Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

práce s energií-PSI ball

Goto down 
+21
vanel
Sea
TheMikycz
724041010
KhateChan
Tithanus
PHANTEO
Narball. 1994
Majestic
Demon
lupa54
vampiere
tany
kinez
Petrelli
FlameThrower
Mikyy
Fungus
Wei-ming
Frayer
míš@
25 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeWed Feb 23, 2011 8:45 pm

vanel napsal:
hele zajimalo by me co se stane dis udelas PSI ball pod vodou??? ja bych to skusil ale bohuzel ho jeste neumim Sad

Když uděláš PSI ball pod vodou, tak zanikne vesmír Very Happy Jo a nauč se prosím česky... Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeSat Feb 26, 2011 1:51 am

vanel napsal:
hele zajimalo by me co se stane dis udelas PSI ball pod vodou??? ja bych to skusil ale bohuzel ho jeste neumim Sad
Supernova by rozmetala celý vesmír do neznáma
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
Sea

Sea

Poeet p?íspivku : 47
Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :)
Registration date : 02. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeSun Feb 27, 2011 5:37 pm

mě se to moc nezdá že by to udělalo škodu, a navíc jak to můžete vědět když by to někdo skusil tak už by sme tu nebyli ne? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
vanel

Poeet p?íspivku : 2
Schopnost : ucim se
Registration date : 23. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 01, 2011 12:04 am

ne tak co se stane ??
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 01, 2011 3:59 pm

nic vážnýho... ještě sem to nezkoušela, ale zní to zajímavě tak když se mi to povede řeknu Wink
Návrat nahoru Goto down
TheMikycz

TheMikycz

Poeet p?íspivku : 18
Schopnost : Ovládání PSI-Energie,Telekineze,Chronokineze
Registration date : 03. 01. 11

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 01, 2011 10:36 pm

No nevím jak vy ale já mám pocit , že Martin a Flamethrower chtěli říct , že se nestane absolutně nic. A vůbec , co si asi myslíte že by se mělo stát?Druhý Velký Třesk?Výbuch podobný výbuchu atomové bomby?A nebo snad Tsunami?PSI energie je energie jako každá jiná , co se stane když vodu zahřeješ?Nic. Abosolutně nic.
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 01, 2011 10:45 pm

Vždyť jo Smile prostě ten kdo vůbec neovládá psi ball tak těžko zjistí jak to všechno funguje Wink
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 02, 2011 3:57 pm

Vanel: Já bych ti poradil: Přestaň o všem tolik filozofovat a jdi do toho prakticky. Jestli chceš vědět co se stane, tak to prostě vyzkoušej Smile
Návrat nahoru Goto down
matej97s

Poeet p?íspivku : 1
Schopnost : Psi ball
Registration date : 02. 05. 11

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeMon May 02, 2011 10:44 am

CS lidi,potreboval bych pomoct, zkouším psi ball už několik let ale včera se mi asi podařila-cítil jsem jí silně a viděl jako když se vlétě v pařáku vlní vzduch co dál,takle vypadá?
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeWed May 18, 2011 1:11 pm

tak to ti gratuluju že jí i vidíš Smile zkoušej dál, postupem času se třeba dostaneš i k házení atd. Smile
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

PříspěvekPředmět: Hazeni   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 06, 2011 1:37 pm

Cau, pls jak mam s tim psi ballem hazet ? Vvytvorit mi jde ae hazet ho neumim Sad
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeSun Aug 07, 2011 3:33 pm

To mi taky nejde :/ všude možně jsem se to zkoušela zjistit a nikde nic
Návrat nahoru Goto down
VolumeMix

Poeet p?íspivku : 2
Schopnost : Psi ball-zacatecnik
Registration date : 19. 11. 11

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitimeSat Nov 19, 2011 3:02 am

Je mi to divne nemuzu udelat psi bal dvouma rukama ale jen jednou a dv ruce se nmuzu soustredit sem asi divnej ... Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: práce s energií-PSI ball   práce s energií-PSI ball - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

práce s energií-PSI ball
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: O foru :: Ostatní-
Přejdi na: