| Jak někoho zhypnotizovat | |
|
+5david107 Martin FlameThrower Evangelin mysticgirl 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
mysticgirl
Poeet p?íspivku : 9 Age : 30 Schopnost : věštění z tarotu Registration date : 25. 03. 08
| Předmět: Jak někoho zhypnotizovat Thu Mar 27, 2008 6:34 pm | |
| Za prvé si musíte najít "obětního beránka" . Toho pak požádejte, aby se posadil, zcela uvolnil a vyčistil svou mysl. Začněte se soustředit i vy. Vezměte kyvadlo (přívěšek na krk,...) a začněte jím pomalu kývat před očima svého pomocníka. Taky se mu do nich hluboce dívejte a pomalu zašněte počítat. Trvá to dlouho a je to nebezpečné. Taky hrozí, že se třeba rozesmějete a nebo toho budete mýt plný zuby. Ale pokud se to povede, bude to dost zajímavé. Chvylku zkoušejte dávat zhypnotizovanému lehké úkoly, jako dřepni si, nebo udělej kotrmelec. Potom ho musíte probudit. Řekněte něco jako: "Až napočítám od desíti do nuly, probudíš se." A začněte odpočítávat. Když se neprobere, máte opravdu velký problém... | |
|
| |
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Sat Mar 29, 2008 4:16 pm | |
| no když se neprobudí, tak je to asi celke velký problém, ale zase sae toho dá využít :-D to byl for, je to velkej problem | |
|
| |
mysticgirl
Poeet p?íspivku : 9 Age : 30 Schopnost : věštění z tarotu Registration date : 25. 03. 08
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Sun Mar 30, 2008 10:46 pm | |
| No to teda je mě se ale nikdy nepovedlo někoho zhypnotizovat | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Sat Oct 25, 2008 6:35 pm | |
| tak cvic dal, a pak nam rekni az se ti to povede, a jestli ho porad jeste budis | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Proč vy? Fri Nov 28, 2008 11:59 pm | |
| Nechte prosím hypnózu odborníkům jako jsou psychologové, kteří na to studují několik let. (Délka toho studia má opravdu své logické opodstatnění) Můžete nadělat více škody než užitku. Pokuste se vidět víc do budoucnosti a vidět následky svých činů ještě předtím, než něco uděláte. Pokud se vám to povede, tak můžete vážně poškodit psychiku hypnotizovaného a to v mnoha případech dokonce s trvalými následky. Pokud se vám to nepovede, tak se každopádně minimálně ztrapníte. | |
|
| |
david107
Poeet p?íspivku : 17 Schopnost : trochu telekeze Registration date : 07. 04. 09
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Tue Apr 07, 2009 6:03 pm | |
| možná mi to nebudete věřit ale já sem už fakt 2 zhypnotyzoval člověka ale tím že sem mu řekl upřene se podívej na tedle předmět čím víc ho sleduješ tím ti to víčka táhne dolů...
byla to prča | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Thu Apr 30, 2009 8:52 pm | |
| - david107 napsal:
- možná mi to nebudete věřit ale já sem už fakt 2 zhypnotyzoval člověka ale tím že sem mu řekl upřene se podívej na tedle předmět čím víc ho sleduješ tím ti to víčka táhne dolů...
byla to prča Jo, no je to děsná legrace. A s čím jsi mu tím vlastně pomohl? | |
|
| |
ScArReD
Poeet p?íspivku : 6 Age : 29 Schopnost : vidim energii (zlou a dobrou),věštby, vizualizace (učím se) Registration date : 19. 08. 09
| Předmět: Jak nekoho zhypnotyzovat Wed Aug 19, 2009 8:54 pm | |
| A co když mu dám příkaz, aby se probudil? | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Tue Sep 01, 2009 8:13 pm | |
| martin ma jistou rpavdu v tom ze bysme meli hypnozu nechat odbornikum
ja sam jsme ji ani nezkousel a nemyslim si ze by to mel zkouset jakykoliv amater podle jakkoliv kvalitniho a funkcniho navodu, v tom mas pravdu martine | |
|
| |
VeVe
Poeet p?íspivku : 1 Age : 27 Schopnost : Předpovídání špatné budoucnosti Registration date : 02. 10. 10
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Sat Oct 02, 2010 2:39 pm | |
| Pokoušela jsem se zhypnotizovat mojí kámošku a to několikrát, ale pořád se to nepovedlo. Ona tomu nevěří! Věří jen na duchy! Budu to zkoušet dál... Snad se to jednou podaří! | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Tue Feb 08, 2011 4:52 pm | |
| Hypnotizace je velmi těžká a velmi nebezpečná ,raději si s ní nezahrávejte.... | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Fri Feb 11, 2011 6:58 pm | |
| - TITHANUS napsal:
- Hypnotizace je velmi těžká a velmi nebezpečná ,raději si s ní nezahrávejte....
Nevím jak vy, ale kdybych se chtěl naučit hypnózu vyhledám odborníka... | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Mon Feb 14, 2011 10:02 pm | |
| To jo ,to je asi nejlepší volba.... | |
|
| |
milanfabian
Poeet p?íspivku : 3 Schopnost : PSI Registration date : 29. 12. 11
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Fri Dec 30, 2011 3:37 pm | |
| - TITHANUS napsal:
- To jo ,to je asi nejlepší volba....
Podle mě, jestli tedy mohu něco říci, je nejlepší způsob, jak někoho zhypnotyzovat ten, že na sobě budem provádět denně autosugesci abychom se naučili ovládat mysl. | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Fri Dec 30, 2011 4:09 pm | |
| - milanfabian napsal:
- TITHANUS napsal:
Podle mě, jestli tedy mohu něco říci, je nejlepší způsob, jak někoho zhypnotyzovat ten, že na sobě budem provádět denně autosugesci abychom se naučili ovládat mysl. Chceš se naučit ovládat mysl, tak mi o ní něco řekni Jakou má váhu? Barvu? Kolik měří? Kde se nachází? Odkud kam sahá? | |
|
| |
milanfabian
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Fri Dec 30, 2011 8:29 pm | |
| - Martin napsal:
- milanfabian napsal:
- TITHANUS napsal:
Podle mě, jestli tedy mohu něco říci, je nejlepší způsob, jak někoho zhypnotyzovat ten, že na sobě budem provádět denně autosugesci abychom se naučili ovládat mysl. Chceš se naučit ovládat mysl, tak mi o ní něco řekni Jakou má váhu? Barvu? Kolik měří? Kde se nachází? Odkud kam sahá? mysl nemá žádný tvar vlastně ano má má tvar jaký si ho dokážeš představit pomocí vyzualizace. barva-vyzualizace a pokud já vím tak je neomezená nachází se v našem těle-spíše je to naše druhé tělo. (ASTRÁLNÍ) stačí | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Fri Dec 30, 2011 8:40 pm | |
| Takže pokud si představíš hrnek, má mysl tvar hrnku? A co všechno ostatní v mysli, co není hrnkem? Kam se to poděje?
Mysl je neomezená a sídlí v omezeném těle? (nechci tě zkoušet, spíš se pokouším navést tě na odpovědi, které hledáš) | |
|
| |
milanfabian
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Fri Dec 30, 2011 9:42 pm | |
| - Martin napsal:
- Takže pokud si představíš hrnek, má mysl tvar hrnku? A co všechno ostatní v mysli, co není hrnkem? Kam se to poděje?
Mysl je neomezená a sídlí v omezeném těle? (nechci tě zkoušet, spíš se pokouším navést tě na odpovědi, které hledáš) ano mysl má tvar hrnku ale ta mysl, když má tvar tak musí (může) být vyplněna. a to co není hrnek, není v hrnku, je to co je kolem nás jsou frekvence pomocí kterých se dá navodit situace, která je jako moře přijde příliv,nahromadí se sem ruzne veci, prijde odliv, veci zustanou na souši, ale když přijde zase příliv vezme ty věci zpět do moře. to samé jsou ty frekvence-přitahují a odtahují myšlenky jiných a ruzne věci na bázi magnetických vln ale vždy to něco způsobuje jako příliv a odliv způsobuje měsíc tak frekvence způsobuje mysl. aaahhhhhh | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat Sat Dec 31, 2011 3:59 am | |
| Nemyslím si, že by ses zrovna autosugescí naučil ovládat mysl. Autosugescí spíš vkládáš do podvědomí něco, co se pak objevuje v různých situacích a funguje z nevědomé úrovně.
Pokud by ses chtěl naučit pracovat se svojí myslí, zkus některou z buddhistických škol v ČR. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jak někoho zhypnotizovat | |
| |
|
| |
| Jak někoho zhypnotizovat | |
|