Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
dj_pepino

Poeet p?íspivku : 10
Schopnost : To ještě nevím :)
Registration date : 21. 06. 11

Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Empty
PříspěvekPředmět: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeTue Jun 21, 2011 6:29 pm

Ahoj všichni

potřeboval bych radu.

myslím si, že umím astrálně cestovat, ale nejsem si Tím docela jistý.

Kolikrát se mi stalo, že jakoby padám a čím dál rychleji, ale pak jsem padal už tak rychle, že jsem se snažil raději probudit ( jednou jsem slyšel, že když člověk ve snu padá, že se má snažit porbudit, protože při dopadu na zem by zemřel - nevím co je na tom pravdy, ale tak od té doby mám v sobě takový strach ). No a jak tak padám, tak se jakoby hrozně moc zesiluje zvuk okolo mě, takové šumění.

Mívám tohle celkem často tak bych rád věděl o co jde, jestli jde o cestu k astrálnímu cestování, nebo je to jen sen kdy padám. Ale je fakt, že jsem si hodně četl o lecidních snech a tak, a na tohle asi mám talent, protože se mi daří snít lucidně celkem často Smile A teď bych chtěl vyzkoušet to astrální cestování, ale pořád nevím jak se to projevuje, ten přecho z tělo - mimo tělo. Mohl by mi někdo z Vás kdo jste to zažili popsat jak cítíte ten to odpoutání od těla ?

Díky Wink
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

Poeet p?íspivku : 47
Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :)
Registration date : 02. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeTue Jun 21, 2011 8:42 pm

Děláš zásadní chybu Very Happy kdyby si dopadl tvoje astrální tělo by se oddělilo od fyzickýho tzn- astrálně bys cestoval Very Happy nech to jednou dokončit, překonej ten strach Wink
Návrat nahoru Goto down
dj_pepino

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeWed Jun 22, 2011 3:37 am

Máš to vyzkoušené ? Smile
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeWed Jun 22, 2011 10:09 am

Ne, protože já AC neumim, ale tohle co popisuješ je technika jak se tam dostat, je to tzv. pád do studny akorát nepadáš do studny, ale na zem Wink jenže když máš v sobě ten strach tak ti to asi nepůjde, je to dost velk překážka...
Návrat nahoru Goto down
dj_pepino

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeWed Jun 22, 2011 10:17 am

No já myslím, že AC je schopnost člověka ne ? Takže při cviku by to měl dokázat každý.

Nicméně, a to ne že bych Ti nevěřil, já jen bych tohle rád slyšel od někoho kdo to má vyzkoušeno, abych věděl, že se opravdu nemůže nic stát Smile

Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeWed Jun 22, 2011 12:09 pm

Very Happy je k tomu potřeba tréning, někomu se to povede nechtěně hned někomu to jde až po půl roce, tyhle věci prostě člověk jen tak neovlivní... Je tu spousta lidí co ti to potvrdí, a když už ti to jinak nevysvětlej, vem to tak, ve snu se taky nezabiješ Wink
Návrat nahoru Goto down
dj_pepino

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeWed Jun 22, 2011 12:31 pm

ok Smile Tak to dneska zkusím, protože celkem přesně vím jak si ten stav navodit. Takže to zkusím a pak dám vědět.
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeWed Jun 22, 2011 2:06 pm

dobře, držim palce aby se to povedlo Smile ps. závidim ti ;D
Návrat nahoru Goto down
dj_pepino

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeWed Jun 22, 2011 11:54 pm

Takže dneska je bouřka, takže cestování se nekoná Smile
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeThu Jun 23, 2011 2:13 pm

Seš si jistej že když to budeš plánovat tak se ti to povede? Wink
Návrat nahoru Goto down
dj_pepino

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeThu Jun 23, 2011 2:39 pm

Já to neplánuju, jen včera byly bouřky takže jsem se na to vykašlal a navíc jak říkám, na začátek toho stavu se dokážu dostat, ale nikdy jsem ho nedokončil, protože jsem se při pádu snažil vždycky vzbudit...
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeMon Jul 18, 2011 12:19 am

Sea napsal:
Děláš zásadní chybu Very Happy kdyby si dopadl tvoje astrální tělo by se oddělilo od fyzickýho tzn- astrálně bys cestoval Very Happy nech to jednou dokončit, překonej ten strach Wink
Můžu potvrdit. Zkus to.
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
dj_pepino

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeTue Sep 06, 2011 5:34 pm

Ještě jeden dotaz....

Lze v astrálu komunikovat s lidmi, kteří jsou mezi námi, jen jsou prostě daleko od nás ?
Návrat nahoru Goto down
dj_pepino

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitimeMon Sep 26, 2011 2:58 pm

Včera se mi to povedlo Smile Asi na vteřinu nebo na dvě jsem byl v astrálu Smile

Nějký člověk mi podával ruku a říkal mi pojď už jsi tady, rozuměl jsem mu. Okolí bylo celé nádherně fialovo - bílé Smile

Teď už se nebudu bát, tak snad natrénuju delší čas Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování    Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování  Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» ja bych prosil sem znova dat...
» AC AP ?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: OBE, LD a jiné :: Astrální cestování-
Přejdi na: