| Jak je probudit.... | |
|
+19Shur´tugal Magic7 Fungus konopik kinez david107 Mort Melody filip212 Martin Davveis Mates FlameThrower Tomson Angel Spiritmonger Vampir666 Evangelin Hadriel02 23 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hadriel02
Poeet p?íspivku : 24 Schopnost : x Registration date : 01. 01. 08
| Předmět: Jak je probudit.... Thu Jan 17, 2008 7:51 pm | |
| Raději jsem toto téma odstranil. Nelíbí se mi jak se tato stránka změnila. Fórum začínalo jako poradna pro magii, a nakonec se z toho tady stalo div né bašta magie černé. V té nikoho podporovat nehodlám, v případě že by se mnou někdo chtěl konzultovat nějaký problém, či by někdo měl zájem o výukuv rámci Wiccy, můžete se ozvat na moje icq.
Děkuji za pochopení
Naposledy upravil Hadriel02 dne Fri Oct 02, 2009 8:37 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Thu Jan 17, 2008 8:36 pm | |
| A tímhle cvičením objevím, rpo jakou schopnost mám nadání, nebo co tím vlastně probudím? | |
|
| |
Hadriel02
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sun Jan 20, 2008 12:44 am | |
| Zjistíš, jakou schopnost máš a potom poznáš to co znamená jí neovládat =) ale nekdo to umí už od probuzení té schopnosti. Je to holt volba... jinak klidne se muzes nekdy ozvat na icq kdyby bylo moc dotazů | |
|
| |
Evangelin
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sun Jan 20, 2008 8:39 pm | |
| aha, jak ale tu schopnost poznám, to uvidím obrázek sebe, jak já nevim pohybuju věcmi, nebo třeba v pokoji něco třeba shoří, nebo jak to teda vlastně poznám???
a to "co znamená ji neovládat", dejme tomu že zjistím jakou mám a co se stane?
na icq se ozvu, ale stejně odepiš! | |
|
| |
Hadriel02
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Mon Jan 21, 2008 1:00 pm | |
| Řekněme že probudíš pyrokinezi (zachazeni s ohnem) a zacnou se dit veci jako ze vemes do ruky tuzku a ona zacne horet. Nebo empatii a uslyšíš myšlenky ostatních lidí ať budeš chtít nebo ne e. Ale na štěstí se to dá zvládnout docela rychle ovládat (týden až 14 dní abys nic nezapalovala). To se dělá tak, že si představíš to co si videla v tom cvíču a pomalu přestaneš hořet, nebo tu kočku dáš spát, Tím se to dá zastavit než sama zjistíš jak ovládat ty schopnosti. A v tom cvíču uvidíš sebe jak hoříš, nebo jak ti na klíně sedí kočka nebo pes (pyrokineze a empatie). Jasné? Doufám že jo Kdyby něco ještě tak napiš... | |
|
| |
Evangelin
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Mon Jan 21, 2008 2:00 pm | |
| JJ už asi chápu, takže v tom cvičení uvidím sebe, jak hořím, tím zjistím¨pro jakou schopnost mám vlohy a ona se začne projevovat? ok a znova, jak ji aktivnuji? mxyslím jeslti neznáš další cvičením nebo z vlastní zkušenosti nějaký, která¨ý fungujou! | |
|
| |
Vampir666
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : Atmokineze a trochu pyrokineze Registration date : 11. 03. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Tue Mar 11, 2008 10:01 pm | |
| Já sem zkoušel to cvičení a viděl sem sebe někde na poli jak my do ruky lítají blesky a předemnou byl drak co chrlil oheň a potom se mě lítalo jakysi fialoví světlo nevíš co by to mohlo být za schopnosti??? | |
|
| |
Spiritmonger
Poeet p?íspivku : 1 Age : 31 Schopnost : podle toho ritualu dokazu delat ochranu Registration date : 31. 12. 07
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Fri Mar 14, 2008 8:58 pm | |
| - Hadriel02 napsal:
- Řekněme že probudíš pyrokinezi (zachazeni s ohnem) a zacnou se dit veci jako ze vemes do ruky tuzku a ona zacne horet. Nebo empatii a uslyšíš myšlenky ostatních lidí ať budeš chtít nebo ne e. Ale na štěstí se to dá zvládnout docela rychle ovládat (týden až 14 dní abys nic nezapalovala). To se dělá tak, že si představíš to co si videla v tom cvíču a pomalu přestaneš hořet, nebo tu kočku dáš spát, Tím se to dá zastavit než sama zjistíš jak ovládat ty schopnosti.
A v tom cvíču uvidíš sebe jak hoříš, nebo jak ti na klíně sedí kočka nebo pes (pyrokineze a empatie).
Jasné? Doufám že jo Kdyby něco ještě tak napiš... kdyz jsem uvidekl meditujici cizi postavu obalenou svetelnym stitem co mam za schopnosti plas pod na icq | |
|
| |
Hadriel02
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sun Jul 27, 2008 7:03 pm | |
| Takže kdyžtak mi pište na icq, to je o dost rychlejší ale když vidíš sebe jak kolem tebe lítaj blesky tak to znamená že budeš ovládat počasí, drak symbolizuje sexuální sílu (za předpokladu že je červený) a tudíž i sexuální magii oheň v tomto spojení taktéž, fialové světlo značí talent na rituální magii. A ten další dotaz to bylo to s meditující postavou tak to znamená že budeš schopen nacházet a manipulovat s cizí magií, třeba rušení cizích šťítů, odrážení kouzel a podobně, to je velmi vzácný talent ! Meditující postava ukazuje na talent koncentrace, a duchovní síly takže budeš schopen bez problémů astrálních cest, nebo hlubokých tranzů a meditací ale i silou vůle změnit nějakou skutečnost. Opět opakuji piště mi na icq mám to v profilu, ušetříte tím spoustu času | |
|
| |
Angel
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : Zatím žádná Registration date : 30. 07. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Wed Jul 30, 2008 6:20 pm | |
| hi! nefunguje mi ICQ! skoušel jsem probudit ty schopnosti. Vím že to bude znít blbě, ale objevilo se mi to samé s tím drakem! Seděl jsem na louce, jenže jsem tam seděl já! a okol mne nějaký štít a já se vznášel nad vysokou trávou, předemnou byl červený drak a zamnou ani né tři metry byl les! takový normální s jehličnatými i listnaté stromy! Hned potom co jsem to shlédl tak jsem se probudil a cítil jsem se unaven(ještě teď) a myslel jsem si že to byl jen pouhý výplod mé fantazie, ale pak jsem to zkusil ještě jednou, ale to se mi nic už neobjevovalo! Ani když jsem to zkusil ještě jednou! Tak nic! Co to tedy znamená v této kombinaci? | |
|
| |
Vampir666
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : Atmokineze a trochu pyrokineze Registration date : 11. 03. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sun Aug 03, 2008 2:04 pm | |
| Jo ahá... a jak to počasí mám ovládat???? | |
|
| |
Hadriel02
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Fri Aug 15, 2008 4:29 pm | |
| No s tím už ti neporadím, když se magii neučíš postupně je to nebezpečné a v této kombinaci je vysoká tráva a stromy symbolem empatie a duševní rovnováhy, jinak to samý . Tohle si můžete vyložit sami vždycky to na vás nějak zapůsobí, stačí jen věřit pocitům | |
|
| |
Tomson
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : Nic zatim Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sat Oct 25, 2008 3:24 pm | |
| | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sun Oct 26, 2008 3:06 pm | |
| cervena zbroj?????? no, ja kazdopadne videl ohen, vsude kolem me byli plameny a do toho svitily zlate slunecni paprsky | |
|
| |
Mates
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : zatim nic Registration date : 23. 10. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Mon Oct 27, 2008 10:55 pm | |
| jenom se chci zeptat co mam když jsem šel po chodníku a asi třista m šel za mnou tiše můž v černém já se otočil a viděl jsem nějakou zbraň skočil jsem za strom a potom tam přijela policie a střelila ho že by mě nějak upozornil mozek že se mam kouknout do zádu a tim mě to zachránilo | |
|
| |
Davveis
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : Zatim nic Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Fri Oct 31, 2008 2:42 pm | |
| Potřebuju vědět co ta představa znamená.Zkusim to nejak strucne pospat:Černá obloha plná blesků,něco jako pušť ale písek byl rudý a obrovský vítr který rozfoukaval duny toho rudeho písku.V té bouři jakási postava v bílem ktera nebyla moc videt.-Co by to mělo bejt??díky za odpověď. | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: probouzení "schopností" Sat Nov 29, 2008 12:05 am | |
| Pokud chcete nějakou schopnost provozovat, tak musíte chápat příčiny a důsledky jejího fungování. To se ovšem nedá bez potřebné dosažené realizace a vhledu do podstaty mysli. Pokud toho vhledu dosáhnete, tak už vám zase o takové hlouposti nepůjde. Tak či tak, to o co se tady pokoušíte je jako kdybyste se nechali po neznámé cestě vést slepcem. Nikam by jste nedošli a akorát by jste bloudili v kruhu. | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sat Nov 29, 2008 7:49 pm | |
| - Davveis napsal:
- Potřebuju vědět co ta představa znamená.Zkusim to nejak strucne pospat:Černá obloha plná blesků,něco jako pušť ale písek byl rudý a obrovský vítr který rozfoukaval duny toho rudeho písku.V té bouři jakási postava v bílem ktera nebyla moc videt.-Co by to mělo bejt??díky za odpověď.
Tak to bude nejspíš někde na Marsu Teda až na tu postavu v bílém | |
|
| |
Evangelin
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sun Nov 30, 2008 8:46 pm | |
| T tady básníš o postatě schopností a potom obrátíš jak to hrozně nefunguje. Přestaň závidět, to je moooc špatná vlastnost | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sun Nov 30, 2008 10:42 pm | |
| - Evangelin napsal:
- T tady básníš o postatě schopností a potom obrátíš jak to hrozně nefunguje.
Přestaň závidět, to je moooc špatná vlastnost Mrzí mě jestli to tak vyznělo. Určitě vám nezávidím. Jen jsem se snažil vám ukázat, že to o co se tu pokoušíte je slepá větev rozvoje. | |
|
| |
filip212
Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : videnie nadprirodzených vecí Registration date : 29. 11. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Mon Dec 01, 2008 3:24 pm | |
| ked máme nato nadanie určite to neude slepá cesta.Len to nevieme ovládať ale naučíme sa to a fakt to vizerá že buď závidíš alebo máš nejakú zlú skúsenosť ale preto že ty máš zlú skúsenosť(ak ju máš) tak mi môžme mať dobrú. | |
|
| |
Melody
Poeet p?íspivku : 2 Age : 32 Schopnost : telepatie, empatie, předtuchy Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Mon Dec 01, 2008 7:48 pm | |
| | |
|
| |
Mort
Poeet p?íspivku : 16 Schopnost : Jasnozřivost, vidění aury Registration date : 14. 11. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Mon Dec 01, 2008 11:26 pm | |
| Melody: Dám ti jednu dobrou radu. Vykašli se na nějaký rituály. Každý máme v sobě určité předpoklady k těmto "schopnostem" Mám takové oblíbené úsloví: "Je to odemčená brána kterou ale musí někdo otevřít!" Jestli chceš poradit tak si v magic obchůdku kup nějakou knihu. Je lepší než tuny článků z blogů který si tvořej lidé jenž nají dost velkou fantasii. Anebo si můžeš stáhnout z internetu kopii dost dobré knihy a to zde | |
|
| |
david107
Poeet p?íspivku : 17 Schopnost : trochu telekeze Registration date : 07. 04. 09
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sun May 03, 2009 8:18 am | |
| ahoj nak mi nejde to probuzení schopnosti nemáte nikdo neakou jinou metodu??? | |
|
| |
kinez
Poeet p?íspivku : 18 Age : 28 Schopnost : Aerokoneze Registration date : 23. 05. 09
| Předmět: probuzeni Sat May 23, 2009 2:32 pm | |
| | |
|
| |
david107
Poeet p?íspivku : 17 Schopnost : trochu telekeze Registration date : 07. 04. 09
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sun May 24, 2009 7:33 pm | |
| | |
|
| |
konopik
Poeet p?íspivku : 36 Age : 27 Schopnost : práce s energií Registration date : 18. 06. 09
| Předmět: pomoc Thu Jun 18, 2009 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Thu Jun 18, 2009 10:09 pm | |
| | |
|
| |
kinez
Poeet p?íspivku : 18 Age : 28 Schopnost : Aerokoneze Registration date : 23. 05. 09
| Předmět: probuzeni Sat Jun 20, 2009 8:00 pm | |
| kamaradi to zkouseli jeden videl duhovýho draka který stál na červeným kameni a kolem neho obíhali elektrické koule
a ten druhej videl bouřku pak byl ve vode kde na nej utocili 4 žraloci z doby pred dinosaurama a pak videl prales
Naposledy upravil kinez dne Sat Jun 27, 2009 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Jak je probudit.... Sat Jun 20, 2009 11:26 pm | |
| zaruceny zpusob ktery fungoval me, i kdyz jsme pozdeji prisel na to ze cesta mgie je trochu delsi nez jen najit svou schopnost a tu s epak naucit
1)sednete si do pro vas pohodlne polohy na zem, idealni je turecky sed. 2)zavrete oci, zklidnete se a zacnete pomalu dychat. dychejte zhluboka a tak pomalu jak to jen pujde, ale nesnazte se zadrzovat dech nebo dobu mezi nadechy a vydechy protahovat 3)vnimejte pouze svuj dech a snazte se nevnimat sve telo, nevnimejte napriklad zadek na kterym sedite, ale pouze zvuky kolem vas a to nic, ktere se zavrenyma ocima vidite 4)jakmile dojdete do faze, kdy mate pocit z vas tma kterou vidite jakoby vtahuje do sebe, mimo vase telo, vzdycky ucuknete. casem se nechate vtahnout hloubeji, ale ze strachnu nakonec temer vsichni lide nakonec ucuknou, ten malilinkaty zbytecek dosahne uplne a dokonale meditace. nesnazte se mucit, az vam strach zaveli dal uz ne, brante s ea vzdy se vratite mysli opet k zavrenym ocim a soustredenim na dychani, ale tentokrat uz temer nevnima svet kolem sebe, dokonce i to dychani vnimate pouze okrajove 5)nyni se soustredte na svou energii. nejlepsi je predstavit si ji jako barevny plyn nebo kapalinu(diky hadrieli, skvela rada)ktera pokryva vase telo a prostupuje jim, ktera je obsazena ve vasem tele jako v nadobe, pripravena na pouziti. nebudu vam rikat jakou barvu si predstavuju ja, mohl bych pak ovlivnit vase predstavy ktere by se mely ridit pouze a jenom vasi specifickou osobnosti 6)jakmile se dostatecne soustredujete na svou energii, zkuste s ni pohnout. idealni je nahoru a dolu. pomalu s ni hybejte ve vasich myslenkach nahoru a dolu, dokud nebdete mit pocit ze se i cosi ve vasem tele pohybuje. 7)maximalne s esnazte udrzet spojeni s energii a zeptejte se sami sebe jake mate schopnosti. v prvni +-- nebo 2 vterinach se vam mihne myslenkami nejaky vyjev. pak nasleduji vase fantazie, prani ktere schopnosti byste chteli mit atd. ty uz nebrte na zretel. dulezity je jen a jen ten uplne prvni vyjev ktery vas v mysli napadne, ktery vam energie podstrci
z tohoto vyjevu odvdote jakou mate schopnost(schopnosti) a tu s esnazte naucit. na tuto schopnost s dokazete nejlepe soustredit a nejlepe ji zvladnete, coz vam pak da vetsi sanci na zvladnuti i jinych schopnosti. pracujte s energii, snazte se ji posouvat ve svem tele a urychlovat napojeni na ni. stale se trebujte a vzdy se ridte tim, ze energii ovlivnjete svet kolem sebe aby delal to, co chcete, ale nikdy nevytvorite neco, co ve svete predtim nebylo. vzdy vse pouze poskladate z okoli. ano, zakony o zachovani energie a hmoty jsou spravne i v oblasti magie.
v priapde ze se vam mnou popsanych 7 kroku nezdari, zkuste to znovu. mezi jendotlivymi pokusy si klidne odpocinte, jdete se pobavit, zahrat si treba flashovku na PC, neco vymyslite. a nepijte pred meditaci kafe, kofein vam brani prestat vnimat svet kolem sebe. klidne a tiche misto ve kterem predevsim neuslysite zadny hovor, televizi nebo radio je samozrejme nutnosti.
pokud mate problem prijit na to, co vyjev ktery jste videli znamena, piste to sem na forum, ve vetsine pripadu vam dokazu odpovedet, i kdyz nejsem uplne odbornik na magickou symbologii. kdyz si nebudu jisty, nebudu chodit kolem horky kase a reknu ze nevi a pak musite hledat odpoved jinde. dulezite je ale predevsim to, co znamena dany symbol pro vas, ne co znamena obecne v mytologii nejakeho nabozenstvi nebo co vam nakeca wikipedia. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jak je probudit.... | |
| |
|
| |
| Jak je probudit.... | |
|