Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nebezpečí?

Goto down 
+5
Frayer
CoSpi
míš@
Hadriel02
Evangelin
9 posters
AutorZpráva
Evangelin

Evangelin

Poeet p?íspivku : 72
Schopnost : Zatím naznámá
Registration date : 28. 12. 07

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Nebezpečí?   Nebezpečí? Icon_minitimeSat Jan 19, 2008 9:25 pm

jelikož se o léčitelstvímoc nezajímám, tak sjem se chtěla zeptat, říká se, že léčitelství je jedna z nejnebezpečnějších schopností, že ti nějak vysaje energii a ty upadneš do komatu a nemusís se vzbudit, prosím, co je na tom pravdy?
Návrat nahoru Goto down
http://evangelin.ic.cz
Hadriel02

Hadriel02

Poeet p?íspivku : 24
Schopnost : x
Registration date : 01. 01. 08

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nebezpečí?   Nebezpečí? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 12:57 am

NO při léčení co dělám já je to docela hazard. Riskujeme smrt vysílením takže je třeba dávat pozor. Aspon si nás začnete vážit Smile
Návrat nahoru Goto down
http://www.wicca-omega.hostuju.cz
míš@

míš@

Poeet p?íspivku : 33
Schopnost : telekineze a zacinam s astrtalnim cestovanim:-)
Registration date : 13. 07. 08

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nebezpečí?   Nebezpečí? Icon_minitimeSun Jul 13, 2008 8:49 pm

Hadriel02 napsal:
NO při léčení co dělám já je to docela hazard. Riskujeme smrt vysílením takže je třeba dávat pozor. Aspon si nás začnete vážit Smile

ahoj,můžu se tě zeptat jak jsi se naučil léčit?
Návrat nahoru Goto down
CoSpi

Poeet p?íspivku : 4
Schopnost : autosugesce, reiki
Registration date : 24. 08. 08

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nebezpečí?   Nebezpečí? Icon_minitimeWed Aug 27, 2008 10:24 pm

No já na samoléčení dost používám autosugesci a na léčení někoho jiného (to opravdu jen hodně málo) reiki, což nedávám energii ze sebe, ale skrz sebe, takže při dávání energie, mi je děsný vedro a i já se tím nabíjím. Takže s nějakou únavou u léčení jsem se ještě nesetkal.
Návrat nahoru Goto down
Frayer

Frayer

Poeet p?íspivku : 62
Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch
Registration date : 04. 11. 08

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Jiný druh   Nebezpečí? Icon_minitimeMon Nov 10, 2008 9:54 am

Lečení asi existuje více druhů, já třeba si jen dokážu vyléčit lehké zranění: např. Do vlasů se zamotala včela a já ji chtěl vytáhnout, a ta mrcha mě bodla. Potom jsem cítil jak mi dlaň lehce elektrizuje, ale nebyla vidět ta energie jen cítit. Teď mám na dlani jen památku na to žihadlo, kdykoliv se tam pořádně podrbu tak mě to znovu začne bolet.
Ale když dostanu třeba pěstí (nejlépe pořádnou do břicha) , tak pak tu energii nejen citím, ale i vidím, samozřejmě jen já, a chvíli mi trvá (obvykle několik vteřin) než se z toho zpamatuju.
Návrat nahoru Goto down
Wei-ming

Wei-ming

Poeet p?íspivku : 20
Schopnost : krátkodobé předvídání budoucnosti,telekineze(učím se),léčení(učím se),vykládání Tarotu
Registration date : 07. 11. 08

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Přejímání   Nebezpečí? Icon_minitimeMon Nov 17, 2008 11:53 pm

No mě se kolikrát stane když někomu takhle pomůžu že mě samotnou bolí to co bolelo je...Někdy to je fakt nepříjemný třeba bolest v kloubech nebo svalech...Stalo se vám to taky?
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: reiki   Nebezpečí? Icon_minitimeThu Jun 18, 2009 10:39 pm

Ahoj, nemohl by tady někdo napsat něco o REI-KI ???
Prosím teď jsem začal s léčením a chtěl bych se o tom dozvědět co nejvíce.
předem děkuji Cool
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nebezpečí?   Nebezpečí? Icon_minitimeSat Jun 27, 2009 1:21 pm

CoSpi napsal:
No já na samoléčení dost používám autosugesci a na léčení někoho jiného (to opravdu jen hodně málo) reiki, což nedávám energii ze sebe, ale skrz sebe, takže při dávání energie, mi je děsný vedro a i já se tím nabíjím. Takže s nějakou únavou u léčení jsem se ještě nesetkal.

Na samoléčení autosugesci ???? confused
Návrat nahoru Goto down
Mara

Mara

Poeet p?íspivku : 8
Schopnost : zatim zadna
Registration date : 03. 10. 08

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nebezpečí?   Nebezpečí? Icon_minitimeThu Jul 02, 2009 8:23 pm

no ja se uz sem tady o rei-ki prispevek vytvoril ale asi se tam nikomu nechce psat...hodlam se ale ted nekdy o prazkach do rei-ki zasvetit tak ti potom muzu napsat jak to probihalo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Hrobař

Poeet p?íspivku : 22
Schopnost : Pregnostik
Registration date : 19. 01. 12

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nebezpečí?   Nebezpečí? Icon_minitimeMon Apr 23, 2012 11:26 am

Jako v každé magické disciplíně tak i v Léčitelství je nebezpečí přímo úměrné (ne)schopnostem a cílům. kvalitních léčitelů je stejně jako kvalitních doktorů málo. Naštěstí v Magii je velký prostor pro prevenci. Někdy je lepší být dobrý v obraně než špatný v léčení.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nebezpečí? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nebezpečí?   Nebezpečí? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nebezpečí?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: Schopnosti :: Léčení, regenerace...-
Přejdi na: