Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : tak trochu skouším všechno a trochu se mi projevuje PSI Ball a Wheel Registration date : 29. 12. 11
Předmět: Re: Jak je probudit.... Fri Jun 01, 2012 10:38 pm
Martin napsal:
To asi není k té práci s kyvadlem, že ne?
nn, ale asi sem to udělala špatně, tomu asi víc věřím no prostě častěji meditovat i když s tím mám problémy (nedokážu se udržet v klidu)
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
Předmět: mno Fri Jun 01, 2012 11:37 pm
Nebo třeba používáš špatnou meditační techniku. Každopádně u kyvadla jde o to být uvolněný a zbytek už udělá tělo a podvědomí. Alespoň tak to vždycky fungovalo. Čím víc očekávání, tím horší výsledek
Sakura Sayuri Midori
Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : tak trochu skouším všechno a trochu se mi projevuje PSI Ball a Wheel Registration date : 29. 12. 11
Předmět: Re: Jak je probudit.... Fri Jun 01, 2012 11:42 pm
Martin napsal:
Nebo třeba používáš špatnou meditační techniku. Každopádně u kyvadla jde o to být uvolněný a zbytek už udělá tělo a podvědomí. Alespoň tak to vždycky fungovalo. Čím víc očekávání, tím horší výsledek
s kyvadlem základy umím, ano ne ale občas si ze mě střílí a pak když řeknu ukaž mi ano udělá jeden smě r a pak řeknu otázku s odpovědí anou udělá druhý a třetí na ne, spíš bych chtěla skusit tu vizi, bylo by to podle mě inspirativní
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
Předmět: . Fri Jun 01, 2012 11:51 pm
Tak ji zkus. Nezapomeň, že máme sklony tlačit situace do stavu, ve kterém je chceme mít. Takže i u vizí budeš mít hlavně ze začátku nutkání vidět to, co chceš vidět, popřípadě je nějak upravovat. Na to je dobré absolvovat předtím třeba poslech relaxační hudby. Po nějakých 20ti minutách se zklidníš a pak by to mělo jít snáz.
Sakura Sayuri Midori
Předmět: Re: Jak je probudit.... Sat Jun 02, 2012 12:24 am
Martin napsal:
Tak ji zkus. Nezapomeň, že máme sklony tlačit situace do stavu, ve kterém je chceme mít. Takže i u vizí budeš mít hlavně ze začátku nutkání vidět to, co chceš vidět, popřípadě je nějak upravovat. Na to je dobré absolvovat předtím třeba poslech relaxační hudby. Po nějakých 20ti minutách se zklidníš a pak by to mělo jít snáz.
děkuju, myslím že sem speciální zvuky pro mozkovou meditaci vymazala, ale mělo by to jít znovu stáhnout
Martin
Předmět: relax Sat Jun 02, 2012 12:34 am
Nemusí být nějak speciální...
Sakura Sayuri Midori
Předmět: Re: Jak je probudit.... Sat Jun 02, 2012 5:39 pm
Martin napsal:
Nemusí být nějak speciální...
ono jde o pspecialní program který díky určité frekvenci stymuluje mozkové vlny a dokáže dostat prej až na AC nebod o různých stupnů meditace
Deny325
Poeet p?íspivku : 4 Schopnost : pyrokineze, telekineze, aerokineze Registration date : 26. 07. 12
Předmět: ... Thu Jul 26, 2012 6:33 pm
no zkousel jsem to probuzeni .. sice si nejsem jisty jestli jsem toho docilil ale videl jsem obraz deti kolem peti let se tocily na takovem kolotoci jakoby bylo zatazeno foukal silny vitr a ja tam stal koukal na ne a v ocich jsem mel takovy strasne divny vyraz a ty deti byli jako zhipnotizovane jo a jeste mi z rukou vychazel jakoby ohen a lehce sem zaril modre jako bych byl polity nejakou kapalinou modrou nevim co to znamena mozna to byla jenom takova blbost jak sem usiloval o to neco videt a probudit se ale fakt nwm prosim o radu diky :DDDD
Sakura Sayuri Midori
Předmět: Re: Jak je probudit.... Sat Sep 29, 2012 7:55 pm
Deny325 napsal:
no zkousel jsem to probuzeni .. sice si nejsem jisty jestli jsem toho docilil ale videl jsem obraz deti kolem peti let se tocily na takovem kolotoci jakoby bylo zatazeno foukal silny vitr a ja tam stal koukal na ne a v ocich jsem mel takovy strasne divny vyraz a ty deti byli jako zhipnotizovane jo a jeste mi z rukou vychazel jakoby ohen a lehce sem zaril modre jako bych byl polity nejakou kapalinou modrou nevim co to znamena mozna to byla jenom takova blbost jak sem usiloval o to neco videt a probudit se ale fakt nwm prosim o radu diky :DDDD
no já se o modrý plameny pokouším.... slyšela sem že modrý plameny jsou Satanova znak XDDD ne jen to bylo v jednom anime Ao no ecxcorcit, ale pár dní sem si je představovala jak mi jdou z rukou... tak trochu mě ta představa utěšuje a i láká k práci s ohněm- kdyby byl modrý tak by byl ještě hezčí ^^