| Metoda pádu do studny | |
|
+7Tithanus ScArReD FlameThrower Mikyy Mates Hadriel02 Sidonius 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Sidonius
Poeet p?íspivku : 6 Age : 32 Schopnost : vydění budoucnosti, rozmlouvání s přírodou Myšlenková projekce, biokineze, manipulece energie a jení tvarování(léčení, odsávání, psiball, štíty), hidrokineze Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Metoda pádu do studny Tue May 13, 2008 10:24 pm | |
| Je to metoda vcelku náročná pro toho kdo moc neovládá vizualizaci. Představte si jak se diváte do kamené hluboké studny. Pomalu se nakláníte přes okraj a začnete padat.Sanžte se pád vybavit co možná nerealističtěji(se vzduchem jak svištíte dolů:-D). sledujte dno a jak se pomalu přibližuje po chvíli by ste měli cítit vybrace(mimichodem ty vybrace bse budou stupňovat jak se bude blížit dno tak se neleknete :-)) a jakmile dopadnete tak by ste se měly ocitnout mimo tělo. | |
|
| |
Hadriel02
Poeet p?íspivku : 24 Schopnost : x Registration date : 01. 01. 08
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Sun Jul 27, 2008 7:14 pm | |
| Ano tuhle metodu můžu potvrdit, je to jedna z těch jednoduších | |
|
| |
Mates
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : zatim nic Registration date : 23. 10. 08
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Fri Oct 24, 2008 6:28 pm | |
| ale chci se jenom zeptat jak se dostanu zpazky do reality??? | |
|
| |
Mikyy
Poeet p?íspivku : 5 Schopnost : Téměř všechny druhy kynezí + práce s energiemi Registration date : 12. 05. 09
| Předmět: Cesta z5 Wed May 13, 2009 3:54 pm | |
| - Mates napsal:
- ale chci se jenom zeptat jak se dostanu zpazky do reality???
stačí když v astrále pomyslíš na to zhe se chceš vrátit | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Sun Jun 21, 2009 7:03 am | |
| vzdy je tu stribrne vlakno, ktere spojuje tve vedomi s tvym telem reknis si ze se chces vratit a vlakno te vrati do tveho tela | |
|
| |
ScArReD
Poeet p?íspivku : 6 Age : 29 Schopnost : vidim energii (zlou a dobrou),věštby, vizualizace (učím se) Registration date : 19. 08. 09
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Sun Feb 21, 2010 9:40 pm | |
| Ale jak mam poznat, to kdyz uz budu mimo telo. A taky jestli budu mit mimo telo normalne otevrene oci... | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Sat Jan 01, 2011 5:10 pm | |
| Ano ,je to nejlehčí metoda astrálního cestování ,ale nevím jestli přes astrál mohu komunikovat s normálními lidmi | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Thu Jan 06, 2011 10:38 pm | |
| Zkus to, mě to nešlo, ale AC nikdy nepatřilo k mým silným stránkám. | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Tue Feb 15, 2011 7:11 pm | |
| Já se strašně bojím ,teď to du zkusit ,snad nepotkám nějakého ducha.... | |
|
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Tue Feb 15, 2011 8:26 pm | |
| já jsem to zkoušela dřív nejmíň 1000x nikdy se mi to nepovedlo, pak sem viděla jedno video z youtube a dost sem se viděsila a od tý doby se bojim | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Tue Feb 15, 2011 10:24 pm | |
| To mi vážně nejde do hlavy. Proč takové věci dělají lidé, kteří se toho bojí. Asi hormony... | |
|
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Wed Feb 16, 2011 3:10 pm | |
| Je nejmenší pravděpodobnost že se to vůbec povede když se člověk bojí a když už tak se hned vrátí jelikož se lekne a je to v háji proto to teď nechávám na pokoji | |
|
| |
Tithanus
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Thu Feb 17, 2011 7:28 pm | |
| Já se bojím jenom večer ,protože je 95% šance ,že uvidím ducha....ve dne na to moc času nemám a večer je to riskantní.... | |
|
| |
Sea
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Thu Feb 17, 2011 7:48 pm | |
| Jo to já se taky bojim ale ne těch duchů prostě se bojim tmy (ale jen díky tomu (vypípám) videu, jo sem srab přiznávám ) , což je zajímavý protože tmu sem milovala jenže zase v noci je mnohem větší pravděpodobnost že se to povede | |
|
| |
Arroz
Poeet p?íspivku : 13 Schopnost : To opravdu nevím.. zatím :) Registration date : 26. 12. 10
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Mon May 16, 2011 9:52 pm | |
| me se to dari v autobuse,tam ale hrozi docela jine riziko... ze se probudis o par kilaku dal nez jsi chtel | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Mon Jul 18, 2011 12:17 am | |
| Duchové? Cokoliv, co nepatří do fyzického světa, vám může ublížit maximálně pokud se toho bojíte a nedokážete proti tomu bojovat. Někdy je lepší dát strachu pomyslně po tlamě a zmizí, stačí jen chtít. | |
|
| |
KristynaMarkova
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : Telekineze, Biokineze Registration date : 17. 11. 11
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Thu Nov 17, 2011 7:06 pm | |
| Zkoušela jsem astrální cestování podle metody "pád do studny" šíleně mi bylo srdce a vibrace hrozný, samozřejmě jsem se trošku bála, tak jsem se radši "probrala" , ale hodlám to zkusit znova ) | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Fri Nov 18, 2011 1:27 pm | |
| - KristynaMarkova napsal:
- Zkoušela jsem astrální cestování podle metody "pád do studny" šíleně mi bylo srdce a vibrace hrozný, samozřejmě jsem se trošku bála, tak jsem se radši "probrala" , ale hodlám to zkusit znova )
Možná by pomohlo začít trochu pozvolněji. Naučit se pár věcí skrz lucidní snění a až potom se pustit do astrálního cestování. Budeš mít navíc pár zkušeností, které by Tě mohly toho strachu zbavit. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny Sat Nov 26, 2011 1:37 am | |
| - Martin napsal:
- Možná by pomohlo začít trochu pozvolněji. Naučit se pár věcí skrz lucidní snění a až potom se pustit do astrálního cestování. Budeš mít navíc pár zkušeností, které by Tě mohly toho strachu zbavit.
Asi tak, dobrá rada. Ob týden se mě na mailu někdo ptá, co dělá špatně... A ob týden vysvětluju, že vše má svůj čas a někdo prostě moc spěchá. Kdyby byly schopnosti zde popisované snadné, vládne jimi každý, kdo je kdy zkusil. A to by bylo pořádné procento populace. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Metoda pádu do studny | |
| |
|
| |
| Metoda pádu do studny | |
|