|
| Vyvolávání | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Wei-ming
Poeet p?íspivku : 20 Age : 30 Schopnost : krátkodobé předvídání budoucnosti,telekineze(učím se),léčení(učím se),vykládání Tarotu Registration date : 07. 11. 08
| Předmět: Vyvolávání Sun Nov 09, 2008 12:16 am | |
| Co se týče vyvolávání...moc mi to nejde...nwm asi to bylo špatným způsobem vyvolávání....stáhla jsem si ho s internetu a všechno jsme dodržely a nic...proto jsem koukala a našla spousty takovýhlech nefunkčních návodů...nemáte někdo nějaké prověřené metody? | |
| | | ScArReD
Poeet p?íspivku : 6 Age : 29 Schopnost : vidim energii (zlou a dobrou),věštby, vizualizace (učím se) Registration date : 19. 08. 09
| Předmět: Re: Vyvolávání Sun Jan 31, 2010 8:56 pm | |
| Jde to tak, ze bys mel dat (pokud to delas s kamarady) doprostred jednu svicku. Dokolola potom tolik, kolik je lidi ve vyvolavacim kruhu(jednotlive svicky mezi osoby). Pak se musite soustredit na osobu. A snazit se k ni promlouvat. Rict mu at da znameni. a cekat, az svicka uprostred zhasne... ALE POZOR!!!: Radeji to nezkousejte, nebot si zahravate s cernou magii, a k tomu se vam take nemusi podarit cloveka vratit zpatky odkud prisel... OPRAVDU TO RADSI NEZKOUSEJTE!!!!!! Ale nekdy svicka nezhasne ani kdyz u vas duch je. V tom pripade ho musite hodne vnimat...
Naposledy upravil okurky dne Fri Feb 19, 2010 4:27 pm, celkově upraveno 7 krát | |
| | | Wei-ming
Poeet p?íspivku : 20 Age : 30 Schopnost : krátkodobé předvídání budoucnosti,telekineze(učím se),léčení(učím se),vykládání Tarotu Registration date : 07. 11. 08
| Předmět: Re: Vyvolávání Thu Feb 18, 2010 10:12 pm | |
| chápu že je to riskantní ale ''něco''tu u mě je a já potřebuju zjistit co to je a co to tady pohledává a proč mi to tu dělá bordel a vyvolání je způsob jak to zjistit | |
| | | Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Vyvolávání Fri Feb 19, 2010 10:57 am | |
| - Wei-ming napsal:
- chápu že je to riskantní ale ''něco''tu u mě je a já potřebuju zjistit co to je a co to tady pohledává a proč mi to tu dělá bordel a vyvolání je způsob jak to zjistit
Co ti to dělá, že to tam nemůžeš nechat v klidu? | |
| | | ScArReD
Poeet p?íspivku : 6 Age : 29 Schopnost : vidim energii (zlou a dobrou),věštby, vizualizace (učím se) Registration date : 19. 08. 09
| Předmět: Re: Vyvolávání Fri Feb 19, 2010 3:59 pm | |
| Chápu, že tě to štve, ale nemůžeš to řešit vyvoláváním... | |
| | | fresh
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : Aerokineze Registration date : 11. 04. 10
| Předmět: Re: Vyvolávání Tue Apr 13, 2010 6:10 pm | |
| - Martin napsal:
- Wei-ming napsal:
- chápu že je to riskantní ale ''něco''tu u mě je a já potřebuju zjistit co to je a co to tady pohledává a proč mi to tu dělá bordel a vyvolání je způsob jak to zjistit
Co ti to dělá, že to tam nemůžeš nechat v klidu? tak si precti jeji vzkaz a pochopis to | |
| | | Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Vyvolávání Tue Apr 13, 2010 11:47 pm | |
| - fresh napsal:
- Martin napsal:
- Wei-ming napsal:
Co ti to dělá, že to tam nemůžeš nechat v klidu? tak si precti jeji vzkaz a pochopis to Já jsem si to četl, ale rád bych to slyšel konkrétně. | |
| | | Wei-ming
| Předmět: Re: Vyvolávání Mon Apr 26, 2010 2:58 pm | |
| - Martin napsal:
- fresh napsal:
- Martin napsal:
- Wei-ming napsal:
Co ti to dělá, že to tam nemůžeš nechat v klidu? tak si precti jeji vzkaz a pochopis to Já jsem si to četl, ale rád bych to slyšel konkrétně. Netuším co to přesně je...ale cítim tu něčí přítomnost občas tu něco zahlídnu a podobné věci...mám jednoho kamaráda exorcistu a ten má na tyhle věci taky dost radikální názory.Ale chci zjistit o co se tady děje k projevům toho mého spoluobyvatele domu (min starej 200 let) krom toho občasnýho zjevování (plus sem jednou slyšela hlas(doma sem byla sama))je přesun věcí a navíc se mi nad postelý oběvily otisky rukou jako kdyby se tam někdo opíral.(a skutečně to nemohl být nikdo z domu nejmenší ruce v baráku a ty otisky byly menší než by zanechaly moje ruce | |
| | | ScArReD
| Předmět: Re: Vyvolávání Mon Apr 26, 2010 3:25 pm | |
| To jo, ale nevim jestli to bude vyvolavanim fungovat, protoze vyvolanim ducha vyvolas, a mluvit s nim muzes jenom kratce, a obvykle potom zmizi. Ty by si spis potrebovala ducha odvolat, a to o hodne tezsi nez vyvolavani... Sama to nezvladnes. Zkus si sehnat co nejvice lidi, kteri s tim maji trochu zkusenosti... Potom mi treba napis na email, nebo napis tady, a ja ti pak reknu vice o odvolavani... | |
| | | Wei-ming
| Předmět: Re: Vyvolávání Mon Apr 26, 2010 5:33 pm | |
| - okurky napsal:
- To jo, ale nevim jestli to bude vyvolavanim fungovat, protoze vyvolanim ducha vyvolas, a mluvit s nim muzes jenom kratce, a obvykle potom zmizi. Ty by si spis potrebovala ducha odvolat, a to o hodne tezsi nez vyvolavani... Sama to nezvladnes. Zkus si sehnat co nejvice lidi, kteri s tim maji trochu zkusenosti... Potom mi treba napis na email, nebo napis tady, a ja ti pak reknu vice o odvolavani...
Myslím že v tomhle případě by mi teď odvolávání nepomohlo,protože nemůžeš odvolat co jsi nepřivolala | |
| | | ScArReD
| Předmět: Re: Vyvolávání Tue Apr 27, 2010 8:41 am | |
| - Wei-ming napsal:
- okurky napsal:
- To jo, ale nevim jestli to bude vyvolavanim fungovat, protoze vyvolanim ducha vyvolas, a mluvit s nim muzes jenom kratce, a obvykle potom zmizi. Ty by si spis potrebovala ducha odvolat, a to o hodne tezsi nez vyvolavani... Sama to nezvladnes. Zkus si sehnat co nejvice lidi, kteri s tim maji trochu zkusenosti... Potom mi treba napis na email, nebo napis tady, a ja ti pak reknu vice o odvolavani...
Myslím že v tomhle případě by mi teď odvolávání nepomohlo,protože nemůžeš odvolat co jsi nepřivolala Muzes ducha odvolat, i kdyz jsi ho nevyvolala, ale je to hodne tezke. Ja s tim navic nemam zkusenosti, protoze jsem nikdy ducha odvolat nepotreboval. Muzes spise zkusit ritual na duchovni ocistu domu... Jesli jsi nekdy delala, nebo videla, jak probiha takovy ritual, tak si ho muzes vymyslet... Je to jednodussi, nez vyvolavani, ale musis vedet neco o ritualech. Zkus se tady podivat do sekce ritualy, a podivej se, jak takovy ritual probiha... Jestli budes mit s necim problem, tak napis... | |
| | | Hatt
Poeet p?íspivku : 6 Age : 31 Schopnost : Léčení, práce s energií Registration date : 20. 10. 09
| Předmět: Re: Vyvolávání Sun May 02, 2010 4:33 pm | |
| Jak dlouho už to trvá ? Objevilo se to jen tak z ničeho nic, nebo po nějaké události? Dokud o tom nezjistíš něco víc tak bych se do ničeho nepouštěl...Dost to smrdí černou magií... | |
| | | Wei-ming
| Předmět: Re: Vyvolávání Thu May 06, 2010 9:30 pm | |
| - Hatt napsal:
- Jak dlouho už to trvá ? Objevilo se to jen tak z ničeho nic, nebo po nějaké události? Dokud o tom nezjistíš něco víc tak bych se do ničeho nepouštěl...Dost to smrdí černou magií...
no ono to začalo prakticky jak sem se přistěhovala (cca čtyři roky)do tohohle baráku kterej patří partnerovi (dušan) mojí matky ale přistěhovaly sme se po smrti otce dušana.ale nemyslím si že by tom byl zrovna on...Teď už to moc nevnímám(jako přítomnost toho)nevím asi sem si jakž takž naučila to ignorovat.Dřív sem z toho měla takovej chladnej pocit v zádech takovej ten pocit jako když jsi v horroru a víš že za tebou je vrah.Přitom dušanův táta byl docela milej ale těžce nemocnej člověk.Ta přítomnost mi připadala..nepřátelská...teď už to moc necítim spíš sem tam vidím nějaký znáky toho že tu něco působí...jak sem psala martinovi...občas něco zahlídnu,otisky na zdi,přesouvání věcí...jednou jsem slyšela i hlas.Nevím teda jak s tou černou magií ale do toho vyvolávání sem se chtěla pustit právě proto abych zjistila co to je.Upřímně mě nenapadl žádný lepší způsob jak to zjistit...Mám sice kámoše exorcistu jenže ten by musel bejt osobně přítomen na to aby to zjistil a vzhledem k tomu že bydlí na druhým koci republiky a navíc má díky svým schopnostem už tak dost nabitej program tak se sem nemá možnost dostat...Navíc s mým štěstím by mi sem zatáhl ještě něco dalšího...ty přízraky se ho držej jako klíšťata. | |
| | | Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Vyvolávání Thu Apr 28, 2011 8:04 pm | |
| Tak to je jasné co to je....Poltergeist ,zlý duch ,který ti doma zanechává stopy a hýbe a rozhazuje předměty ,já být tebou ,tak hledám rýchlé odvolání ,jinak se ti může něco stát ,a jak říkal ten výše o rituálech ,tak já sním souhlasím ,rituál je na tyto zlomyslné hrozivé věci nejlepší ,kdyby si chtěla vědět víc ,dej mi vědět ,v rituálech se takřka trochu vyznám.... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Vyvolávání | |
| |
| | | | Vyvolávání | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |