|
| Důležité: Co to je? | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Frayer
Poeet p?íspivku : 62 Age : 34 Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch Registration date : 04. 11. 08
| Předmět: Důležité: Co to je? Wed Nov 05, 2008 9:48 am | |
| Andělé jsou bytosti, které byly stvořeny pronikající vesmírnou sílou .
Tito poslové nebes nám přinášejí inspiraci, rady a vedení z vyšších sfér a křídla mají jako symbol rychlého přesunu mezi jednotlivými dimenzemi, díky čemuž nám zprostředkovávají moudrost a nadhled.
Andělé nám všem mohou nejenom pomoci se léčit, harmonizovat problematické vztahy, najít nejvhodnější řešení nejrůznějších životních potíží, ukazovat správnou cestu a ochraňovat před nebezpečími, ale také se utišit, zbavit se starostí a stresu, poskytnout útěchu a odstraňovat pocity osamělosti.
V naší moderní hektické době, kdy jsou na nás vyvíjeny vnější tlaky, abychom ve vnějším životě obstáli, realizovali ve společnosti svoji osobnost a byli úspěšní, je kontakt s nimi více než prospěšný. Při intenzivním projevování svých schopností ve vnějším světě často trpí psychika neboli duše. Moderní věda již v poslední době přišla na to, co léčitelé říkají již dlouho: že za příčinou většiny nemocí stojí náš psychický stav, naše emocionální rozpoložení a rozumová přesvědčení, naše každodenní nálady, přílišný stres, přehnaná zodpovědnost.
Andělé nám také otevírají bránu našeho vědomí k vyšším a větším možnostem, pomáhají nám pozvednout úroveň našeho vědomí. V současné době je jich mezi námi na naší planetě víc než kdy předtím, protože zde dochází k obrovským změnám. Planeta Země vstupuje do fotonového pásu, který oddělí jednotlivé dimenze. Těm, kteří se před narozením rozhodli a vykonali před karmickou radou slib, že sladí svůj vývoj s vývojem planety Země a postoupí s ní do páté dimenze, jsou v naplňování jejich poslání připraveni pomoci celé andělské legie.
Ale andělé nám samozřejmě pomáhají při našich běžných každodenních činnostech. Můžete jejich pomoc vyzkoušet třeba při hledání místa k parkování nebo aby na vás počkal spoj hromadné dopravy, aby vám dodali sílu k domácím pracím, aby vám ochraňovali dům nebo byt před vloupáním, aby vás dovedli tam, kde se dá udělat nejvýhodnější nákup, aby vám pomohli zhubnout, a také při dalších praktických záležitostech. | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? Fri Jun 26, 2009 1:51 pm | |
| takze andelu jsou tuny a uplne vsude..... mno, moc tomu neverim, duvod je jednoduchy....
navazuju spojeni co to jen jde, a posledne jsem zachytil leda tak komara alespon jsem si vybil vztek a zabil ho... ale o tom magie neni, nemel jsem se nechat tak unest
dalsi hodina na nic
magicke bytosti je lepsi nechat at si delaj co chteji a k cemu jsou urceny... komunikovat s nimy muze byt uzitecny ale hlavne je zatracene obtizny | |
| | | TheMikycz
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : Ovládání PSI-Energie,Telekineze,Chronokineze Registration date : 03. 01. 11
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? Mon Jan 03, 2011 11:48 pm | |
| No ale právě andělé jsou určení ktomu , aby nám pomáhali . Neskoušej snima jen navázat kontakt ale skus je o něco poprosit.Andělé jsou podobní jako magie. Nejprvě začínáš od lehčích věcí jako PSI-Ball a až pozdějc se učíš zvedat židličky a nebo zavírat okna silou vůle.Nejdřív skus prostě jenom věřit že existujou , a pros je o něco, oni mají zakázáno zasahovat do materiálního světa , ale když je oněco poprosíš tak potom můžou.A až budeš věřit že existujou , tak pak ten kontakt možná navážeš. | |
| | | Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? Tue Jan 04, 2011 2:56 pm | |
| - FlameThrower napsal:
navazuju spojeni co to jen jde, a posledne jsem zachytil leda tak komara alespon jsem si vybil vztek a zabil ho... ale o tom magie neni, nemel jsem se nechat tak unest
Tak to si dávej za takových 18let bacha na silnicích | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? Thu Jan 06, 2011 10:37 pm | |
| - Martin napsal:
- FlameThrower napsal:
Tak to si dávej za takových 18let bacha na silnicích Proč za 18 let? Řídím už teď, i když na těch ledovkách teda radši ne... | |
| | | Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| | | | FlameThrower
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? Sun Jan 09, 2011 5:24 pm | |
| - Martin napsal:
- FlameThrower napsal:
- Martin napsal:
- FlameThrower napsal:
Tak to si dávej za takových 18let bacha na silnicích Proč za 18 let? Řídím už teď, i když na těch ledovkách teda radši ne... Kdyby se ten komár narodil jako člověk, mohl by tě za těch 18 let na silnici potkat a vrátit ti to To mě nenapadlo, ale nwm jestli by si pamatoval minulý život. Představ si společnost kde by si každý pamatoval minulé životy. Ty řežby na ulicích pro to co se stalo třeba ve středověku Bývalí šlechtici by dneska nemohli vyjít před domovní dveře. | |
| | | Martin
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? Mon Jan 10, 2011 4:39 pm | |
| | |
| | | FlameThrower
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? Mon Jan 10, 2011 11:24 pm | |
| | |
| | | Martin
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? Tue Jan 11, 2011 3:43 pm | |
| | |
| | | FlameThrower
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? Tue Jan 11, 2011 9:24 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Důležité: Co to je? | |
| |
| | | | Důležité: Co to je? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru