Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Italský duch

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Wei-ming

Wei-ming

Poeet p?íspivku : 20
Schopnost : krátkodobé předvídání budoucnosti,telekineze(učím se),léčení(učím se),vykládání Tarotu
Registration date : 07. 11. 08

Italský duch Empty
PříspěvekPředmět: Italský duch   Italský duch Icon_minitimeSat Nov 08, 2008 10:22 pm

Hojky,chtěla bych vyvolat nějakého jednoho ducha,ale mám jeden podstatnej problém...
Ten duch byl za živa Ital a česky fakt nemluvil...a teď nevím mám na něj žvatlat italsky nebo jestli je to u duchů jedno kterým jazykem na něj mluvíte takže čistě teoreticky byste na něj mohli mluvit svahilsky a on za živa třeba Izraelita kterej neměl o tom že něco jako svahilština vůbec exituje,by mě dokonale rozuměl jako bych mluvila jeho mateřštinou?

Povídejte posílejte názory,poučky,myšlenky všechno co vás napadne...jsem jedno velký ucho lol!
Návrat nahoru Goto down
referaty-cz

Poeet p?íspivku : 1
Schopnost : Vyvolávání duchů, AC (začátky), Hypnóza (začátky).
Registration date : 10. 01. 09

Italský duch Empty
PříspěvekPředmět: Re: Italský duch   Italský duch Icon_minitimeSat Jan 10, 2009 1:22 pm

Pravidla pro vyvolávání duchů

-Nevyvolávejte ducha pouze pro vaši zábavu nebo na naléhání jiné osoby, a to bez přípravy.
-Vždy buďte alespoň dva, pozvěte vašeho přítele nebo přítelkyni.
-Samotný akt provádějte nejlépe v noci, kdy je nejméně atmosférických poruch.
-V určený den neužívejte alkohol, omezte kávu a kouření, nejste sladkosti, ani maso.
-Vyjděte si do přírody, do lesa, kde jsou mohutné stromy (můžete je i obejmout), meditujte a navštivte nějaký hřbitov a položte květiny na opuštěný hrob.
-Obstarejte si spiritistickou tabulku, která slouží jako pomůcka k navázání kontaktů s jiným světem.
-Podložku dáme na kulatý stůl o jedné noze, který musí být celý ze dřeva, bez kovových šroubů (mějte na mysli, že železo odpuzuje duchy jak dobré, tak i zlé).
-Připravte si malý porcelánový talířek, nebo dřevěné, dobře opracované kolečko a na něm zakreslíme velkou šipku.
-Nezbytné budou taky dvě voskové svíčky, zapálené po celou dobu seance. Pro jistotu položte stroužky česneku k noze stolu pro odpuzení různých astrálních vampírů a zlých duchů.
-Vyberte mezi sebou nejvíce mediální osobu, která bude s duchem hovořit a někoho, kdo bude mimo vytvořený kruh a bude vše zapisovat.
-Místnost, kde budete vše provádět, by měla být dobře vyvětraná a nerušená okolními vlivy.
-Před začátkem se společně pomodlete, nebo se pohroužete do meditace. Buďte klidní a uvolnění.
-Každý účastník musí mít obě nohy položeny pevně na podlaze a oba ukazováčky položeny na okraj talířku, nebo kolečka.
-Vybrané médium poprosí ducha zemřelého, na kterém jste se předem domluvili, aby se objevil.
-Nakonec poděkujte duchům nebo duchovi a představujte si, jak nehmotná bytost odchází v pokoji pryč.
-Poté zapalte kadidlo nebo šalvěj a pro zbavení negativních sil se vykoupejte ve slané vodě.

study
Návrat nahoru Goto down
Wei-ming

Wei-ming

Poeet p?íspivku : 20
Schopnost : krátkodobé předvídání budoucnosti,telekineze(učím se),léčení(učím se),vykládání Tarotu
Registration date : 07. 11. 08

Italský duch Empty
PříspěvekPředmět: Italský duch   Italský duch Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 2:37 pm

To je pěkné poučení,ale pořád neřeší tu konkrétní otázku na dorozumívání...Zajímal by mě váš názor...jedna moje kamarádka zastává názor že jazyk dotyčného nehraje roli...já pořád váhám...jaký je váš názor? Smile
Návrat nahoru Goto down
Fungus

Fungus

Poeet p?íspivku : 42
Schopnost : PSI koule,některé typy prokletí
Registration date : 01. 05. 09

Italský duch Empty
PříspěvekPředmět: Re: Italský duch   Italský duch Icon_minitimeSun May 03, 2009 2:06 pm

ja myslim,že on duch s tebou komunikuje jaksi spíše telepaticky,a měl by pochopit co po něm chceš,a on když mluví na tebe,mělo by být možno pochopit co ti chce říci,ale je to jen moje doměnka
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

Italský duch Empty
PříspěvekPředmět: Re: Italský duch   Italský duch Icon_minitimeSun Jun 21, 2009 8:01 pm

souhlas s jetelem, s duchem mluvis pravdepodobne spise myslenkami a tim co mu chces vyjadrit, jazyk nehraje roli

dulezite je co to slovo znamena pro tebe, ne co znamenalo zaziva pro nej
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
Sponsored content

Italský duch Empty
PříspěvekPředmět: Re: Italský duch   Italský duch Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Italský duch
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: Bytosti :: Duchové, vyvolávání duchů-
Přejdi na: