zelvan
Poeet p?íspivku : 15 Schopnost : PSI-ball,Atmokineze,Lucidní snění,Astrální cestování Registration date : 19. 12. 09
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Wed Jul 20, 2011 12:36 am | |
| vůbec teďkon na to nějak kašlu :/ co u tebe? | |
|
zelvan
Poeet p?íspivku : 15 Schopnost : PSI-ball,Atmokineze,Lucidní snění,Astrální cestování Registration date : 19. 12. 09
| Předmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Wed Jul 20, 2011 4:30 pm | |
| - Sea napsal:
- vůbec teďkon na to nějak kašlu :/ co u tebe?
mě se to povedlo na druhej pokus...zjevil se mi černej drak kterej vypdala jako čínskej nikdy v životě jsem ho neviděl....prej mám nadání pro atmokinezi a ..mm už si nevzpomínám hydro a aero..mám pocit...měl jsem to někde napsaný přesně. | |
|
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Wed Jul 20, 2011 9:39 pm | |
| tak to máš dobrý, jen tak dál | |
|
zelvan
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO | |
| |
|