Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Par podrobnosti

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Hadriel02

Hadriel02

Poeet p?íspivku : 24
Schopnost : x
Registration date : 01. 01. 08

Par podrobnosti Empty
PříspěvekPředmět: Par podrobnosti   Par podrobnosti Icon_minitimeSat Jan 05, 2008 9:04 pm

x

Naposledy upravil Hadriel02 dne Mon Oct 26, 2009 10:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://www.wicca-omega.hostuju.cz
Sidonius

Sidonius

Poeet p?íspivku : 6
Schopnost : vydění budoucnosti, rozmlouvání s přírodou Myšlenková projekce, biokineze, manipulece energie a jení tvarování(léčení, odsávání, psiball, štíty), hidrokineze
Registration date : 03. 05. 08

Par podrobnosti Empty
PříspěvekPředmět: Zpusoby   Par podrobnosti Icon_minitimeSat Aug 16, 2008 2:39 pm

AHoj Nechtěl by si sem napsat nejaký zpusoby jak LD dosáhnout nejaký metody (sry sem kapku línej je napsat sám :-))
Návrat nahoru Goto down
CoSpi

Poeet p?íspivku : 4
Schopnost : autosugesce, reiki
Registration date : 24. 08. 08

Par podrobnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: Par podrobnosti   Par podrobnosti Icon_minitimeTue Aug 26, 2008 9:44 pm

Někde jsem četl jeden způsob. Bylo to o tom, že se v noci probudíte. Buď si to autosugescí naplánujete, nebo si prostě nařídíte budíka. Trochu se projdete, aby jste se probudili, a pak jdete zase spát. No a ono to přijde Smile. Škoda jen že toho většinou nevyužiju na něco pořádnýho, ale napadaj mě samy kraviny. Jako malej jsem chodil zadarmo do cukrárny, protože jsem věděl, že mi nemůžou nic udělat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

Par podrobnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: Par podrobnosti   Par podrobnosti Icon_minitimeSun Jun 21, 2009 7:20 am

mno cospi, jsi na spravne ceste

pouze jediny problem, kdyz se trochu projdete muzete se provudit natolik ze s evam uz nepodari usnout, nebo budete stale tak unaveni ze sice usnete, ale normalnim spankem

lucidni sneni se nejlepe navozuje pokud usnes v polospanku, takze ecer usnout, brzo rano probudit, treba na 5-10 vterin vstat, pak si zase lehnout a v polobdelem stavu ve kterem byste s emeli za techto okolnosti nachazet prejit do snu

vzpominam si na sve lucdni sny a maji jedno spolecne: vim ze jsem nespal
mel jsme zavrene oci, moje telo odpocivalo a mysl byla klidna, ale nespal jsem, byl jsem pri vedomi i kdyz to vedomi bylo soustredeno na sen
je to vlastne sneni v polobdelem stavu
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

Par podrobnosti Empty
PříspěvekPředmět: Další způsob   Par podrobnosti Icon_minitimeMon Aug 03, 2009 7:52 pm

Já jsem někde četl, že když dělám jednu věc pořád pravidelně ( např. nosím hodinky a hodně se na ně dívám ), tak se to projeví i ve snu. Ve snu nejdou všechny věci co jdou v normálním světě ( mrknout okem ), a proto mrkněte vždy když se podíváte na hodinky. Zkoušejte to asi dva týdny a když se vám to oběví i ve snech, pokusíte se mrknout, ale zjístíte že to nejde. Uvědomíte si, že jde jen o sen. Poté už jste v lucidním snění.
Tuhle metodu jsem nezkoušel, takže nevím jestli funguje.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Par podrobnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: Par podrobnosti   Par podrobnosti Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Par podrobnosti
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: OBE, LD a jiné :: Lucidní snění-
Přejdi na: