| práce s energií-PSI ball | |
|
+21vanel Sea TheMikycz 724041010 KhateChan Tithanus PHANTEO Narball. 1994 Majestic Demon lupa54 vampiere tany kinez Petrelli FlameThrower Mikyy Fungus Wei-ming Frayer míš@ 25 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Wed Oct 21, 2009 8:53 pm | |
| ja vzdy drzim ruce proti sobe, prsty namirene vzajemne na sebe a uprostred se sousterduju na 1 bodkam presouvam energii | |
|
| |
kinez
Poeet p?íspivku : 18 Age : 28 Schopnost : Aerokoneze Registration date : 23. 05. 09
| Předmět: prehzati Fri Nov 13, 2009 11:20 pm | |
| byl sem va skole a bylo my sileny vedro ale takovy dyvny napadlo me jesli za to nemuze malo energie protoze kdyz delma PSI ball tak me ruce studi soustredil sem se na to abych zvysil energii a chvili nato jsem byl v pohode | |
|
| |
Demon
Poeet p?íspivku : 6 Schopnost : zatim v nicem ale snazim se to dohnat Registration date : 24. 04. 10
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Tue May 04, 2010 9:43 pm | |
| Ma nekdo opravdu presvedcivy video nebo neco podobnyho na tema PSI-ball???, abych tomu uveril, vite ja bych tomu rad veril opravdu ale kdyz to ctu tak si nejsem moc jisty, kdyby mi to tak mohl jakym koliv zpusobem dokazat mozna bych tomu vic veril ale takhle si nejsem moc jist | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Jun 06, 2010 3:52 pm | |
| - Merlin napsal:
- Ma nekdo opravdu presvedcivy video nebo neco podobnyho na tema PSI-ball???, abych tomu uveril, vite ja bych tomu rad veril opravdu ale kdyz to ctu tak si nejsem moc jisty, kdyby mi to tak mohl jakym koliv zpusobem dokazat mozna bych tomu vic veril ale takhle si nejsem moc jist
Urcite nekoukejte na youtube. Nasel jsem tam video, ktere sice vypada verohodne, vidite tam jak uela 3 typy PSI ballu, ale kdyz se podivate poradne, zjistite, ze bylo natoceno jak clovek hybe ruzne s rukama, tento zaber byl pak pusten 3x za sebou a do kazde ze 3 casti pridan v pocitaci jiny PSI ball se kterym manipuluje v kazde casti videa uplne stejne. A ja video asi dam dohromady jen tezko protoze muj PSI ball viditelny neni, zadny modry koule magie, jiskry apod co se bezne na youtubu objevuje. Jsou to podovdy odshora dolu. | |
|
| |
Demon
Poeet p?íspivku : 6 Schopnost : zatim v nicem ale snazim se to dohnat Registration date : 24. 04. 10
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Mon Jun 07, 2010 7:14 pm | |
| Merlin napsal: Ma nekdo opravdu presvedcivy video nebo neco podobnyho na tema PSI-ball???, abych tomu uveril, vite ja bych tomu rad veril opravdu ale kdyz to ctu tak si nejsem moc jisty, kdyby mi to tak mohl jakym koliv zpusobem dokazat mozna bych tomu vic veril ale takhle si nejsem moc jist
FlameThrower napsal: Urcite nekoukejte na youtube. Nasel jsem tam video, ktere sice vypada verohodne, vidite tam jak uela 3 typy PSI ballu, ale kdyz se podivate poradne, zjistite, ze bylo natoceno jak clovek hybe ruzne s rukama, tento zaber byl pak pusten 3x za sebou a do kazde ze 3 casti pridan v pocitaci jiny PSI ball se kterym manipuluje v kazde casti videa uplne stejne. A ja video asi dam dohromady jen tezko protoze muj PSI ball viditelny neni, zadny modry koule magie, jiskry apod co se bezne na youtubu objevuje. Jsou to podovdy odshora dolu.
Ja potrebuji jaky koliv dukaz parkrat jsem to zkusil a citim jak mi teplo jde krz prsty ale jak mam vedet ze to opravdu funguje??? | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Fri Jun 11, 2010 8:43 pm | |
| Zkus energii zformovat do nějakého centra mezi rukama. Pokud ucítíš energii nejen v prstech, ale také mimo své tělo, mezi tvýma rukama, tvoříš PSI ball. Je to velmi těžké na koncentraci, existuje na to jen cvičit, cvičit a cvičit. Až se ti to podaří můžeš se pokusit s PSI ballem pohybovat nezávisle na poloze rukou. Až se ti i toto bude dařit můžeš přejít rovnou k opravdovému důkazu, zkus používat PSI ball jako nástroj nebo rovnou i zbraň. Já s ním například bez problému zabíjím mouchy nebo jinou hmyzí havěť, ale dám ti dobrou radu, nezačínej s tím v budově, jinak bys mohl pak vysvětlovat díru ve zdi apod. | |
|
| |
Demon
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Jun 13, 2010 7:49 pm | |
| - FlameThrower napsal:
- Zkus energii zformovat do nějakého centra mezi rukama. Pokud ucítíš energii nejen v prstech, ale také mimo své tělo, mezi tvýma rukama, tvoříš PSI ball. Je to velmi těžké na koncentraci, existuje na to jen cvičit, cvičit a cvičit. Až se ti to podaří můžeš se pokusit s PSI ballem pohybovat nezávisle na poloze rukou. Až se ti i toto bude dařit můžeš přejít rovnou k opravdovému důkazu, zkus používat PSI ball jako nástroj nebo rovnou i zbraň. Já s ním například bez problému zabíjím mouchy nebo jinou hmyzí havěť, ale dám ti dobrou radu, nezačínej s tím v budově, jinak bys mohl pak vysvětlovat díru ve zdi apod.
To by asi bylo zajimave vysvetlovani . Ja osobne jsem to parkrat zkousel a pri cviceni jsem po chvili citil jak mi teplo proudi mezi prsty ale tam to zacina a konci zatim treba to casem bude lepsi | |
|
| |
Majestic
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : Psi energie, Různé druhy kineze a mnoho věcí okolo magie Registration date : 27. 06. 10
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Jun 27, 2010 2:34 pm | |
| Merlin napsal: Ma nekdo opravdu presvedcivy video nebo neco podobnyho na tema PSI-ball???, abych tomu uveril, vite ja bych tomu rad veril opravdu ale kdyz to ctu tak si nejsem moc jisty, kdyby mi to tak mohl jakym koliv zpusobem dokazat mozna bych tomu vic veril ale takhle si nejsem moc jist
FlameThrower napsal: Urcite nekoukejte na youtube. Nasel jsem tam video, ktere sice vypada verohodne, vidite tam jak uela 3 typy PSI ballu, ale kdyz se podivate poradne, zjistite, ze bylo natoceno jak clovek hybe ruzne s rukama, tento zaber byl pak pusten 3x za sebou a do kazde ze 3 casti pridan v pocitaci jiny PSI ball se kterym manipuluje v kazde casti videa uplne stejne. A ja video asi dam dohromady jen tezko protoze muj PSI ball viditelny neni, zadny modry koule magie, jiskry apod co se bezne na youtubu objevuje. Jsou to podovdy odshora dolu.
Merlin napsal: Ja potrebuji jaky koliv dukaz parkrat jsem to zkusil a citim jak mi teplo jde krz prsty ale jak mam vedet ze to opravdu funguje???
pokud nebudeš věřit tomu že to funguje nikdy se ti to nepovede. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Jun 27, 2010 7:09 pm | |
| Viz muj web, najdete tam vysvetleni PSI energie a muj nahled na magii. A to Majestic: Nemuzu nic nez souhlasit. Veda na magii jeste nestaci, jen dokazala konstatovat, ze nejaka PSI energie tu doopravdy je. Dokud nebudeme mit skutecne vedecke dukazy, a to se muze desetileti i staleti jeste tahnout, musi nam stacit jen skutecna vira. kazdopadne ja jsem si vic nez jisty, ze magie existuje, kdyby neexistovala, tak jsem nerostipal strom obdobou kuloveho blesku. www.magus.wgz.cz | |
|
| |
Demon
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Jun 27, 2010 11:42 pm | |
| - Majestic napsal:
- Merlin napsal:
Ma nekdo opravdu presvedcivy video nebo neco podobnyho na tema PSI-ball???, abych tomu uveril, vite ja bych tomu rad veril opravdu ale kdyz to ctu tak si nejsem moc jisty, kdyby mi to tak mohl jakym koliv zpusobem dokazat mozna bych tomu vic veril ale takhle si nejsem moc jist
Merlin napsal: Ja potrebuji jaky koliv dukaz parkrat jsem to zkusil a citim jak mi teplo jde krz prsty ale jak mam vedet ze to opravdu funguje???
pokud nebudeš věřit tomu že to funguje nikdy se ti to nepovede. Ja vim ze musim verit ze to dokazu a ze PSI Energie je skutecna ale kde mam jistotu ze to opravdu funguje??? | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Mon Jun 28, 2010 1:40 pm | |
| - Merlin napsal:
- Majestic napsal:
- Merlin napsal:
Ma nekdo opravdu presvedcivy video nebo neco podobnyho na tema PSI-ball???, abych tomu uveril, vite ja bych tomu rad veril opravdu ale kdyz to ctu tak si nejsem moc jisty, kdyby mi to tak mohl jakym koliv zpusobem dokazat mozna bych tomu vic veril ale takhle si nejsem moc jist
pokud nebudeš věřit tomu že to funguje nikdy se ti to nepovede.
Ja vim ze musim verit ze to dokazu a ze PSI Energie je skutecna ale kde mam jistotu ze to opravdu funguje??? Az se ti to povede, uvidis, ze to funguje Nic jinyho na tom nehledej. | |
|
| |
Narball. 1994
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : zatial neviem Registration date : 13. 08. 10
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Fri Aug 13, 2010 2:18 am | |
| Zdravím.. mám jednú otázku? Či je normálne pri vytváraní PSI-ball , že sa trasiem až moc . až tak , že ako keby by som bol v mixéri ?? .... bo keď sa snažím vytvoriť PSI-ball tak sa začínam koncentrovať tak , že si myslím ,že mám medzi rukami strunu a potom guľu .. cítim chlad potom teplo , a až potom začínam cítit , že sa trasiem nadmerne a ruky mám stále v tej jednej vzdialenosti a akokeby som v nich niečo držal .. len háčik je v tom ,, že skoro každý na ostatných stránkach nielen na tejto píšu , že vlastne to čo sa ma správne robiť pri koncentrácii nemajú problém ak tak niekto áno niekto nie ,,, len ja ehm.. mám problém s tým , že sa trasiem ale guľa na ktrorú sa koncentrujem si zanecháva svoj tvar ikeď sa trasiem celý od pása až po hlavu aj ruky sa mi trasú len mi stále zostávajú vtej istej vzdialenosti od seba len ako keby by som chcel stlačiť pružinovú guľu to cítim..... ak vie niekto porediť tak by som bol velmi rád .. (poznámka --o PSI-ball viem len 4 hod. a pokrok som zaznamenal za 1.hod a j 16 min.) za ochotu ďakujem. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Aug 15, 2010 8:29 pm | |
| Ja jsem se taky třásl při koncentraci, stejný problém má stále můj bratr. Musíš si uvědomit, že magii děláš myslí, ne rukama. Ruce jsou kabely pro vedení energie, ne prostředek k jejímu ovládání. To je důležité si uvědomit | |
|
| |
Petrelli
Poeet p?íspivku : 13 Age : 29 Schopnost : práce s PSI Registration date : 12. 08. 09
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sat Aug 21, 2010 2:43 pm | |
| Zdravím všechny lidi na tomhle webu, zejména na tomhle vláknu a speciální pozdrav patří Strikerovi. I´m back Když jsem odešla - je tomu tak rok - nebylo to kvůli tomu, že bych měla ohledně PSI a jiných schopností pochybnosti. Tak trochu jsem z nich měla strach. Po stálých pokusech o vytvoření co největší PSI jsem si začala pohrávat s elektřinou, ale proti své vůli. Když jsem se to snažila usměrnit v přesvědčení, že by snad mohlo jít o elektrokinezi, nezaznamenala jsem žádné výsledky, žádné zlepšení... Zkráceně: měla jsem nahnáno a nechala toho. Všeho. ... Teď, když je už pomalu konec prázdnin, opět jsem se k tomu vrátila. Zrekapitulovala si celé snažení a dospěla dokonce o krok kupředu (nemusím už mít při vytváření PSI zavřené oči ). Paráda . Jenže se zabývám pořád stejnou otázkou - na co PSI ball? Nezviditelním ho (což mi nevadí), ale ani ho nejsem schopná na někoho (něco) hodit. A to už mi leze na nervy o poznání víc. Je pravda, že práci s energií považuji spíš za relaxaci, oproštění od materiálního světa a svým způsobem i za meditaci. Ale nechat ji pak jen tak zmizet mě nenaplňuje . Tipy? | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Tue Aug 24, 2010 10:37 pm | |
| Krok jedna je energii někam přenést, tzn do PSI ballu, krok dva je ji využít. PSI ball je koule nahromaděné energie a nic víc. Pokud chceš tuto energii vytvořit k něčemu jinému, skutečně využitelnému, musíš energii na něco spotřebovat čímž vlastně PSI ball zanikne a místo něj budeš mít k dispozici například kouli stlačeného vzduchu apod. Pokud s ním chceš ,,házet", nepoužívej k tomu ruce ale mysl, ale nečekej že energie zasaženému cíli něco udělá... pouze pokud trefíš nějakého živého tvora, který množství energie nebude schopen snést, zabiješ jej. Jinak tě vítám zpátky mezi námi | |
|
| |
kinez
Poeet p?íspivku : 18 Age : 28 Schopnost : Aerokoneze Registration date : 23. 05. 09
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Fri Aug 27, 2010 12:01 pm | |
| me nejde dat energii do neakyho bodu ale muj nejvetsi pokrok byl ze ve mne kolovala energie pres hrud do jedny ruku pres vzduch do druhy ruky a zpet fo hrudi | |
|
| |
PHANTEO
Poeet p?íspivku : 22 Age : 29 Schopnost : ,maditace.PSI Registration date : 02. 07. 10
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Mon Sep 13, 2010 8:21 pm | |
| skus si predstavId jak kdyby tvoje telo zařílo energii pak ji prez ruce spracuj do dlaní a pak skus vytvorit PSI ball | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| |
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Oct 03, 2010 3:33 pm | |
| Až to budeš zase zkoušet pozor ať si nezbouráš barák na hlavu Co ty víš co se ti povede když si hraješ s energií | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Oct 17, 2010 7:41 pm | |
| tak půjdu zbourat třeba park | |
|
| |
KhateChan
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : Telekineze Registration date : 22. 10. 10
| Předmět: Vypínání Fri Oct 22, 2010 10:08 pm | |
| Mně se stává že když mám blbou náladu nebo sem naštvaná tak se mi přehřejvá počítač a vypíná se sám a tak..ale když mám dobrou tak se nic neděje myslíte že to má něco s aurou nebo tak..nebo s elektrokinezí? | |
|
| |
724041010
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : zkouším psi ball Registration date : 07. 10. 10
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Oct 24, 2010 10:16 pm | |
| snažím se o PSI ball, pokaždé se mi ruce odpuzují jakoby magnetem a když je stlačím tak cítím odpor . Bohužel jí vždycky umačkám. | |
|
| |
724041010
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : zkouším psi ball Registration date : 07. 10. 10
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Oct 24, 2010 10:26 pm | |
| Ječtě musism doplnit že když stlačím ruce tak mi proudí energie dlaněmi nzapátek a cítím jí až k loktům a ruce se mi zahřívají jako bych je dal do horké vody. Už se těšim až se mi ji podaří zviditelnit. Ten efekt zahřívání je fajn, nedávno se mi povedlo mít teplý ruce i když bylo venku 5 stup/nů a já s rukama máchal po vzduchu při hodinový procházce | |
|
| |
Demon
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Wed Oct 27, 2010 3:44 pm | |
| Byl by tu nejaky ucitel ktery by byl ochoten me ucit tuhle schopnost??? | |
|
| |
TheMikycz
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : Ovládání PSI-Energie,Telekineze,Chronokineze Registration date : 03. 01. 11
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sat Feb 12, 2011 1:25 am | |
| Zdravím, já bych se chtěl zeptat , jestli je normální , že když vytvořím PSI-Ball tak je jako kdyby ... pulzoval. Prostě on pořád slábne , pak zase hodně zessílí a zase slábne atd... atd.... . Jen by mě zajímalo jestli je to normální a nebo to znamená , že něco dělám špatně , protože stabilní PSI ball se mi ještě nepodařilo vytvořit. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sat Feb 12, 2011 10:17 am | |
| - TheMikycz napsal:
- Zdravím, já bych se chtěl zeptat , jestli je normální , že když vytvořím PSI-Ball tak je jako kdyby ... pulzoval. Prostě on pořád slábne , pak zase hodně zessílí a zase slábne atd... atd.... . Jen by mě zajímalo jestli je to normální a nebo to znamená , že něco dělám špatně , protože stabilní PSI ball se mi ještě nepodařilo vytvořit.
Zřejmě ho nemáš plně pod kontrolou, na to se dá poradit jen cvičit, cvičit a cvičit | |
|
| |
TheMikycz
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : Ovládání PSI-Energie,Telekineze,Chronokineze Registration date : 03. 01. 11
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Sun Feb 13, 2011 5:39 pm | |
| Ok , díky. | |
|
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Fri Feb 18, 2011 3:57 pm | |
| Zkoušela jsem to s kámoškou. vytvořila jsem PSI- balll já ho cítila a zkusila jsem jestli ho ucítí kámoška když přiblíží svojí ruku, prej nic jen jí brněla ruka, souvisí to s tim? | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Fri Feb 18, 2011 11:18 pm | |
| - Sea napsal:
- Zkoušela jsem to s kámoškou. vytvořila jsem PSI- balll já ho cítila a zkusila jsem jestli ho ucítí kámoška když přiblíží svojí ruku, prej nic jen jí brněla ruka, souvisí to s tim?
Ber v úvahu, že ty jakožto původce Ballu jsi na něj napojená a proto jej vnímáš mnohem intenzivněji a vícero, řekněme smysly, než druhá osoba. | |
|
| |
vanel
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : ucim se Registration date : 23. 02. 11
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball Wed Feb 23, 2011 12:40 am | |
| hele zajimalo by me co se stane dis udelas PSI ball pod vodou??? ja bych to skusil ale bohuzel ho jeste neumim | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: práce s energií-PSI ball | |
| |
|
| |
| práce s energií-PSI ball | |
|