Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO

Goto down 
+7
konopik
PHANTEO
thechosenone729
Petrelli
FlameThrower
Martin
ambasador
11 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
ambasador

Poeet p?íspivku : 1
Schopnost : Měnit své vnímání času
Registration date : 16. 08. 09

Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Empty
PříspěvekPředmět: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeSun Aug 16, 2009 10:24 am

Jsem "ambasador", před osmi lety jsem byl v vysokých horách v asii a studoval jsem u asijských mnichů. Studoval jsem hlubokou meditaci a koncentraci. Po pěti letech pobytu mi mnich řekl že jsem dospěl do stříbrného vyučení, tehdy jsem uměl hluboké meditace, lucidní sny a vysoká koncentrace, Zlaté učení jsem vynechal z osobních důvodů.

Chtěl jsem svých meditací využít na trénování KINÉZÍ, které tady máte. Tušil jsem jaký bude výsledek

Aerokineze - NEMOŽNÉ

Atmokineze - NEMOŽNÉ

Biokineze - NEMOŽNÉ

Cryokineze - NEMOŽNÉ

Elektrokineze - NEMOŽNÉ

Geokineze - NEMOŽNÉ

Chronokineze - ZCELA MOŽNÉ (není to ani tak napřirozeno, jako normální schopnost každého člověka)

Lumokineze - NEMOŽNÉ (nemožné ovládat FOTONY!!)

Psychokineze - NEMOŽNÉ

Pyrokineze - NEMOŽNÉ (chodili jste na chemii??)

PSI - BALL - VĚDECKY PODLOŽENO, NEMOŽNÉ

Telekineze - NEZKOUŠEL JSEM ANI NEBUDU

Existujou ještě jiné schopnosti, které jsou podložené vědou...
THERMOKINÉZE - ovládání teploty těla, každý to má Very Happy

Naví c slovo kinéze znamená
neřízený pohyb organizmu vyvolaný specifickými podněty

POKUD MĚ CHCETE PŘESVĚDČIT O OPAKU, NATOČTE VIDEO, VYFOŤTE OBRÁZEK A UVĚŘÍM.
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeSun Aug 16, 2009 2:14 pm

Ambasadore: Nemá smysl psát sem podobné příspěvky. Kdo tomu chce věřit tak jako oni, to bude vnímat jako útok a ne jako snahu o to, ukázat jim jaká je pravda. K jaké škole patřili ti mniši u kterých jsi studoval? U té thermokineze počítám že myslíš thummo, které je součástí šesti nauk Náropy. Smile
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeSun Aug 16, 2009 10:09 pm

ambasadore kazdej kdo se tim zabyva to bude chapat jako utok na sebe

mam malou poznamku k pyro, proc chemie? co potrebujes k horeni? teplo a kyslik, ovsem pokud neveris ani na telekinezi pak mas smulu

a to ze jsi 8 let trenoval s mnichi meditaci je sice hezke, ale na vsech paranormalnich oborech je vyzkouseno ze pokud to mozne je, stejne si kazdy musi najit vlastni recept... neumim co si usmyslima nikdy nebudu, ale mam vyzkouseno ze navody ktere tu jsou na 90% nefunguji, asi nejlepsi navod ktery tu je je ode me k meditaci a pochybuju ze s nim souhlasis, i kdyz po 5ti letech karate uz meditaci ovladam take na urcite zakladni urovni
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
Petrelli

Petrelli

Poeet p?íspivku : 13
Schopnost : práce s PSI
Registration date : 12. 08. 09

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeSun Aug 22, 2010 5:36 pm

ambasadore: Promiň, ale když se koukneš na základní články, třebas nepřímo se týkající magie, určitě v nich najdeš jednu věc: musíš věřit.
Jak sám píšeš, hned na začátku jsi "tušil" jaký bude výsledek. Nechci tě o ničem přesvědčovat, ale podle mě byla tohle první chyba, jakou jsi udělal.
No nic, nebudu to rozebírat, tlačí mě jak čas, tak rodina. Jenom by sis měl uvědomit jedno: člověk se na zemi objevil bez vědy. Věda není nezbytnou věcí, není alfou a omegou světa a nedokáže ti osvětlit, proč jsi to právě ty, kdo se tvým rodičům narodil. Ano, hrají tu roli geny, dědičnost apod. Ale to, co je uvnitř tebe...věda zkrátka není vševědoucí. A já ani ty také ne.
Návrat nahoru Goto down
http://www.section.blog.cz
FlameThrower

FlameThrower

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeTue Aug 24, 2010 10:33 pm

Není vševědoucí ale vše co je v mezích lidského chápání pomocí jí je možné vysvětlit... Ale musí být na maximální možné úrovni, kde ještě nějakou chvíli nebude Wink
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeWed Aug 25, 2010 5:06 pm

Mimochodem ambasadore... jak vysvětlíš pokus neurologů kteří VĚDECKY PROKÁZALI že člověk je schopen pouze myslí předávat předmětům na dálku energii?
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeTue Aug 31, 2010 11:12 pm

FlameThrower napsal:
Mimochodem ambasadore... jak vysvětlíš pokus neurologů kteří VĚDECKY PROKÁZALI že člověk je schopen pouze myslí předávat předmětům na dálku energii?

Máš na to někde odkaz?
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeSun Sep 12, 2010 8:54 am

Moc jsem toho v googlu nenašel... spíš se zeptej mého bratra kineze, který mi to ukazoval, už si nevzpomínám kde to bylo. A nebo sám hledej v googlu, já jen našel článek na wikipedii o skupině vedců, kteří mají k magii stejný přístup, jako já.
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeMon Sep 13, 2010 1:09 pm

FlameThrower napsal:
Moc jsem toho v googlu nenašel... spíš se zeptej mého bratra kineze, který mi to ukazoval, už si nevzpomínám kde to bylo. A nebo sám hledej v googlu, já jen našel článek na wikipedii o skupině vedců, kteří mají k magii stejný přístup, jako já.

Ok, mně šlo spíš o to, jestli máš svoje tvrzení něčím podložené, nebo tu jen plácáš neověřené informace.
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeFri Sep 17, 2010 11:21 pm

Mě prostě bratr řekl, že neurologové dělali nějaký pokus a prokázali, že člověk dokáže na dálku předávat předmětu energii. Snažil jsem se ten pokus najít, ale problém je, že spoustu lidí si podobné věci někam napíše a pak vyjede 50 webů z googlu s tímto tématem...
Návrat nahoru Goto down
thechosenone729

Poeet p?íspivku : 2
Schopnost : Elektrokineza,Telekineza,Bioklizmus,AnQt,SrqT,Liecenie
Registration date : 23. 12. 10

PříspěvekPředmět: hmm   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeThu Dec 23, 2010 4:45 am

Prepač ale myslim si že keby si bol 8 rokov v tibete tak bi si takuto hovadinu ani z ust nevypustil . Ano tvoja chyba je verit v to. Magiu sa ucim viac ako 11 rokov a nikto a nič ma nepresvedči že psi ball sa neda vytvoriť a prepač a ešte sem napišeš nieake vedecke podloženie Very Happy:D ako je to dost smiesne podla mna lebo vsetkych bi nas zatvorili Veda a Magia su rovnako ako Voda a Olej nič proti tebe ale prodla mna si v tibete 8 rokov určite nebol.Totiž to ako chcel by som ta vidiet ako bi si znašal tie ich treningy mam taky dojem ze po 3-4 dnoch by si siel domou. Mimochodom ako ti mam natočiť energiu iba naozaj velmy dobry mag dokaze zhmotnit energiu.Viem že som novy ale prave tento članok ma naštval ale naopak ak budete potrebovat pomôcť s kinezami rad vam pomôžem. Sorry za gramatiku :O
Návrat nahoru Goto down
PHANTEO

PHANTEO

Poeet p?íspivku : 22
Schopnost : ,maditace.PSI
Registration date : 02. 07. 10

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeThu Dec 23, 2010 9:32 pm

moje řeč santa
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeThu Dec 23, 2010 9:59 pm

thechosenone729 napsal:
Prepač ale myslim si že keby si bol 8 rokov v tibete tak bi si takuto hovadinu ani z ust nevypustil . Ano tvoja chyba je verit v to. Magiu sa ucim viac ako 11 rokov a nikto a nič ma nepresvedči že psi ball sa neda vytvoriť a prepač a ešte sem napišeš nieake vedecke podloženie Very Happy:D ako je to dost smiesne podla mna lebo vsetkych bi nas zatvorili Veda a Magia su rovnako ako Voda a Olej nič proti tebe ale prodla mna si v tibete 8 rokov určite nebol.Totiž to ako chcel by som ta vidiet ako bi si znašal tie ich treningy mam taky dojem ze po 3-4 dnoch by si siel domou. Mimochodom ako ti mam natočiť energiu iba naozaj velmy dobry mag dokaze zhmotnit energiu.Viem že som novy ale prave tento članok ma naštval ale naopak ak budete potrebovat pomôcť s kinezami rad vam pomôžem. Sorry za gramatiku :O

Kamaráde, on tu byl jednou a od té doby uplynulo mnoho měsíců, takže vlastně těžko říct, komu tenhle proslov věnuješ...

Nemyslím si, že by věda a magie byla jako olej a voda. Naopak. Věda pouze používá jiné prostředky k popisu skutečnosti. Problém nastává spíš ve chvíli, kdy takzvaným Mágům rupne v kouli a naroste jim ego. Potom se chovají jako troubové a to už se ani s vědou srovnávat nedá.

Můžu se tě zeptat, kdy jsi byl ty naposledy v Tibetu, že máš takové informace? Very Happy

Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeThu Dec 23, 2010 9:59 pm

PHANTEO napsal:
moje řeč santa

Ty taky abys hned s někým nesouhlasil Santo! Razz
Návrat nahoru Goto down
thechosenone729

Poeet p?íspivku : 2
Schopnost : Elektrokineza,Telekineza,Bioklizmus,AnQt,SrqT,Liecenie
Registration date : 23. 12. 10

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeFri Dec 24, 2010 12:42 am

venovane to bolo ambasadorovi myslim ze to je odzaciatku jasne Razz hned ako som pisal o tom tibete...

s coho vychadzam zebi tam dlho nevidrzal
moj znamy tam bol osobne len mesiac a to uz mal dost hovoril ze tibetania su neskutocne tvrdy ludia co sa tika treningov. Ide o to ze manipulaciu z energiou pokial tam nemate dokonale zvladnutu nepokrocite nikde.Je to tazke vysvetlovat skusim vam sem nieco nahadzat o tychto veciach na miesto tich mojich kecov tu Very Happy
videl som aj nieake tie dokumentarne filmy ale to som si pozrel na okraj.
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeFri Dec 24, 2010 11:27 am

thechosenone729 napsal:
venovane to bolo ambasadorovi myslim ze to je odzaciatku jasne Razz hned ako som pisal o tom tibete...

s coho vychadzam zebi tam dlho nevidrzal
moj znamy tam bol osobne len mesiac a to uz mal dost hovoril ze tibetania su neskutocne tvrdy ludia co sa tika treningov. Ide o to ze manipulaciu z energiou pokial tam nemate dokonale zvladnutu nepokrocite nikde.Je to tazke vysvetlovat skusim vam sem nieco nahadzat o tychto veciach na miesto tich mojich kecov tu Very Happy
videl som aj nieake tie dokumentarne filmy ale to som si pozrel na okraj.

Já jen, že on tu už dávno není Smile

Házet to sem nemusíš. Já praktikuju Tibetský buddhismus už pár let a znám ty metody Smile
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeFri Dec 24, 2010 4:36 pm

hodit to tu můžeš mě by to celkem zajímalo afro
Návrat nahoru Goto down
kinez

kinez

Poeet p?íspivku : 18
Schopnost : Aerokoneze
Registration date : 23. 05. 09

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeWed Dec 29, 2010 12:57 pm

popravde pochybuju ze vnem byl
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeThu Jan 06, 2011 10:46 pm

Thechosenone, olej a voda... podle mě se mýlíš. Základem vědy je popisovat veškeré dění v našem světě a to nějakým způsobem vysvětlovat a prokazovat. Pokud něco nedokáže prokázat, je to brané, jako něco, co z vědeckého hlediska není potvrzené. Magie není vědou potvrzená, ale to ještě neznamená, že nikdy ani potvrzena nebude nebo že je jí vyvracována.

Kdybys v 19. století řekl, že člověk se dostane na měsíc a použije k tomu raketu, tehdejší věda by se ti vysmála. Dnes, když řekneš, že magie existuje a lze ji energetickou cestou provádět, vysměje se ti věda rovněž. Ale jsou dnes raketoplány a věda jako olej a voda?
Návrat nahoru Goto down
Tithanus

Tithanus

Poeet p?íspivku : 79
Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota,
Registration date : 01. 10. 10

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeWed Feb 09, 2011 11:19 pm

Nejsi zkušený ,protože tu plácáš úplě neinteligentní věci....Jak můžeš o kinezích a síle PSI plácat takovéto nesmysli? Vždy't to není pravda ,že to nejde ,hlavně si to neměl psát tam kde na takovéto věci věří...
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeThu Feb 10, 2011 2:22 am

TITHANUS napsal:
Nejsi zkušený ,protože tu plácáš úplě neinteligentní věci....Jak můžeš o kinezích a síle PSI plácat takovéto nesmysli? Vždy't to není pravda ,že to nejde ,hlavně si to neměl psát tam kde na takovéto věci věří...

Tithanusi, tady přeci nejsme v kostele, abychom věřili, ne? Tady jsme proto, že chceme něco umět Smile
Návrat nahoru Goto down
Tithanus

Tithanus

Poeet p?íspivku : 79
Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota,
Registration date : 01. 10. 10

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeMon Feb 14, 2011 10:07 pm

Taky pravda ,ale když to tak vezmu ,tak když nebudu věřit ,tak se mi to nepovede Very Happy Smile I když se na to člověk soustředí na tu určitou kinezi ,musí nejprve v to věřit ,protože u některých kinezí si i musíš říct v duchu nahlas (DOKÁŽU TO!!) Very Happy Smile
Návrat nahoru Goto down
zelvan

zelvan

Poeet p?íspivku : 15
Schopnost : PSI-ball,Atmokineze,Lucidní snění,Astrální cestování
Registration date : 19. 12. 09

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeThu Apr 14, 2011 9:54 pm

TITHANUS napsal:
Taky pravda ,ale když to tak vezmu ,tak když nebudu věřit ,tak se mi to nepovede Very Happy Smile I když se na to člověk soustředí na tu určitou kinezi ,musí nejprve v to věřit ,protože u některých kinezí si i musíš říct v duchu nahlas (DOKÁŽU TO!!) Very Happy Smile
přídám se do debaty ....já věřím...zvládám pohybovat mšlenkou plamenem ..ale všichni řkaj že to dělá vítr a takhle......věřil jsem že přivolám bouřku..povedlo se....byl jsem z toho v prdeli že se mi to povedlo.....ale nikdo mi nevěří ..přestávám věřit i já kdyžse do mě všichni navážej že jsem magor
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

Poeet p?íspivku : 47
Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :)
Registration date : 02. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeFri Apr 15, 2011 3:11 pm

Většina lidí nevěří na nadpřirozenosti dokuď to sami nevyzkoušej aby viděli že to není jen trik. Dalo by se říct že pro lidi co se v tomhle nepohybujou je to směšný a slyšíš akorát výsměch, takže já o tom ani s nikym nemluvim prostě tabu, myslim že je to tak lepší..
Návrat nahoru Goto down
zelvan

zelvan

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeFri Apr 15, 2011 6:28 pm

taky si už myslím ..kámoš který si ze mě dělal srandu nejvíc, skusil probudit své schopnosti a říkal že to co viděl ho strašně vyděsilo..bylo to jakoby hadí oko které se mu najednou před očima otevřelo a koukalo na něj........já viděl černýho ...jako by stylem takovýho dlouhýho draka. už si moc nepamatuju co to znamenalo , ale podle hadriela to znamená talent na atmo,aero,hydro takovou směsku , což by vysvětlovalo to přivolání bouřky...a v mládí se mi podařilo přivolat déšť ale vzpomněl jsem si na to asi až před rokem když jsem zjistil své nadání

btw : kámoš od tý doby mi věří Very Happy a děláme občas spolu psi-bally ,jo je dobrý když v okolí najdete někoho s podobnýmy "zájmy"
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeFri Apr 15, 2011 9:20 pm

Jo to se máš, já bohužel nevim jak probudim schopnosti myslim tim stylem co si tu psal že si viděl toho draka nebo kámoš to oko, ikdyž se o práci s energií, magii, nadpřirozeno atd. fakt zajímám tak tohle sem nikde nevykoumala Sad neobětoval by se někdo a napsal mi to, prosím? budu vám moc vděčná Wink
Návrat nahoru Goto down
zelvan

zelvan

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeSat Apr 16, 2011 1:02 pm

něco si pamatuju napíšu hned jak budu moct Smile
už jsem si nepamatoval přesně jak ty kroky jdou po sobě ale stačilo zabrouzdat a našel jsem ...děkuju hadrielovi a flamovi ..moc mi tohle pomohlo Smile

1)sednete si do pro vas pohodlne polohy na zem, idealni je turecky sed.
2)zavrete oci, zklidnete se a zacnete pomalu dychat. dychejte zhluboka a tak pomalu jak to jen pujde, ale nesnazte se zadrzovat dech nebo dobu mezi nadechy a vydechy protahovat
3)vnimejte pouze svuj dech a snazte se nevnimat sve telo, nevnimejte napriklad zadek na kterym sedite, ale pouze zvuky kolem vas a to nic, ktere se zavrenyma ocima vidite
4)jakmile dojdete do faze, kdy mate pocit z vas tma kterou vidite jakoby vtahuje do sebe, mimo vase telo, vzdycky ucuknete. casem se nechate vtahnout hloubeji, ale ze strachnu nakonec temer vsichni lide nakonec ucuknou, ten malilinkaty zbytecek dosahne uplne a dokonale meditace. nesnazte se mucit, az vam strach zaveli dal uz ne, brante s ea vzdy se vratite mysli opet k zavrenym ocim a soustredenim na dychani, ale tentokrat uz temer nevnima svet kolem sebe, dokonce i to dychani vnimate pouze okrajove
5)nyni se soustredte na svou energii. nejlepsi je predstavit si ji jako barevny plyn nebo kapalinu(diky hadrieli, skvela rada)ktera pokryva vase telo a prostupuje jim, ktera je obsazena ve vasem tele jako v nadobe, pripravena na pouziti. nebudu vam rikat jakou barvu si predstavuju ja, mohl bych pak ovlivnit vase predstavy ktere by se mely ridit pouze a jenom vasi specifickou osobnosti
6)jakmile se dostatecne soustredujete na svou energii, zkuste s ni pohnout. idealni je nahoru a dolu. pomalu s ni hybejte ve vasich myslenkach nahoru a dolu, dokud nebdete mit pocit ze se i cosi ve vasem tele pohybuje.
7)maximalne s esnazte udrzet spojeni s energii a zeptejte se sami sebe jake mate schopnosti. v prvni +-- nebo 2 vterinach se vam mihne myslenkami nejaky vyjev. pak nasleduji vase fantazie, prani ktere schopnosti byste chteli mit atd. ty uz nebrte na zretel. dulezity je jen a jen ten uplne prvni vyjev ktery vas v mysli napadne, ktery vam energie podstrci

z tohoto vyjevu odvdote jakou mate schopnost(schopnosti) a tu s esnazte naucit. na tuto schopnost s dokazete nejlepe soustredit a nejlepe ji zvladnete, coz vam pak da vetsi sanci na zvladnuti i jinych schopnosti. pracujte s energii, snazte se ji posouvat ve svem tele a urychlovat napojeni na ni. stale se trebujte a vzdy se ridte tim, ze energii ovlivnjete svet kolem sebe aby delal to, co chcete, ale nikdy nevytvorite neco, co ve svete predtim nebylo. vzdy vse pouze poskladate z okoli. ano, zakony o zachovani energie a hmoty jsou spravne i v oblasti magie.

prosím neberte to jako krádež něčích slov nebo tak jenom jsem přes sebe předal nívod od Hadriela..nebo Flamethrowera

v priapde ze se vam mnou popsanych 7 kroku nezdari, zkuste to znovu. mezi jendotlivymi pokusy si klidne odpocinte, jdete se pobavit, zahrat si treba flashovku na PC, neco vymyslite. a nepijte pred meditaci kafe, kofein vam brani prestat vnimat svet kolem sebe. klidne a tiche misto ve kterem predevsim neuslysite zadny hovor, televizi nebo radio je samozrejme nutnosti.
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeSun Apr 17, 2011 1:11 pm

Děkuju, sem ti dlužníkem Wink
Návrat nahoru Goto down
zelvan

zelvan

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeSun Apr 17, 2011 3:27 pm

jj v pořádku pak mi napiš jak to dopadlo vcelku by mě to zajímalo Smile
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitimeSun Apr 17, 2011 5:17 pm

neboj pochlubim se ti Wink jestli se to teda povede .. Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO   Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ovládát nějakou schopnost? PROKAŽTE TO
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: Schopnosti :: Probuzení schopností-
Přejdi na: