Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

mrtví viděti 2

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
uďa

Poeet p?íspivku : 4
Schopnost : vidět mrtvé
Registration date : 02. 08. 08

mrtví viděti 2 Empty
PříspěvekPředmět: mrtví viděti 2   mrtví viděti 2 Icon_minitimeThu Aug 07, 2008 12:18 am

Zatim mi nikdo neodpověděl tak přidám Svoje zkušenosti.
Od sedumnácti vidim mrtvé začíná to vždy stejně . Začnou mi aritmie na srdci tep mi stoupá na 170tepů za minutu ( je třeba říct že se na ně léčim v IKEMU srdce mam poškozený mechanicky.) po té se mne to drží několik hodin i dnů. Mrtvé vidim jen na místech kde někdo zemřel to je většinou v nemocnici či na místech autonehod. Napřiklad jsem nikdy neviděl nikoho na hřbytovech. Mrtví jsou lehce namodralí a jakoby v oparu ale nelevitují chodí lehkým krokem a docela pomalu . Vždy se na mne podívají a pokračují dál. pak se vypaří. Myslel jsem si že to jsou halucinace s aritmiích , ale bohužel. Mrtví jsem neznal , ale vždy jsem se po setkání nějakou cestou dozvěděl že zemřeli. pokud má někdo stejný problém ať se ozve .
Návrat nahoru Goto down
Frayer

Frayer

Poeet p?íspivku : 62
Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch
Registration date : 04. 11. 08

mrtví viděti 2 Empty
PříspěvekPředmět: Odpověď   mrtví viděti 2 Icon_minitimeFri Nov 21, 2008 9:12 am

Pokusím se ti pomoct, ale napřed mi napiš co se u vás děje, kdo všechno ještě vystupuje ve snech, a kde se odehrávají.
Návrat nahoru Goto down
Nick May

Poeet p?íspivku : 15
Schopnost : Veštenie s Rún a iné
Registration date : 29. 11. 08

mrtví viděti 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: mrtví viděti 2   mrtví viděti 2 Icon_minitimeThu Dec 04, 2008 10:35 pm

ja si myslim skor ze vidis ine dimenzie.
ako vidis tych ludi
ktory presli do inej dimenzie.
ale este sa tam motkaju.
a moj nazor ze ich nevidis na cintorinoch je ten ze odtial sa uz davno reinkarnovali na vyssie ci nizsie planety:-)
Návrat nahoru Goto down
Championka

Championka

Poeet p?íspivku : 2
Schopnost : lucidní snění
Registration date : 01. 12. 08

mrtví viděti 2 Empty
PříspěvekPředmět: Vidět mrtvé   mrtví viděti 2 Icon_minitimeFri Dec 05, 2008 6:51 pm

Ahoj přepošlu ti něco od jedné paní co se v tom vyzná a co mi pro tebe poradila.

"Napiš mu kontakt na Janu Lysoňkovou, Křižanovice u Vyškova 21, tel: 602 562 733 , taky pracuje na Bašty 6, Brno, ( za čedokem).
Myslím, že Uďa má otevřené třetí oko, spíš ale jeden z informačních kanálů. Pokud toho nijak jinak nevyužívá a obtěžuje ho to, Jana mu to s jeho souhlasem uzavře. Pokud bude chtít vysvětlení, vysvětlí mu. Děje se tak většinou lidem, kteří mají jemné energie, nebo určitou část jemných energií , pak jsou schopni přijímat "signály" odjinud. Napojuje se na něj jen určitá část bytostí, tak že přijímá jen tento druh energie. Z toho co napsal, nemám pocit, že by ho žádali o pomoc, nebo nějak záměrně kontaktovali. Pouze je vidí a oni ví, že je vidí. Něco jiného by bylo, kdyby chtěl vědět, jak s nimi komunikovat. Ale v této fázi, kdy neumí sám s energiemi pracovat mu to v žádném případě nedoporučuji. Jana se na ty bytosti podívá a řekne mu přesně co a jak.
"

Ta paní ti pomůže ve všem.
Návrat nahoru Goto down
uďa

mrtví viděti 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: mrtví viděti 2   mrtví viděti 2 Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 12:29 am

uďa napsal:
Od sedumnácti vidim mrtvé začíná to vždy stejně . Začnou mi aritmie na srdci tep mi stoupá na 170tepů za minutu ( je třeba říct že se na ně léčim v IKEMU srdce mam poškozený mechanicky.) po té se mne to drží několik hodin i dnů. Mrtvé vidim jen na místech kde někdo zemřel to je většinou v nemocnici či na místech autonehod. Napřiklad jsem nikdy neviděl nikoho na hřbytovech. Mrtví jsou lehce namodralí a jakoby v oparu ale nelevitují chodí lehkým krokem a docela pomalu . Vždy se na mne podívají a pokračují dál. pak se vypaří. Myslel jsem si že to jsou halucinace s aritmiích , ale bohužel. Mrtví jsem neznal , ale vždy jsem se po setkání nějakou cestou dozvěděl že zemřeli. pokud má někdo stejný problém ať se ozve .
Návrat nahoru Goto down
uďa

mrtví viděti 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: mrtví viděti 2   mrtví viděti 2 Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 12:42 am

uďa napsal:
Od sedumnácti vidim mrtvé začíná to vždy stejně . Začnou mi aritmie na srdci tep mi stoupá na 170tepů za minutu ( je třeba říct že se na ně léčim v IKEMU srdce mam poškozený mechanicky.) po té se mne to drží několik hodin i dnů. Mrtvé vidim jen na místech kde někdo zemřel to je většinou v nemocnici či na místech autonehod. Napřiklad jsem nikdy neviděl nikoho na hřbytovech. Mrtví jsou lehce namodralí a jakoby v oparu ale nelevitují chodí lehkým krokem a docela pomalu . Vždy se na mne podívají a pokračují dál. pak se vypaří. Myslel jsem si že to jsou halucinace s aritmiích , ale bohužel. Mrtví jsem neznal , a
le vždy jsem se po setkání nějakou cestou dozvěděl že zemřeli. pokud má někdo stejný problém ať se ozve .
děkuji všem co se mi ozvali ale problem je v tom , že nejsem uplně nováčkem v této oblasti je mi třicet a okultismus přes sekty a čarodejnictví se zajímám od patnácti . Byl jsem členem Wicanu a dosáhl jsem čtvrtého svědcení též jsem pronikl do řádu svobodných zednářů tady v Čechách s vazby na francii. Také jsem poznal tampláře Který u nás v česku jsou . Pravost jsem si vždy ověřil mam své kontakty zřad státu a jejich službách. Jak jsem se knim dostal je má věc. Po konzultacích s odpovědnými lidmi jsem přišel také na to že podobný sindrom měl i můj děda ktarý zemřel dřív než jsem se narodil. Mne jde o setkáni s lidmi ktaří mají stejný problém .To že mne to obtěžuje a psichycky i fyzicky zatěžuje je jiná věc.
Návrat nahoru Goto down
j3n6

Poeet p?íspivku : 3
Schopnost : psychopomp
Registration date : 12. 06. 11

mrtví viděti 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: mrtví viděti 2   mrtví viděti 2 Icon_minitimeSun Jun 12, 2011 5:11 pm

Asi by bylo dobré ostatním přiblížit podmínky, že je to v koherentním světle ( tedy mimo přímé sluneční světlo ).
Je to stojí dost energie a nechodí jen ze zvědavosti, ale pro pomoc.

//-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12.12.05
Kniha mrtvých.

I.
Hard: I am moral prostitute, I am yourself of that aware. I am psychopomp. Coronet (tiara) is sign disgrace.

Natvrdo: Jsem morální prostitut, jsem si toho vědom. Jsem psychopomp. Čelenka je znamením hanby.

II.
Three Groups logical: Atheist, Believer, Real root (Cavity oral, converse). With some irony, that little thing (have the disadvantage of sbdy, fawn on sbdy, shape in with sbdy, Rectum Alpinism) there is principle some World Religions, Departmental Culture, Movement, even state. Say what I am easy waste?

Tři skupiny: Nevěřící, věřící, reálové (orálové). Pravda (je ironií), taková maličkost (lézt někomu do zadku) je základem náboženství, některých kultur, hnutí a dokonce i států. Co jsme to za rasu (zmetky).

III.
Position:We should change into look on second parties. Unbodied she would have had being uniformly clad to clote, or naked (stripped) however are every one accoutered (smart). A pulling itself you tall story lumber (junk).

Postoj:Měli bychom změnit pohled na druhou stranu. Beztělci by měli být jednotně oblečeni, nebo nazí ale jsou každý jinak ustrojen. A tahají si sebou neuvěřitelné haraburdí.

IV.
Třeba jsme schopni vnímat rozhraní prostoru jako na hraně kostky na kostce, ale pouze sousedních, tedy nap. dvou z několika. Proto jsou projekce hnědo-šedé a průhledné.
Nebo se jedná o kvantovou mechaniku a Heisenbergrovu neurčitost a něco je vlnění a něco částice a něco cítíme a něco vidíme.
//---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

mrtví viděti 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: mrtví viděti 2   mrtví viděti 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

mrtví viděti 2
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: Bytosti :: Kontakt s bytostmy v OBE či LD-
Přejdi na: