| Co je to hypnoza | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
mysticgirl
Poeet p?íspivku : 9 Age : 30 Schopnost : věštění z tarotu Registration date : 25. 03. 08
| Předmět: Co je to hypnoza Wed Mar 26, 2008 11:22 pm | |
| Co je to hypnoza? Napíšu to velmi stručně, protože to jistě všichni víte... Hypnoza je určitý stav, do kterého se můžete za určitých podmínek dostat. Pokud vás někdo zhypnotizuje, uděláte vše, co vám přikáže. Jen on vás dokáže zase "probudit". Hypnoza je vědecky používaná. Můžete se i sami zhypnotizovat, ale je to velmi nebezpečné... | |
|
| |
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Re: Co je to hypnoza Sat Mar 29, 2008 4:18 pm | |
| Samy sebe? to je taky problem, jelikož když už jsi v hypnoze, tak o sobě nevíš, tudíž se nemůžeš probudit a oprobudit tě muže jen ten co tě zhypnotizoval tudíž si v hájií zamčená v sobě! | |
|
| |
mysticgirl
Poeet p?íspivku : 9 Age : 30 Schopnost : věštění z tarotu Registration date : 25. 03. 08
| Předmět: Re: Co je to hypnoza Sun Mar 30, 2008 10:45 pm | |
| Jo, to máš pravdu. Někteří lidi si to celý nahrajou na kazetu, takže když to umí, probudí se. | |
|
| |
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Re: Co je to hypnoza Tue Apr 29, 2008 10:17 pm | |
| to je chytrý, ale stejně nebezpečný | |
|
| |
CoSpi
Poeet p?íspivku : 4 Schopnost : autosugesce, reiki Registration date : 24. 08. 08
| Předmět: Re: Co je to hypnoza Tue Aug 26, 2008 9:58 pm | |
| Trik je v tom, že se autohypnotizér naprogramuje dopředu kdy se má z hypnotického stavu probudit. Takže něco jako autosugesce a pak upadnutí do hypnotického stavu. | |
|
| |
Wei-ming
Poeet p?íspivku : 20 Age : 30 Schopnost : krátkodobé předvídání budoucnosti,telekineze(učím se),léčení(učím se),vykládání Tarotu Registration date : 07. 11. 08
| |
| |
david107
Poeet p?íspivku : 17 Schopnost : trochu telekeze Registration date : 07. 04. 09
| Předmět: Re: Co je to hypnoza Mon Apr 27, 2009 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Wei-ming
Poeet p?íspivku : 20 Age : 30 Schopnost : krátkodobé předvídání budoucnosti,telekineze(učím se),léčení(učím se),vykládání Tarotu Registration date : 07. 11. 08
| Předmět: Hm... Tue Apr 28, 2009 10:17 pm | |
| Davide, Já samozřejmě chápu že tady hraje roli taky sugesce atd. nejsu v tomhle oboru nováček tak mě prosím nepoučuj ju? Díki moc každopádně ty už jsi to dělal že víš působíš tak silácky já osobně jsem jen vyjádřila obavy z toho co by se mohlo stát kdyby se to nepovedlo...Rozumíme si? | |
|
| |
david107
Poeet p?íspivku : 17 Schopnost : trochu telekeze Registration date : 07. 04. 09
| Předmět: Re: Co je to hypnoza Wed Apr 29, 2009 4:47 pm | |
| | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Co je to hypnoza Sun Jun 21, 2009 7:36 am | |
| autohypnoza je vec kterou bych v zadnem pripade nezkousel pokud bych nemel dostatecne vyvinutou autosugesci a nemel vyzkousenou hypnozu nejdrive na nekom jinem
je velmi riskantni pouzivat magii na sebe samotnyho kdyz jste ji jeste nevyzkouseli a nenaucili s eji na jinem subjektu
v opacnem pripade se vam budto nemusi povest nic, nebo se vam take muze vse osklive vymknout z rukou, asi si pak dokazete predstavit co to pro telo znamena u vetsiny schopnosti: zmrzaceni, poraneni(casto i trvala) nebo dokonce smrt
sama sebe nehypnotizujte pokud s evam to uz nepodarilo s nekym jinym, nemusite ani nutne hypnotizovat jine lidi, ja se vydoadel u vetsiny schopnosti s mravecema, tam vam nebude nejak moc vadit kdyz s eva neco treba i osklive nepovede, tedy pokud vam mravenci nejak prilis neprirostli k srdci(napr. po avazen telepatii, ja jsem po takovemto spojeni mel ycitky svedomi jeste tyden kdyz jsem jendoho z pochytanych lesnich mravencu nechtene umoril hlady) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Co je to hypnoza | |
| |
|
| |
| Co je to hypnoza | |
|