Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

mrtví viděti

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
uďa

Poeet p?íspivku : 4
Schopnost : vidět mrtvé
Registration date : 02. 08. 08

mrtví viděti Empty
PříspěvekPředmět: mrtví viděti   mrtví viděti Icon_minitimeSat Aug 02, 2008 11:09 pm

od svých sedumnácti let výdám mrtvé lidi vím že to vypadá jak ve filmu "Šestý smysl" ale tak to není. Výdám je víc jak třináct let a nejsem blázen i když si to mnoho lidí myslí . Nekomunikuju snimi pouze je vidím a vím že oni vidí mne. o nadpřírozeno se zajímam od té doby kdy se mi to stalo poprvé neznám nikoho jako já a proto hledám někoho kdo by mi pomohl to pochopit . pokud si někdo myslí že mám schýzu tak se plete . Jemi třicet let a mam dvě děti tak si myslim že už sem na blbosti dost starej. potřebuji opravdu někoho kdo je natom podobně.
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

mrtví viděti Empty
PříspěvekPředmět: Re: mrtví viděti   mrtví viděti Icon_minitimeSun Jun 21, 2009 7:57 pm

mno, asi jsi dosta zvlastni a vzacny pripad... ja jsem na neco podobnyho jeste nenearazil u sebe ani u nikoho jinyho
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
j3n6

Poeet p?íspivku : 3
Schopnost : psychopomp
Registration date : 12. 06. 11

mrtví viděti Empty
PříspěvekPředmět: Re: mrtví viděti   mrtví viděti Icon_minitimeSun Jun 12, 2011 5:03 pm

Asi by bylo dobré ostatním přiblížit podmínky, že je to v koherentním světle ( tedy mimo přímé sluneční světlo ).
Je to stojí dost energie a nechodí jen ze zvědavosti, ale pro pomoc.
j3n6
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

mrtví viděti Empty
PříspěvekPředmět: Re: mrtví viděti   mrtví viděti Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

mrtví viděti
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: Bytosti :: Kontakt s bytostmy v OBE či LD-