|
| Par podrobnosti | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Hadriel02
Poeet p?íspivku : 24 Schopnost : x Registration date : 01. 01. 08
| Předmět: Par podrobnosti Sat Jan 05, 2008 9:04 pm | |
|
Naposledy upravil Hadriel02 dne Mon Oct 26, 2009 10:32 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Sidonius
Poeet p?íspivku : 6 Age : 32 Schopnost : vydění budoucnosti, rozmlouvání s přírodou Myšlenková projekce, biokineze, manipulece energie a jení tvarování(léčení, odsávání, psiball, štíty), hidrokineze Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Zpusoby Sat Aug 16, 2008 2:39 pm | |
| AHoj Nechtěl by si sem napsat nejaký zpusoby jak LD dosáhnout nejaký metody (sry sem kapku línej je napsat sám :-)) | |
| | | CoSpi
Poeet p?íspivku : 4 Schopnost : autosugesce, reiki Registration date : 24. 08. 08
| Předmět: Re: Par podrobnosti Tue Aug 26, 2008 9:44 pm | |
| Někde jsem četl jeden způsob. Bylo to o tom, že se v noci probudíte. Buď si to autosugescí naplánujete, nebo si prostě nařídíte budíka. Trochu se projdete, aby jste se probudili, a pak jdete zase spát. No a ono to přijde . Škoda jen že toho většinou nevyužiju na něco pořádnýho, ale napadaj mě samy kraviny. Jako malej jsem chodil zadarmo do cukrárny, protože jsem věděl, že mi nemůžou nic udělat | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Par podrobnosti Sun Jun 21, 2009 7:20 am | |
| mno cospi, jsi na spravne ceste
pouze jediny problem, kdyz se trochu projdete muzete se provudit natolik ze s evam uz nepodari usnout, nebo budete stale tak unaveni ze sice usnete, ale normalnim spankem
lucidni sneni se nejlepe navozuje pokud usnes v polospanku, takze ecer usnout, brzo rano probudit, treba na 5-10 vterin vstat, pak si zase lehnout a v polobdelem stavu ve kterem byste s emeli za techto okolnosti nachazet prejit do snu
vzpominam si na sve lucdni sny a maji jedno spolecne: vim ze jsem nespal mel jsme zavrene oci, moje telo odpocivalo a mysl byla klidna, ale nespal jsem, byl jsem pri vedomi i kdyz to vedomi bylo soustredeno na sen je to vlastne sneni v polobdelem stavu | |
| | | konopik
Poeet p?íspivku : 36 Age : 27 Schopnost : práce s energií Registration date : 18. 06. 09
| Předmět: Další způsob Mon Aug 03, 2009 7:52 pm | |
| Já jsem někde četl, že když dělám jednu věc pořád pravidelně ( např. nosím hodinky a hodně se na ně dívám ), tak se to projeví i ve snu. Ve snu nejdou všechny věci co jdou v normálním světě ( mrknout okem ), a proto mrkněte vždy když se podíváte na hodinky. Zkoušejte to asi dva týdny a když se vám to oběví i ve snech, pokusíte se mrknout, ale zjístíte že to nejde. Uvědomíte si, že jde jen o sen. Poté už jste v lucidním snění. Tuhle metodu jsem nezkoušel, takže nevím jestli funguje. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Par podrobnosti | |
| |
| | | | Par podrobnosti | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |