|
| Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Frayer
Poeet p?íspivku : 62 Age : 34 Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch Registration date : 04. 11. 08
| Předmět: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Wed Jan 19, 2011 12:21 pm | |
| Ještě existuje jeden druh, o kterém jsem vůbec neměl páru.
Padlý andělé - jsou lidé kteří přežili vlastní smrt minimálně 1x. - jejich duše nebo tělo může vypadat tak jak chtějí... - takhle by se taky dala použít telekineze, že by mohla nahradit transformaci. - je pro ně jistě mnohem jednodušší ovládnout jakoukoli schopnost.
| |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Mon Feb 07, 2011 12:27 am | |
| Hmm, zajímavé... Já bych řekl, že padlý anděl je anděl, který se postavil proti zásadám, kterými se má řídit. Tím je svržen ze své pozice a stává se temným andělem zla. Asi neznámější padlý anděl je sám Lucifer, který se rozhodl postavit se proti Bohu, kterému odmítá poslušnost.
Skuteční padlí andělé asi těžko budou někdo, kdo se postavil proti neexistujícímu Bohu, ale proč by to nemohly být éterické bytosti, které se postavily proti obecným zásadám dobra a přešli na stranu zla, takže lidem spíše škodí, než je chrání a pomáhají jim?
Můžu se zeptat kde jsi na tento typ vysvětlení padlých andělů přišel? Mě totiž nepřijde, že by měli, ať už normální, nebo padlí, tolik společného se smrtelnými lidmi... Nebo že by lidmi existujícími v materiálním světě dokonce přímo byli. | |
| | | Frayer
Poeet p?íspivku : 62 Age : 34 Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch Registration date : 04. 11. 08
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Tue Feb 08, 2011 9:35 am | |
| To my řekl bratranec, odkud on to má to nvm. Ale andělé mohou být mezi námi, jsou to pozemští andělé, pomáhají jiným lidem a cítí pocity, které žádný jiný člověk necítí.
O pozemských andělech jsem se dočetl na teletextu TV Barrandov str. 530, byli to požadavci jak se stát P.A., ale už si je nepamatuji.
A když mohou lidi ovládáni démony anebo chráněni andělema, proč by ses nemohl třeba PRÁVĚ TY stát andělem nebo démonem... - možné je všechno. | |
| | | Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Tue Feb 08, 2011 2:33 pm | |
| Tak snad to tu za chvíli nesklouzne do pohádek Frayere možné je všechno tak v seriály čarodějky na prima TV ) Všude jinde se tyhle věci nepadají jen tak lidem do klína | |
| | | Frayer
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Wed Feb 09, 2011 9:42 am | |
| No jasně že to bez snahy nepude martine. A vůbec proč by to nemělo jít. Jestli chceš přežít 2012, tak k tomu ti asi jen meditace stačit nebude. | |
| | | Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Wed Feb 09, 2011 3:57 pm | |
| - Frayer napsal:
- No jasně že to bez snahy nepude martine. A vůbec proč by to nemělo jít. Jestli chceš přežít 2012,
tak k tomu ti asi jen meditace stačit nebude. Zkušenosti získané v meditaci budou tou dobou hodně prospěšné. Taky se vyplatí zapracovat do té doby na svojí fyzičce | |
| | | Frayer
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Fri Feb 11, 2011 10:04 am | |
| - Martin napsal:
- Frayer napsal:
- No jasně že to bez snahy nepude martine. A vůbec proč by to nemělo jít. Jestli chceš přežít 2012,
tak k tomu ti asi jen meditace stačit nebude. Zkušenosti získané v meditaci budou tou dobou hodně prospěšné. Taky se vyplatí zapracovat do té doby na svojí fyzičce Tak to mě teda fkt nenapadlo, že při meditaci se dají získávat i zkušenosti... Jak to děláš??? | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Fri Feb 11, 2011 7:16 pm | |
| - Frayer napsal:
- Martin napsal:
- Frayer napsal:
tak k tomu ti asi jen meditace stačit nebude. Zkušenosti získané v meditaci budou tou dobou hodně prospěšné. Taky se vyplatí zapracovat do té doby na svojí fyzičce Tak to mě teda fkt nenapadlo, že při meditaci se dají získávat i zkušenosti... Jak to děláš??? A co když vás pošlu se vším kolem roku 2012 slušně do háje Pokud se něco stane, bude se to dít a pak o každém rozhodne náhoda a to, co v něm je. Pokud se nestane nic, nebyl důvod plašit. Snažit se na to nějakým způsobem připravovat... Pracujte na sobě, dělejte ze sebe lepší lidi ale protože jimi chcete být, a ne protože chcete 2012 přežít nebo se pak dostat do ráje. Člověk má usilovat o dobrý život ne o odměnu, skutečně dobrý člověk se nebude hnát za tím, aby něco (cokoliv) získal nebo za každou cenu přežil. Stejně se nestane nic, a pokud ano, žádné potopy světa apod. | |
| | | TheMikycz
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : Ovládání PSI-Energie,Telekineze,Chronokineze Registration date : 03. 01. 11
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Fri Feb 11, 2011 11:23 pm | |
| Souhlasím s FlameThrowerem , akorát já si myslím že se něco stane ale žádné zemetřesení , potopy , masové vymírání.Jenom to bude změna pro současnou společnost.V žádném případě to nebude konec světa. | |
| | | Martin
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Sat Feb 12, 2011 1:17 pm | |
| - FlameThrower napsal:
- Frayer napsal:
- Martin napsal:
- Frayer napsal:
tak k tomu ti asi jen meditace stačit nebude. Zkušenosti získané v meditaci budou tou dobou hodně prospěšné. Taky se vyplatí zapracovat do té doby na svojí fyzičce Tak to mě teda fkt nenapadlo, že při meditaci se dají získávat i zkušenosti... Jak to děláš??? A co když vás pošlu se vším kolem roku 2012 slušně do háje Pokud se něco stane, bude se to dít a pak o každém rozhodne náhoda a to, co v něm je. Pokud se nestane nic, nebyl důvod plašit. Snažit se na to nějakým způsobem připravovat...
