| Co to je a trenink. | |
|
+11p3ndis Vojta95 PHANTEO Tithanus Nick May david107 Mort Evangelin filip212 Martin FlameThrower 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
PHANTEO
Poeet p?íspivku : 22 Age : 29 Schopnost : ,maditace.PSI Registration date : 02. 07. 10
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Fri Nov 26, 2010 9:28 pm | |
| Tak mi řekni jeden důvod proc by mělo zůstat | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Sun Nov 28, 2010 11:54 pm | |
| - PHANTEO napsal:
- Tak mi řekni jeden důvod proc by mělo zůstat
Protože to, že není vhodné pro tebe neznamená, že není vhodné pro nikoho jiného??? Například | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Tue Dec 07, 2010 1:40 pm | |
| - Martin napsal:
- PHANTEO napsal:
- Tak mi řekni jeden důvod proc by mělo zůstat
Protože to, že není vhodné pro tebe neznamená, že není vhodné pro nikoho jiného??? Například Protože je to jedna velká lež která byla vytvořena a využívána k manipulaci s lidmi nic víc, nic míň. Je mi až nevolno z představy, jak lidé těmto lžem jako stáda věří až dodnes. Když někdo chodí do kostela z tradice neřeknu... člověka to přece jen učí být lepším. Ale vyloženě věřit že tu skutečně je nějaký bůh a plácat něco o tom jak je kacířské v něj nevěřit... To je moc. http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/buhVýstižné. Velmi. | |
|
| |
p3ndis
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : Levitace Registration date : 31. 12. 10
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Fri Dec 31, 2010 1:43 pm | |
| Vy co nevěříte na levitaci , děláte špatně. D. D. Home a Chris Angel se dokázali zbavit zemské gravitace a mohli létat. Musím říct adminovi , že to co jsi tu napsal je správný. Já po 1 roku tréninku dokážu docela levitovat. Chce to soustředění na sama sebe jak jsi tu psal. Snažím se levitovat i bez sedění ale i ve stoje. | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Fri Dec 31, 2010 3:12 pm | |
| - p3ndis napsal:
- Vy co nevěříte na levitaci , děláte špatně. D. D. Home a Chris Angel se dokázali zbavit zemské gravitace a mohli létat. Musím říct adminovi , že to co jsi tu napsal je správný. Já po 1 roku tréninku dokážu docela levitovat. Chce to soustředění na sama sebe jak jsi tu psal. Snažím se levitovat i bez sedění ale i ve stoje.
To se máš Já místo toho, abych ztratil rok trénováním levitace, dělám něco pro ostatní. To má rychlejší výsledky a je to i k něčemu dobré. | |
|
| |
neo
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : elektrokineze a energie psi Registration date : 13. 12. 10
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Fri Dec 31, 2010 11:38 pm | |
| - Martin napsal:
- TITHANUS napsal:
- Tady na f'oru jde o to ,aby jsi lidi navzájem zdělovali to co umí a ostatní jim věřili a jestli někdo nevěří tak ať si to řekne pro sebe a kdyby něco mě 13 je a myslím ,že i 13 kluk může být v kinezích a ostatní magii lepší než 22 nebo kolik ti vlastně je....tak se prober a nebo rovnou spi ^^
Vážně tu jde o to, aby sem každý napsal co se mu zrovna zlíbí a ostatní mu to věřili? To už je jako v křesťanství - dogmata. Bůh stvořil svět za 6 dnů a sedmý odpočíval. A proč? Neptej se, tak to prostě je. Musíš věřit.
Myslím si, že tenhle systém se daleko víc zakládá na tom, že lidé chtějí něčemu věřit, než aby měli důvod tomu věřit. A na to je něco zcela jistě špatně.
Konkrétně u křesťanství jde o to, aby lidé věřili a nepřemýšleli o tom. Jinak by museli objevit mnoho nelogických situací v bibli i v jejím výkladu. Křesťanství je nástroj, jak udržet lidi poslušné a nepřemýšlící - věřící.
Skutečně to chcete uplatňovat i tady, když je možné místo víry prostě vědět? proč si myslíte že křes´tanství je špatný řekńetemi jedinej důvodjo a jaks říkal že Bůh stvořil svět za 6 dnů a sedmý odpočíval proroci to tak podali že pro ně sedmička znamenalo hodně svět vznikal miliony let ale bůh udělal aby svět vznikl | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Thu Jan 06, 2011 10:56 pm | |
| - neo napsal:
- Martin napsal:
- TITHANUS napsal:
- Tady na f'oru jde o to ,aby jsi lidi navzájem zdělovali to co umí a ostatní jim věřili a jestli někdo nevěří tak ať si to řekne pro sebe a kdyby něco mě 13 je a myslím ,že i 13 kluk může být v kinezích a ostatní magii lepší než 22 nebo kolik ti vlastně je....tak se prober a nebo rovnou spi ^^
Vážně tu jde o to, aby sem každý napsal co se mu zrovna zlíbí a ostatní mu to věřili? To už je jako v křesťanství - dogmata. Bůh stvořil svět za 6 dnů a sedmý odpočíval. A proč? Neptej se, tak to prostě je. Musíš věřit.
Myslím si, že tenhle systém se daleko víc zakládá na tom, že lidé chtějí něčemu věřit, než aby měli důvod tomu věřit. A na to je něco zcela jistě špatně.
Konkrétně u křesťanství jde o to, aby lidé věřili a nepřemýšleli o tom. Jinak by museli objevit mnoho nelogických situací v bibli i v jejím výkladu. Křesťanství je nástroj, jak udržet lidi poslušné a nepřemýšlící - věřící.
Skutečně to chcete uplatňovat i tady, když je možné místo víry prostě vědět?
proč si myslíte že křes´tanství je špatný řekńetemi jedinej důvod jo a jaks říkal že Bůh stvořil svět za 6 dnů a sedmý odpočíval
proroci to tak podali že pro ně sedmička znamenalo hodně svět vznikal miliony let ale bůh udělal aby svět vznikl
Odpovím za citovaného autora, i když on by přednesl možná jiné argumenty ještě. Protože to je snůška dogmatických lží která byla upravena, po světě rozšiřována a následně v něm co nejpevněji udržována, aby držela lidi pod kontrolou a v naprosté moci církve a hlavně její hlavy. Kdopak byl hlavou církve v době rozšíření křesťanství? Žeby Římský císař... Úloha křesťanství se od té doby nezměnila, jen ubyl jeho význam ve vymýcení pohanství... ale pro změnu bylo namířeno proti islámu takže to stejně vyšlo nastejno. Jak směšné označení "ovečky"... Hloupé ovce kráčející v tupých stádech pod vedením "pastýře", které dělají vše, co po nich "pastýř" chce. Příznačné označení, lepší bych sám nevymyslel. Římané, byli jste geniální, *potlesk*. | |
|
| |
neo
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : elektrokineze a energie psi Registration date : 13. 12. 10
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Fri Jan 07, 2011 4:10 pm | |
| proč slavíte třeba Vánoce ,Velikonoce když to jsou křest´anský svátky?????? věřte si čemu chcete | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Fri Jan 07, 2011 6:20 pm | |
| | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Sun Jan 09, 2011 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Mon Jan 10, 2011 10:31 pm | |
| Dávejte ,ale pozor na to ,že Křesťanství a Náboženství je něco jiného....Protože Křesťanství je v typu Náboženském ,takže Náboženství může být jakékoliv ,pokud se to týče uctívání,modliteb atd. ,ale Křesťanství mít více druhů nemůže.... | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Mon Jan 10, 2011 11:14 pm | |
| - TITHANUS napsal:
- Dávejte ,ale pozor na to ,že Křesťanství a Náboženství je něco jiného....Protože Křesťanství je v typu Náboženském ,takže Náboženství může být jakékoliv ,pokud se to týče uctívání,modliteb atd. ,ale Křesťanství mít více druhů nemůže....
Napsal jsi to dost překrouceně, sotva se to dalo pochopit. Mno každopádně já jsem si plně vědom že křesťanství je jen typem náboženství. Upřímně řečeno sunitská verze islámu je mi skoro milejší než křesťastnví. Proti náboženství nic nemám, jen mi vadí, když slouží k ovládání a manipulaci těch hloupějších těmi s odpuštěním vychcanějšími. | |
|
| |
Michael
Poeet p?íspivku : 1 Age : 29 Schopnost : chtěl bych se naučit pyrokinezi Registration date : 05. 02. 11
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Sat Feb 05, 2011 8:19 pm | |
| V jaké pozici mám být při levitaci | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Mon Feb 07, 2011 12:18 am | |
| - Michael napsal:
- V jaké pozici mám být při levitaci
V pohodlné a vyhovující. Nejznámější je turecký sed, protože máš nohy přitažené k tělu, což je při podobných pokusech o použití schopnosti asi nejbezpečnější. Navíc se v tureckém sedu většině lidí lépe uklidňuje a soustřeďuje, koneckonců to je meditační poloha. | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Tue Feb 08, 2011 4:57 pm | |
| Jinak to napsat nešllo ,záleží na tom jak to kdo pochopí.... | |
|
| |
kentury
Poeet p?íspivku : 5 Schopnost : levitováni s věcma(lehkýma)a posouvání a otáčení věcí pouhou myslí Registration date : 08. 02. 11
| Předmět: !!!!! Wed Feb 09, 2011 9:27 am | |
| kua (nechci psat to slov s pismenem (r) se tady nehadejte!!!!! tady ta stranka ma jinaci vyznam klidne si tady diskutujte ale NEHADEJTE. kdyz tady to je stranka :NADPRIRIZENO tak se asi vznesl do vzduchu a prastil se o strop sance na to sou veliky tak nak 60%na 40% tak a konec diskuze prosim vas bavte se o normalnich vecech jako treba ze ste se vznesli a neeeeeeeeeeeeee to neni mozny ty teda pekne lzes a tkp. | |
|
| |
Tithanus
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Wed Feb 09, 2011 11:43 pm | |
| Tak te'd budu souhlasit s FlameThowerem ,protože když jdou kineze ,tak proč by nešla levitace?To vznášení je akorát měnění své gravtace ,tak znáte sakra důvod proč by to nešlo?! | |
|
| |
PHANTEO
Poeet p?íspivku : 22 Age : 29 Schopnost : ,maditace.PSI Registration date : 02. 07. 10
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Thu Feb 10, 2011 1:38 pm | |
| jo znám hmmmmmmmmmmmmm vlastně ne | |
|
| |
Tithanus
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Mon Feb 14, 2011 10:03 pm | |
| Když si napsal komentář ,tak mohl být alespoň trochu užitečný :-D | |
|
| |
PHANTEO
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Mon Feb 14, 2011 10:35 pm | |
| Halooo hlavně se do toho věření nezažer moc protože to pak může vést i k fanatismu takže sem tam nějaká ta sranda v malém mněřítku nikdy neuškodí a neříkej že tohle nebylo užitečný! | |
|
| |
Tithanus
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Thu Feb 17, 2011 7:13 pm | |
| Nebylo ,protože tohle bylo důležitý téma a ty si do toho připletl srandu.... | |
|
| |
beba13
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : AC,LD Registration date : 31. 01. 13
| Předmět: Re: Co to je a trenink. Fri Feb 01, 2013 2:23 am | |
| Pokud to nevadí tak přidám zkušenost mé mamky. Na intru zhypnotizovali kamaradku ktera v tom pry mela nejake zkusenosti a pak se v hypnoze vznasela par cm vysoko v sede. Tak jen takovy maly priklad ze levitace opravdu existuje ale nejspise jen v hypnotickem stavu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Co to je a trenink. | |
| |
|
| |
| Co to je a trenink. | |
|