| Šňůrová projekce | |
|
+4Luc komrci FlameThrower mysticgirl 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
mysticgirl
Poeet p?íspivku : 9 Age : 30 Schopnost : věštění z tarotu Registration date : 25. 03. 08
| Předmět: Šňůrová projekce Thu Mar 27, 2008 6:26 pm | |
| Napíši vám sem jeden z nejoblíbenějších návodů na atrální cestování. Takže: 1) Uvolněte své tělo a vyčistěte svou mysl. 2) Představujte si, jak zvedáte své ruce. 3) Teď se chytíte imaginárního lana a začnete po něm šplhat. 4) Lezete výš a výš a výš a výš...až vylezete na konec. 5) Právě byste měli opustit své fyzické tělo. | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Sun Jun 21, 2009 7:16 am | |
| zvlastni postup, pripomina mi stribrne vlakno, akorat s ejim nesnazite nechat vtahnout zpet do tela ale naopak po nem splhate ven... vyzkousim | |
|
| |
komrci
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : Ovládat své sny , perfektně. Registration date : 14. 01. 11
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Fri Jan 14, 2011 3:00 am | |
| - mysticgirl napsal:
- Napíši vám sem jeden z nejoblíbenějších návodů na atrální cestování. Takže:
1) Uvolněte své tělo a vyčistěte svou mysl. 2) Představujte si, jak zvedáte své ruce. 3) Teď se chytíte imaginárního lana a začnete po něm šplhat. 4) Lezete výš a výš a výš a výš...až vylezete na konec. 5) Právě byste měli opustit své fyzické tělo. Podle mě je to nesmysl.. Astrální cestování je pouze a jen stav naší myslíš, není to skutečné.. Všechno se odehrává v mozku... Jinak astrálně cestovat lze jedině mezi stavem bdělostí a spaním.. viz. https://www.youtube.com/watch?v=h0g8R8HHCwkTen chlap ví o čem mluví .. ale pardon jen tak si lehnout na zem a představit si že tahám po laně a najednou si lítám ve vesmíru? Ne! to prostě je moc jednoduché a mohlo by se vám to podařit i omylem.. | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Fri Jan 14, 2011 8:43 pm | |
| - komrci napsal:
- mysticgirl napsal:
1) Uvolněte své tělo a vyčistěte svou mysl. 2) Představujte si, jak zvedáte své ruce. 3) Teď se chytíte imaginárního lana a začnete po něm šplhat. 4) Lezete výš a výš a výš a výš...až vylezete na konec. 5) Právě byste měli opustit své fyzické tělo. Podle mě je to nesmysl..
Astrální cestování je pouze a jen stav naší myslíš, není to skutečné.. Všechno se odehrává v mozku... Jinak astrálně cestovat lze jedině mezi stavem bdělostí a spaním..
viz. https://www.youtube.com/watch?v=h0g8R8HHCwk
Ten chlap ví o čem mluví .. ale pardon jen tak si lehnout na zem a představit si že tahám po laně a najednou si lítám ve vesmíru? Ne! to prostě je moc jednoduché a mohlo by se vám to podařit i omylem.. Teorie Astrálního Cestování se opírá o teorii o existenci atrálního světa. ta tvrdí, že kromě materiláního světa je zde astrální svět, oba se prolínají, kříží a víceméně na sebe navzájem působí. Některé teorie považují astrální svět za zdroj duše (pokud vůbec něco takového jako duše existuje) a zdroj veškeré PSI apod. Už jsem slyšel i názor, že nejvyšší sféra astrálního světa je křeštany popisované nebe. Těžko říct jak blízko má která z těchto teorií k pravdě, každopádně výše popsaný návod je skutečně řekněme že až moc jednoduchý a velmi nepřesný. | |
|
| |
Luc
Poeet p?íspivku : 4 Age : 28 Schopnost : telepatie Registration date : 27. 02. 11
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Sun Feb 27, 2011 2:07 pm | |
| ahoj,jsem tady na foru nová, ale přesto si myslim že už o magii něco vim¨a mě osobně facinuje už od úplného děttví.Vždycky jsem byla jiná moje rodiče v magii nevěřili a jen co jsem něco o magii pronesla začeli mlejt něco o tom že tohle není normální a že to budu mít v životě hodně těžký , a však ani ne když poznávám nové lidi hned je prokouknu jak podle vzhledu,podle toho co říkájí a hlavně podle telepatie ( to spíš lidi co znám víc)- no a proč to tafy píšu , protože jsem moc ráda za tento web páč magii miluju a v mé blízkosti někdo takový není. A ted k tématu tuhle techniku jsem zrovna včera zkoušela docela jsme se uvolnila a začali si představovat jak zvedám ruce a pak jak šplhám začaly mi brnět nohy, což mě celkem děsilo , ale pokaždý když sem se nesoustředila mě to vrátilo na začátek lana , když sem už konečně nikam vylezla, hnulo te semnou a já musela otevřít oči připadala jsem si úplně mimo - asi to chce trénink | |
|
| |
Wei-ming
Poeet p?íspivku : 20 Age : 30 Schopnost : krátkodobé předvídání budoucnosti,telekineze(učím se),léčení(učím se),vykládání Tarotu Registration date : 07. 11. 08
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Tue Mar 08, 2011 1:47 am | |
| - FlameThrower napsal:
- komrci napsal:
- mysticgirl napsal:
1) Uvolněte své tělo a vyčistěte svou mysl. 2) Představujte si, jak zvedáte své ruce. 3) Teď se chytíte imaginárního lana a začnete po něm šplhat. 4) Lezete výš a výš a výš a výš...až vylezete na konec. 5) Právě byste měli opustit své fyzické tělo. Podle mě je to nesmysl..
Astrální cestování je pouze a jen stav naší myslíš, není to skutečné.. Všechno se odehrává v mozku... Jinak astrálně cestovat lze jedině mezi stavem bdělostí a spaním..
viz. https://www.youtube.com/watch?v=h0g8R8HHCwk
Ten chlap ví o čem mluví .. ale pardon jen tak si lehnout na zem a představit si že tahám po laně a najednou si lítám ve vesmíru? Ne! to prostě je moc jednoduché a mohlo by se vám to podařit i omylem.. Teorie Astrálního Cestování se opírá o teorii o existenci atrálního světa. ta tvrdí, že kromě materiláního světa je zde astrální svět, oba se prolínají, kříží a víceméně na sebe navzájem působí. Některé teorie považují astrální svět za zdroj duše (pokud vůbec něco takového jako duše existuje) a zdroj veškeré PSI apod. Už jsem slyšel i názor, že nejvyšší sféra astrálního světa je křeštany popisované nebe. Těžko říct jak blízko má která z těchto teorií k pravdě, každopádně výše popsaný návod je skutečně řekněme že až moc jednoduchý a velmi nepřesný. Dle mého názoru postačí vizualizace a víra atd (trpělivost příprava a podobné věci abyste tušily co myslím)a člověk to zvládne i s tímto dle mého magie není o tom mít složitý rituál stačí jednoduchá pomůcka jako tohle a kdo říká že to nejde klade si překážky k tomu aby to jemu samotnému fungovalo.Když člověk o tom bude pochybovat samozřejmě se tím nabourá jeho soustředění atd a jde to do kelu.To že je návod jednoduchej ještě neznamená že je nefunkční ;-) | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Mon Mar 14, 2011 6:43 pm | |
| Ke své smůle jsem v Astrálu nějaký čas strávil. Dostat se do něj a pohybovat se mezi jeho vrstvami není nic extrémně složitého, ale ani to není tak jednoduché. Pokud pracuji na nějaké schopnosti, je logické, že se ji snažím pochopit. Snažím se pochopit, jak funguje. Nějaké teorie s lanem, které pak náhodou fungují jsou sice hezké, ale člověk nemá nejmenší ponětí, co dělá. A to se může nepříjemně zvrtnout, zvlášť pokud dotyčný začne experimentovat. Mluvím z vlastní zkušenosti a ta moc hezká není. | |
|
| |
zelvan
Poeet p?íspivku : 15 Schopnost : PSI-ball,Atmokineze,Lucidní snění,Astrální cestování Registration date : 19. 12. 09
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Thu Apr 14, 2011 10:08 pm | |
| flame co by se mohlo "zvrtnout" zkouším astrální cestování ale technikou padání do studny ....brněly mě nohy a byl jsem z toho takovej přejetej....chci se dostat dál ale bojim se co se nůže stát....kdyžtak mi napiš na icq ...321 392 160...nebo mail....vi.han@seznam.cz | |
|
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Fri Apr 15, 2011 3:08 pm | |
| Strach je nejhorší překážka u těhlech věcí, dokuď ho neodstraníš tak to asi těžko půjde... | |
|
| |
zelvan
Poeet p?íspivku : 15 Schopnost : PSI-ball,Atmokineze,Lucidní snění,Astrální cestování Registration date : 19. 12. 09
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Fri Apr 15, 2011 6:24 pm | |
| No jo ale co když se něco stane? nevim co ale např že se nebudu moct vrátit nebo ještě něco horšího. to mě děsí chci do toho jít ale potřebuju nejdřív vědět co se může stát. | |
|
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Fri Apr 15, 2011 9:16 pm | |
| jak tak na to koukám tak toho ještě moc nevíš, kdybys pátral tak se dozvíš že se z toho vrátíš lehce- stačí pomyslet na návrat a seš zpátky, většinou se stává to že se vrátíš aniž bys chtěl, prostě myšlenky tam se ti nic nemůže stát , leda že potkáš nějakou bytost, ale toho se bát rozhodně nemusíš | |
|
| |
Arroz
Poeet p?íspivku : 13 Schopnost : To opravdu nevím.. zatím :) Registration date : 26. 12. 10
| Předmět: Re: Šňůrová projekce Tue May 17, 2011 10:10 pm | |
| No něaký rizika v tom můžou být... ale to se nestava neak často.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Šňůrová projekce | |
| |
|
| |
| Šňůrová projekce | |
|