Pracujte na sobě, dělejte ze sebe lepší lidi ale protože jimi chcete být, a ne protože chcete 2012 přežít nebo se pak dostat do ráje. Člověk má usilovat o dobrý život ne o odměnu, skutečně dobrý člověk se nebude hnát za tím, aby něco (cokoliv) získal nebo za každou cenu přežil.
Stejně se nestane nic, a pokud ano, žádné potopy světa apod. Nechtěl jsem o tom moc mluvit, ale už pár let se schyluje k několika válečným konfliktům, které nás mohou ohrozit. Proto ta fyzička | |
| | | FlameThrower
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Sat Feb 12, 2011 10:25 pm | |
| - Martin napsal:
- FlameThrower napsal:
- Frayer napsal:
- Martin napsal:
- Frayer napsal:
tak k tomu ti asi jen meditace stačit nebude. Zkušenosti získané v meditaci budou tou dobou hodně prospěšné. Taky se vyplatí zapracovat do té doby na svojí fyzičce Tak to mě teda fkt nenapadlo, že při meditaci se dají získávat i zkušenosti... Jak to děláš??? A co když vás pošlu se vším kolem roku 2012 slušně do háje Pokud se něco stane, bude se to dít a pak o každém rozhodne náhoda a to, co v něm je. Pokud se nestane nic, nebyl důvod plašit. Snažit se na to nějakým způsobem připravovat...
Pracujte na sobě, dělejte ze sebe lepší lidi ale protože jimi chcete být, a ne protože chcete 2012 přežít nebo se pak dostat do ráje. Člověk má usilovat o dobrý život ne o odměnu, skutečně dobrý člověk se nebude hnát za tím, aby něco (cokoliv) získal nebo za každou cenu přežil.
Stejně se nestane nic, a pokud ano, žádné potopy světa apod. Nechtěl jsem o tom moc mluvit, ale už pár let se schyluje k několika válečným konfliktům, které nás mohou ohrozit. Proto ta fyzička Uteč před atomovkou Doufám, že mě 3. světová mine, ale asi se jí bohužel dožiju... pochybuju že nějakých 60 let vydržíme v míru (teď myslím ČR). | |
| | | Cerberus
Poeet p?íspivku : 2 Age : 27 Schopnost : Nováček Registration date : 14. 02. 11
| | | | FlameThrower
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Tue Feb 15, 2011 9:24 am | |
| | |
| | | siska333
Poeet p?íspivku : 3 Schopnost : telekineza Registration date : 14. 01. 13
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ Mon Jan 14, 2013 12:41 am | |
| - Frayer napsal:
- Ještě existuje jeden druh, o kterém jsem vůbec neměl páru.
Padlý andělé - jsou lidé kteří přežili vlastní smrt minimálně 1x. - jejich duše nebo tělo může vypadat tak jak chtějí... - takhle by se taky dala použít telekineze, že by mohla nahradit transformaci. - je pro ně jistě mnohem jednodušší ovládnout jakoukoli schopnost.
aha tak že je dosť možné že ja som padlý anjel? ja som sa raz svojej smrti vyhla......vždy mi bolo podozrivé čo robím v tom to zasranom zlom svete ja taký dobrý človek...a tak isto aj telekinézu som sa naučila do mesiaca ako základy a keď som to dlho netrénovala tá vlastnosť mi zostala a mám pocit ako keby som prekvitala aj inými schopnostami len ich občas nevedome používam... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ | |
| |
| | | | Další druh - PADLÝ ANDĚLÉ | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |