Basted
Poeet p?íspivku : 5 Schopnost : nejspíš sem ,,neschopná,, Registration date : 30. 10. 08
| Předmět: pomozte prosím Sun Nov 02, 2008 5:45 pm | |
| ahojda všem chtěla sem poprosit o nějakej zaručenej typ k astrálnímu cestování nemám s ním žádné osobní zkušenosti.......jsem tu krátce magie se mi líbí ale nikdy by mě nenapadlo že se toho pokusim zučastnit(neměla sem dost odvahy) donutila mě k tomu tragická a velmi smutná událost v pondělí mi auto srazilo pejska a já ho chci najít....proto potřebuju mluvit s průvodcem či světlonošem...jenže nemám žádné zkušenosti...prosím proto o pomoc...můj pesan mi chybí byl to přítel.Nejlepší přítel. | |
|
Nick May
Poeet p?íspivku : 15 Schopnost : Veštenie s Rún a iné Registration date : 29. 11. 08
| Předmět: Re: pomozte prosím Thu Dec 04, 2008 10:43 pm | |
| ked nic ine. tak si sprav mantru a v sne sa s nim stretni:-) inak musis astralne vycestovat a priat si byt s nim | |
|
filip212
Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : videnie nadprirodzených vecí Registration date : 29. 11. 08
| Předmět: Re: pomozte prosím Thu Dec 04, 2008 10:52 pm | |
| no tvojho psíka je mi ľúto ale asrálne cestovať sa asi len tak ľahko nenaučíš. | |
|
míš@
Poeet p?íspivku : 33 Schopnost : telekineze a zacinam s astrtalnim cestovanim:-) Registration date : 13. 07. 08
| Předmět: Re: pomozte prosím Sat Dec 13, 2008 1:38 pm | |
| zajimava je k tomu knizka: astralni projekce je tam popis jak se naucit AC (vicemene,je tam i o energii atd..) | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: pomozte prosím | |
| |
|