| psychokineze | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
míš@
Poeet p?íspivku : 33 Schopnost : telekineze a zacinam s astrtalnim cestovanim:-) Registration date : 13. 07. 08
| Předmět: psychokineze Fri Aug 29, 2008 8:55 pm | |
| =ohnutí předmětů z předmětů (převážně treba nerez..no proste treba ihnutí lžičky...atd,..) | |
|
| |
Gryat
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : Lehce komunikace se zvířaty. Registration date : 06. 08. 08
| Předmět: Re: psychokineze Wed Jan 14, 2009 9:15 pm | |
| nebyl by nějaký návod na procvičování atd.... objevil jsem v sobě tohle schopnost a potřeboval bych nějaký zaručený návod jak tuto schopnost rozvynout. | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: psychokineze Thu Jun 25, 2009 10:54 pm | |
| teto schopnosti se venuje jeden slavny telekinetik(je tak slavny az si nemuzu vzpomenout na jmeno ) kazdopadne jeho navod zni: 1)plne se soustred na lzicku, snaz se celym svym vedenim vcitit primo do ni, vnimat jen ji a nic jineho 2)v duchu prikazuj lzicce ohni se! ohni se! 3)uvolni se, nech lzicku byt podle nej je ,,zakopany pes,, v 3. bodu pokud s eskutecne uvolnime a nechame lzicku lzickou, ohne se vypravi napriklad jak videl muze ktery ohybal 2 lice najednou, koukal na jednu a mezitim s eohla druha, kdyz se kouzknul na druhou tak se najednou ohla i ta prvni.... svoje zkusenosti pripojit bouzel nemuzu, me tenhle postup nesel a kdyz jsem to zkousel energeticky, lzicka se ve finale akorat zlomila jako by ji nekdo preseknul... moc jsem se soustredil na misto ohybu a pak uz mi to neslo | |
|
| |
Petrelli
Poeet p?íspivku : 13 Age : 29 Schopnost : práce s PSI Registration date : 12. 08. 09
| Předmět: Psychokineze Sat Aug 21, 2010 2:52 pm | |
| Nebyl náhodou ten strašně slavný telekinetik Jack Houck?? | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: psychokineze Tue Aug 24, 2010 10:30 pm | |
| Čistě nááááhodou ano. Díky za připomenutí. | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: psychokineze Sat Oct 02, 2010 2:06 am | |
| I na to ,že tato kineze není zrovna 3krát vyspělá,tak přesto je velmi těžké předmět ohnout alespoň o milimetr | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| |
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: psychokineze Sat Oct 02, 2010 5:24 pm | |
| Mno ,že to není tak silná nebo dobrá kineze jako třeba Pyrokineze | |
|
| |
Sakura Sayuri Midori
Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : tak trochu skouším všechno a trochu se mi projevuje PSI Ball a Wheel Registration date : 29. 12. 11
| Předmět: Re: psychokineze Fri May 18, 2012 10:46 am | |
| Ták, dalo mi to zabrat. Asi 10 minut sem se na tohle koukala v angličtině, pak chvilinku v nedokonalém (opravdu hrůza) dabingu, kterej jak to tam šlo do sebe (dabing + original) tak to bylo nesrozumitelný. Tak tady to máte v originále:http://video.google.com/videoplay?docid=-4925029936311600249 a tady s lepším dabingem:https://www.youtube.com/watch?v=p0uRT4OEuqs&feature=related je to natáčený u nás a docela mě štve že sem to neviděla, kéž by to udělal u nás ve městě a teď kso | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: psychokineze | |
| |
|
| |
| psychokineze | |
|