| Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
dj_pepino
Poeet p?íspivku : 10 Age : 41 Schopnost : To ještě nevím :) Registration date : 21. 06. 11
| Předmět: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Tue Jun 21, 2011 6:29 pm | |
| Ahoj všichni potřeboval bych radu. myslím si, že umím astrálně cestovat, ale nejsem si Tím docela jistý. Kolikrát se mi stalo, že jakoby padám a čím dál rychleji, ale pak jsem padal už tak rychle, že jsem se snažil raději probudit ( jednou jsem slyšel, že když člověk ve snu padá, že se má snažit porbudit, protože při dopadu na zem by zemřel - nevím co je na tom pravdy, ale tak od té doby mám v sobě takový strach ). No a jak tak padám, tak se jakoby hrozně moc zesiluje zvuk okolo mě, takové šumění. Mívám tohle celkem často tak bych rád věděl o co jde, jestli jde o cestu k astrálnímu cestování, nebo je to jen sen kdy padám. Ale je fakt, že jsem si hodně četl o lecidních snech a tak, a na tohle asi mám talent, protože se mi daří snít lucidně celkem často A teď bych chtěl vyzkoušet to astrální cestování, ale pořád nevím jak se to projevuje, ten přecho z tělo - mimo tělo. Mohl by mi někdo z Vás kdo jste to zažili popsat jak cítíte ten to odpoutání od těla ? Díky | |
|
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Tue Jun 21, 2011 8:42 pm | |
| Děláš zásadní chybu kdyby si dopadl tvoje astrální tělo by se oddělilo od fyzickýho tzn- astrálně bys cestoval nech to jednou dokončit, překonej ten strach | |
|
| |
dj_pepino
Poeet p?íspivku : 10 Age : 41 Schopnost : To ještě nevím :) Registration date : 21. 06. 11
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Wed Jun 22, 2011 3:37 am | |
| Máš to vyzkoušené ? | |
|
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Wed Jun 22, 2011 10:09 am | |
| Ne, protože já AC neumim, ale tohle co popisuješ je technika jak se tam dostat, je to tzv. pád do studny akorát nepadáš do studny, ale na zem jenže když máš v sobě ten strach tak ti to asi nepůjde, je to dost velk překážka... | |
|
| |
dj_pepino
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Wed Jun 22, 2011 10:17 am | |
| No já myslím, že AC je schopnost člověka ne ? Takže při cviku by to měl dokázat každý. Nicméně, a to ne že bych Ti nevěřil, já jen bych tohle rád slyšel od někoho kdo to má vyzkoušeno, abych věděl, že se opravdu nemůže nic stát | |
|
| |
Sea
| |
| |
dj_pepino
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Wed Jun 22, 2011 12:31 pm | |
| ok Tak to dneska zkusím, protože celkem přesně vím jak si ten stav navodit. Takže to zkusím a pak dám vědět. | |
|
| |
Sea
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Wed Jun 22, 2011 2:06 pm | |
| dobře, držim palce aby se to povedlo ps. závidim ti ;D | |
|
| |
dj_pepino
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Wed Jun 22, 2011 11:54 pm | |
| Takže dneska je bouřka, takže cestování se nekoná | |
|
| |
Sea
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Thu Jun 23, 2011 2:13 pm | |
| Seš si jistej že když to budeš plánovat tak se ti to povede? | |
|
| |
dj_pepino
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Thu Jun 23, 2011 2:39 pm | |
| Já to neplánuju, jen včera byly bouřky takže jsem se na to vykašlal a navíc jak říkám, na začátek toho stavu se dokážu dostat, ale nikdy jsem ho nedokončil, protože jsem se při pádu snažil vždycky vzbudit... | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Mon Jul 18, 2011 12:19 am | |
| | |
|
| |
dj_pepino
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Tue Sep 06, 2011 5:34 pm | |
| Ještě jeden dotaz....
Lze v astrálu komunikovat s lidmi, kteří jsou mezi námi, jen jsou prostě daleko od nás ? | |
|
| |
dj_pepino
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování Mon Sep 26, 2011 2:58 pm | |
| Včera se mi to povedlo Asi na vteřinu nebo na dvě jsem byl v astrálu Nějký člověk mi podával ruku a říkal mi pojď už jsi tady, rozuměl jsem mu. Okolí bylo celé nádherně fialovo - bílé Teď už se nebudu bát, tak snad natrénuju delší čas | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování | |
| |
|
| |
| Potřeboval bych pár rád ohledně astrálního cestování | |
|