| Začátek | |
|
+5Martin Mort Tomson Hadriel02 míš@ 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
míš@
Poeet p?íspivku : 33 Schopnost : telekineze a zacinam s astrtalnim cestovanim:-) Registration date : 13. 07. 08
| Předmět: Začátek Sun Jul 13, 2008 6:53 pm | |
| ahoj,s jakou schopností by člověk měl podle vás začít ??? | |
|
| |
Hadriel02
Poeet p?íspivku : 24 Schopnost : x Registration date : 01. 01. 08
| Předmět: Re: Začátek Sun Jul 27, 2008 7:10 pm | |
| Ahoj, člověk může začít buďto úplně od začátku (zjistit si schopnosti a ty trénovat), nebo zkusit standartní tréning schonosti která se mu prostě líbí . Důležité je věřit v úspěch a potom se povede všechno. Základním kamenem pro 99,9% magie je koncentrace a vizualizace - umění zklidnit mysl a představit si jedinou konkrétní věc. Přeju hodně úspěchů | |
|
| |
Tomson
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : Nic zatim Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Začátek Sun Oct 26, 2008 11:50 pm | |
| | |
|
| |
Mort
Poeet p?íspivku : 16 Schopnost : Jasnozřivost, vidění aury Registration date : 14. 11. 08
| Předmět: Re: Začátek Fri Nov 14, 2008 3:35 pm | |
| | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Hrubky Fri Nov 28, 2008 8:52 pm | |
| Ahoj mohli by jste si prosím alespoň Ty obzvláště zjevné příšernosti opravit? Třeba "Výtejte ve světě......" Z toho by se zvednul kufr i cizincům začátečníkům. | |
|
| |
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Re: Začátek Sun Nov 30, 2008 8:29 pm | |
| ÁÁÁ tak teď se stydim, forum je rok staré a já si toho celou dobu nevšimla, nebo spíš všimla a byla líná to opravit, ale ted už jsem to udělala!!! Moooc se omlouvám ale nemám na administraci ted moc čas! | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Začátek Sun Nov 30, 2008 10:33 pm | |
| - Evangelin napsal:
- ÁÁÁ tak teď se stydim, forum je rok staré a já si toho celou dobu nevšimla, nebo spíš všimla a byla líná to opravit, ale ted už jsem to udělala!!! Moooc se omlouvám ale nemám na administraci ted moc čas!
Myslel jsem to spíš z legrace. Ale je pravda, že teď to vypadá o dost líp | |
|
| |
Fungus
Poeet p?íspivku : 42 Age : 31 Schopnost : PSI koule,některé typy prokletí Registration date : 01. 05. 09
| Předmět: Re: Začátek Sun May 03, 2009 9:40 pm | |
| ok,otazky a odpovědi..................
safriš,dá se něak....je lepší trénovat 3 věci najednou,a nebo např. 1/4 roku jedno, pak druhe,a pak treti? | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Začátek Sat Jun 20, 2009 8:51 pm | |
| pokud se budes ucit nekolik schopnosti zaroven, jen velmi tezko s enaucis poradne alespon jednu z nich
clovek ma nadani na urcite ,,sve,, schopnosti, coz se lisi od jedince k jedinci kazdy ma alespon 1 schopnost, ale jen malokdo se ji dokaze naucit vyuzivat, natoz pak 3 a jeste ke vsemu se je ucit najednou.... prakticky nemas sanci
navic pokud ti nepujde 1 schopnost z tech 3 z duvodu nedostatecneho talentu, muze te to demoralizovat, zasypat pochybnostma a pak ti nepujdou ani ty zbyly 2, i kdyz na ne mit talent pro zmenu muzes
medituj, soustred se a az budes pripraven, v meditaci a naprostym soustredeni na svou energii se zeptej sam sebe, jake mas schopnosti a snaz s enaucit tu, jejiz symbol s eti zobrazi nejjasneji a bude v obraze dominovat
pak se muzes postupne pokouset o jine ktere jsi videl, po pripade o ty, ktere chces proste jenom zkusit i kdyz jsi nic co by se jich tykalo nevidel | |
|
| |
Vojta95
Poeet p?íspivku : 11 Age : 29 Schopnost : Neznámá Registration date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Začátek Wed Sep 22, 2010 9:24 pm | |
| Ahoj lidi jsem tu nový a potřeboval bych s nečím pomoci a to je můj stres, kterého mám v poslední době až přes hlavu a nemůžu se soustředit a to už rok a je to pro mně docela problém páč nejsem v zastak dobé situaci ale to bych ted neřešil a to není jediný problém a ten druhý je když zavřu oči a snažim se přemýšlet tak to nejde a nevym proč ale jako malej sem nemněl zrovna hezký dětství takže to může bít asi tím ale nevim jak to vyřešit tak se ptám vás. | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Začátek Wed Sep 22, 2010 11:39 pm | |
| Hlavní je klid, už jenom ten příspěvek píšeš trochu stresově. .)
Na léčení stresu jsou ale lepší psychologové, jít za jedním z nich ještě neznamená, že máš nějaký mentální problém/poruchu, občas krátký rozhovor s dobrým psychologem hodně pomůže a uleví.) | |
|
| |
Vojta95
Poeet p?íspivku : 11 Age : 29 Schopnost : Neznámá Registration date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Začátek Fri Sep 24, 2010 10:21 pm | |
| Děkuju za to že jste my hodně pomohly a už je to i lepší ale eště to není ono ale to už si budu muset zporichtungovat jinak páč doktor říkal že přichází postraumatický stres ale prej by to mnělo být v cayku | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Začátek Sat Sep 25, 2010 12:53 am | |
| | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Začátek Sat Sep 25, 2010 4:50 pm | |
| - Vojta95 napsal:
- Děkuju za to že jste my hodně pomohly a už je to i lepší ale eště to není ono ale to už si budu muset zporichtungovat jinak páč doktor říkal že přichází postraumatický stres ale prej by to mnělo být v cayku
Navíc ve tvém věku jsou tyhle výkyvy celkem normální. To co mě trochu zaráží je tvoje znalost gramatiky. Ale s tím snad taky něco časem provedeš | |
|
| |
Vojta95
| Předmět: Re: Začátek Sat Sep 25, 2010 9:37 pm | |
| To nevym jestli s tou gramatikou něco provedu páč sem na češtinu debil už od narození | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Začátek Sun Sep 26, 2010 10:36 pm | |
| Píšeš hrubky snad v každým slově kde je i/y | |
|
| |
Vojta95
| Předmět: Re: Začátek Mon Sep 27, 2010 1:13 pm | |
| já ty chiby prostě nevidim a je to docela těžký to jenom vidět a ještě těší si to uvědomit | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Začátek Mon Sep 27, 2010 2:59 pm | |
| - Vojta95 napsal:
- já ty chiby prostě nevidim a je to docela těžký to jenom vidět a ještě těší si to uvědomit
S tím si nelam hlavu, můžeš být dyslektik. Může ti pomoct třeba word 2007, který opravuje většinu pravopisných chyb. | |
|
| |
Vojta95
| Předmět: Re: Začátek Sat Oct 02, 2010 11:05 pm | |
| myslíte, že je možné se naučit vidět a komunikovat s mrtvýmy, mně by to docela zajímalo vym jsou lidé co to umý ale to je asi daný od narození, ale mně by zajímalo jestli se to člověk může naučit ? | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Začátek Sun Oct 03, 2010 3:32 pm | |
| Existuje tvrzení, že duše zemřelého je jeho verze v astrálním světě. Po smrti se přetrhne spojení s materiálním já a vystoupá do vyšších vrstev astrálního světa kde ztrácí například čas na zřeteli. Náboženství to prostě pojmenovávají nebe. Pokud jde z vyšších vrstev astrálního světa vyvolat nečí astrální otisk a mluvit s ním, nemám tušení jak | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Začátek Sun Oct 03, 2010 7:48 pm | |
| - Vojta95 napsal:
- myslíte, že je možné se naučit vidět a komunikovat s mrtvýmy, mně by to docela zajímalo vym jsou lidé co to umý ale to je asi daný od narození, ale mně by zajímalo jestli se to člověk může naučit ?
Záleží na úhlu pohledu. Například buddhismus pracuje s reinkarnací, takže tam neexistuje nic takového jako posmrtný život, ráj, věčné zatracení a podobně. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Začátek Mon Oct 04, 2010 12:35 am | |
| Přesně tak... Každý tomhle směru věří něčemu úplně jinému. | |
|
| |
Vojta95
| Předmět: Re: Začátek Mon Oct 04, 2010 8:11 pm | |
| To je fakt, páč já si myslím, že když má člověk neúzpěšný život tak že po smrti podstoupí jakou si očistu a jede jakoby na novo, ale otázkou je co je po tom až má člověk život úzpěšný | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Začátek Mon Oct 04, 2010 8:38 pm | |
| Otázkou je, jestli je po životě vůbec něco. Tvůj život je alespoň z pohledu materiálního světa jen směs chemických organických reakcí a elektrických impulzů v tvém těle, jednoho dne tohle všechno skončí a dál nebude nic. Ale myšlenky na tuhle možnou nicotu nemám rád takže radši věřím astrální teorii. | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Začátek Mon Oct 04, 2010 9:41 pm | |
| - Vojta95 napsal:
- To je fakt, páč já si myslím, že když má člověk neúzpěšný život tak že po smrti podstoupí jakou si očistu a jede jakoby na novo, ale otázkou je co je po tom až má člověk život úzpěšný
Jak jsem říkal, stačí si jen vybrat. Možných odpovědí je několik. Podle toho, co ti dává největší smysl. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Začátek | |
| |
|
| |
| Začátek | |
|