| AC AP ? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: AC AP ? Wed Feb 02, 2011 7:57 pm | |
| Zdravím. Tak jsem se začala zajímat o AC s dojmem že AP (astrální projekce) je to samý, jenže jak vidim tak není a mam v tom "menší" guláš co je podle Vás z těch dvou lepší? | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: AC AP ? Wed Feb 02, 2011 11:02 pm | |
| - Sea napsal:
- Zdravím. Tak jsem se začala zajímat o AC s dojmem že AP (astrální projekce) je to samý, jenže jak vidim tak není a mam v tom "menší" guláš co je podle Vás z těch dvou lepší?
Podle mě je to to samé. | |
|
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: AC AP ? Thu Feb 03, 2011 12:17 am | |
| | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: AC AP ? Thu Feb 03, 2011 9:28 pm | |
| - Sea napsal:
- Taky sem si to myslela, ale není viz. http://magicworld.jex.cz/menu/astralni-cestovani/druhy-astralniho-cestovani
S člověkem, který tento článek napsal do značné míry souhlasím, on pouze používá trochu jinou terminologii. Podle teorie astrálního světa je astrální svět rozvrstven do sfér. Čím vyšší sféra, tím menší význam má 4. rozměr našeho hmotného vesmíru, kterým je čas. Astrální projekcí rozumí autor článku AC v nejnižší sféře astrálu, za AC považuje cestování ve vyšších sférách. Já obojí shrnuji pojmem AC protože to je vesměs to samé. | |
|
| |
Sea
| Předmět: Re: AC AP ? Thu Feb 03, 2011 11:12 pm | |
| Takže se můžu dostat prakticky do obou sfér stejným způsobem? myšleno uvolnění a pak metoda třeba pád do studny...? | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: AC AP ? Fri Feb 04, 2011 4:24 pm | |
| - Sea napsal:
- Takže se můžu dostat prakticky do obou sfér stejným způsobem? myšleno uvolnění a pak metoda třeba pád do studny...?
Mělo by ti to tak jít, pak se ozvi co jsi viděl, celkem by mě to zajímalo. | |
|
| |
Sea
| Předmět: Re: AC AP ? Fri Feb 04, 2011 8:27 pm | |
| No já se teprve pokoušim cestovat a zatim se mi nepovedlo ani vylízt z postele ale až se mi to povede ozvu se | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| |
| |
Sea
| Předmět: Re: AC AP ? Sat Feb 05, 2011 2:24 pm | |
| tak dík , já snídaní vynechávám | |
|
| |
FlameThrower
| |
| |
Sea
| Předmět: Re: AC AP ? Mon Feb 07, 2011 6:15 pm | |
| Joo zlatý časy kdy sem jako malá pila kakajíčko k snídani no to víš já už sem | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: AC AP ? Fri Feb 11, 2011 6:57 pm | |
| | |
|
| |
mag133
Poeet p?íspivku : 11 Schopnost : psi ball Registration date : 18. 06. 12
| Předmět: astralni cestovani jsem zacatecnik Sat Aug 25, 2012 12:15 am | |
| hoj prosimte chcu jse poradit s astralnim cestovani .... je hodne technik pouzivam techniku z ejsi predstavuji ze mi vybruje telo a vybrace se zvisujji.hledam nake jednoduche techniky jakou pouzivas ty a jakou bys mi doporucil mel jsi uz zazitek mimo telo ??? jakou techniku by jsi mi doporucill? stava se mi pritom kdyz to delam mam zrychleny tep. ale nevim kdyz mam u toho zavreny oci jak poznam ze stoupam z tela pryc mam jse podivat??? odepis mas skype | |
|
| |
dj_pepino
Poeet p?íspivku : 10 Age : 41 Schopnost : To ještě nevím :) Registration date : 21. 06. 11
| Předmět: Re: AC AP ? Mon Oct 08, 2012 12:00 pm | |
| je potřeba se nebát, ve chvíli kdy tělo začíná vibrovat tak je to správná cesta jak se z těla dostat ven. Věř že až budeš mít otevřít oči tak to poznáš Já to dělám tak že se uvolním co nejvíc to jde a pak si předsatvuju že jsem na houpačce, je to přijemnější než pád do studny (aspoň podle mě). Musím se přiznat, že včera se mi to povedlo hned 2x po sobě ale vždycky jen na malý okamžik. Ale krásně jsem se vznášel po mém pokoji a koukal na stříbrné vlákno. Všechno bylo krásně rúžovo - fialové. Ale když jsem chtěl opustit pokoj tak jsem se vrátil zpátky Ale chce to trénink, vem si že já se vždycky dostal jen na začátek a pak jsem se leknul a tím že jsem se leknul tak jsem se vrátil zpátky. Včera po dlouhé době jsem mohl přidat druhý a třetí zářez v astrálním cestování | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: AC AP ? | |
| |
|
| |
| AC AP ? | |
|