Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Metoda pádu do studny

Goto down 
+7
Tithanus
ScArReD
FlameThrower
Mikyy
Mates
Hadriel02
Sidonius
11 posters
AutorZpráva
Sidonius

Sidonius

Poeet p?íspivku : 6
Schopnost : vydění budoucnosti, rozmlouvání s přírodou Myšlenková projekce, biokineze, manipulece energie a jení tvarování(léčení, odsávání, psiball, štíty), hidrokineze
Registration date : 03. 05. 08

Metoda pádu do studny Empty
PříspěvekPředmět: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeTue May 13, 2008 10:24 pm

Je to metoda vcelku náročná pro toho kdo moc neovládá vizualizaci.
Představte si jak se diváte do kamené hluboké studny. Pomalu se nakláníte přes okraj a začnete padat.Sanžte se pád vybavit co možná nerealističtěji(se vzduchem jak svištíte dolů:-D). sledujte dno a jak se pomalu přibližuje po chvíli by ste měli cítit vybrace(mimichodem ty vybrace bse budou stupňovat jak se bude blížit dno tak se neleknete :-)) a jakmile dopadnete tak by ste se měly ocitnout mimo tělo.
Návrat nahoru Goto down
Hadriel02

Hadriel02

Poeet p?íspivku : 24
Schopnost : x
Registration date : 01. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeSun Jul 27, 2008 7:14 pm

Ano tuhle metodu můžu potvrdit, je to jedna z těch jednoduších Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.wicca-omega.hostuju.cz
Mates

Mates

Poeet p?íspivku : 2
Schopnost : zatim nic
Registration date : 23. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeFri Oct 24, 2008 6:28 pm

ale chci se jenom zeptat jak se dostanu zpazky do reality???
Návrat nahoru Goto down
Mikyy

Mikyy

Poeet p?íspivku : 5
Schopnost : Téměř všechny druhy kynezí + práce s energiemi
Registration date : 12. 05. 09

PříspěvekPředmět: Cesta z5   Metoda pádu do studny Icon_minitimeWed May 13, 2009 3:54 pm

Mates napsal:
ale chci se jenom zeptat jak se dostanu zpazky do reality???

stačí když v astrále pomyslíš na to zhe se chceš vrátit
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeSun Jun 21, 2009 7:03 am

vzdy je tu stribrne vlakno, ktere spojuje tve vedomi s tvym telem
reknis si ze se chces vratit a vlakno te vrati do tveho tela
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
ScArReD

ScArReD

Poeet p?íspivku : 6
Schopnost : vidim energii (zlou a dobrou),věštby, vizualizace (učím se)
Registration date : 19. 08. 09

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeSun Feb 21, 2010 9:40 pm

Ale jak mam poznat, to kdyz uz budu mimo telo. A taky jestli budu mit mimo telo normalne otevrene oci...
Návrat nahoru Goto down
Tithanus

Tithanus

Poeet p?íspivku : 79
Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota,
Registration date : 01. 10. 10

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeSat Jan 01, 2011 5:10 pm

Ano ,je to nejlehčí metoda astrálního cestování ,ale nevím jestli přes astrál mohu komunikovat s normálními lidmi Smile
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeThu Jan 06, 2011 10:38 pm

Zkus to, mě to nešlo, ale AC nikdy nepatřilo k mým silným stránkám.
Návrat nahoru Goto down
Tithanus

Tithanus

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeTue Feb 15, 2011 7:11 pm

Já se strašně bojím ,teď to du zkusit ,snad nepotkám nějakého ducha....
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

Poeet p?íspivku : 47
Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :)
Registration date : 02. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeTue Feb 15, 2011 8:26 pm

já jsem to zkoušela dřív nejmíň 1000x nikdy se mi to nepovedlo, pak sem viděla jedno video z youtube a dost sem se viděsila a od tý doby se bojim Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeTue Feb 15, 2011 10:24 pm

To mi vážně nejde do hlavy. Proč takové věci dělají lidé, kteří se toho bojí. Asi hormony...
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeWed Feb 16, 2011 3:10 pm

Je nejmenší pravděpodobnost že se to vůbec povede když se člověk bojí a když už tak se hned vrátí jelikož se lekne a je to v háji proto to teď nechávám na pokoji Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Tithanus

Tithanus

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeThu Feb 17, 2011 7:28 pm

Já se bojím jenom večer ,protože je 95% šance ,že uvidím ducha....ve dne na to moc času nemám a večer je to riskantní....
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeThu Feb 17, 2011 7:48 pm

Jo to já se taky bojim ale ne těch duchů prostě se bojim tmy (ale jen díky tomu (vypípám) videu, jo sem srab přiznávám Very Happy ) , což je zajímavý protože tmu sem milovala Very Happy jenže zase v noci je mnohem větší pravděpodobnost že se to povede Wink
Návrat nahoru Goto down
Arroz

Arroz

Poeet p?íspivku : 13
Schopnost : To opravdu nevím.. zatím :)
Registration date : 26. 12. 10

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeMon May 16, 2011 9:52 pm

me se to dari v autobuse,tam ale hrozi docela jine riziko... ze se probudis o par kilaku dal nez jsi chtel Cool
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeMon Jul 18, 2011 12:17 am

Duchové? affraid

Cokoliv, co nepatří do fyzického světa, vám může ublížit maximálně pokud se toho bojíte a nedokážete proti tomu bojovat. Někdy je lepší dát strachu pomyslně po tlamě a zmizí, stačí jen chtít.
Návrat nahoru Goto down
KristynaMarkova

Poeet p?íspivku : 1
Schopnost : Telekineze, Biokineze
Registration date : 17. 11. 11

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeThu Nov 17, 2011 7:06 pm

Zkoušela jsem astrální cestování podle metody "pád do studny" šíleně mi bylo srdce a vibrace hrozný, samozřejmě jsem se trošku bála, tak jsem se radši "probrala" , ale hodlám to zkusit znova Smile)
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 1:27 pm

KristynaMarkova napsal:
Zkoušela jsem astrální cestování podle metody "pád do studny" šíleně mi bylo srdce a vibrace hrozný, samozřejmě jsem se trošku bála, tak jsem se radši "probrala" , ale hodlám to zkusit znova Smile)

Možná by pomohlo začít trochu pozvolněji. Naučit se pár věcí skrz lucidní snění a až potom se pustit do astrálního cestování. Budeš mít navíc pár zkušeností, které by Tě mohly toho strachu zbavit.
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitimeSat Nov 26, 2011 1:37 am

Martin napsal:
Možná by pomohlo začít trochu pozvolněji. Naučit se pár věcí skrz lucidní snění a až potom se pustit do astrálního cestování. Budeš mít navíc pár zkušeností, které by Tě mohly toho strachu zbavit.
Asi tak, dobrá rada. Ob týden se mě na mailu někdo ptá, co dělá špatně... A ob týden vysvětluju, že vše má svůj čas a někdo prostě moc spěchá. Kdyby byly schopnosti zde popisované snadné, vládne jimi každý, kdo je kdy zkusil. A to by bylo pořádné procento populace.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Metoda pádu do studny   Metoda pádu do studny Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Metoda pádu do studny
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: OBE, LD a jiné :: Astrální cestování-
Přejdi na: