| Kletba | |
|
+3Fungus Hadriel02 Maudica (Darken) 7 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Maudica (Darken)
Poeet p?íspivku : 8 Schopnost : věštění, komunikace s duchy... Registration date : 02. 01. 08
| Předmět: Kletba Sat Jan 19, 2008 8:32 pm | |
| Tuto kletbu jsem sama vymyslela. Nejsem zastánce kleteb a proto vás prosím používejte ji s rozmyslem, abyste neublížili někomu, kdo si to nezaslouží. Použijte ji jen v situaci, kdy vám nějaký člověk zcela vědomě ublížil- avšak stejně si rozmyslete zda vám ta pomsta stojí za to, že riskujete své štěstí a možná i zdraví.
Kletba Proklínám tě- jméno- Tebe jenž si mi bolest způsobil/a jenž si se zlem vůči mě provinil/a Ať se ti zle daří, Ať se ti práce zmaří, Ať neštěstí ti vyjde vstříc, Ať láska už k tobě nepřijde víc. Ať smutek tě pohltí. Ať je toto tvé prokletí. Z této kletby ponaučení si vem. Ať sžírá tě svědomí nocí i dnem. Tak se staň!!!
Pro svou ochranu nejdříve uzavřete kruh jako při klasickém rituálu a zapalte svíce. Po té vyřkněte tuto kletbu. Dejte do toho všechnu svou bolest. Potom kruh otevřete a svíci nechte dohořet. | |
|
| |
Hadriel02
Poeet p?íspivku : 24 Schopnost : x Registration date : 01. 01. 08
| Předmět: Re: Kletba Sun Jul 27, 2008 7:07 pm | |
| hmmm tak tímhle způsobem spíš víc ublížíš sobě než druhému člověku. Nemám rád černou magii a do bílé tohle opravdu zařadit nejde. Radím abys jí nepoužívala, bude tě to bolet více než toho cíleného člověka | |
|
| |
Fungus
Poeet p?íspivku : 42 Age : 31 Schopnost : PSI koule,některé typy prokletí Registration date : 01. 05. 09
| Předmět: Re: Kletba Sun May 03, 2009 10:15 pm | |
| riskantní.......ja osobně jsem uměl(a eště trochu umím) udělat bolehlav na 1-2 týdny,a můžu jej kdykoli zrušit či znova vyvolat,ale jak jsem zjistil to že se to 3X vrací........sakra...... no ale ono to neni vždy jednostranne | |
|
| |
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Re: Kletba Sat May 09, 2009 5:00 pm | |
| - Jetel napsal:
- riskantní.......ja osobně jsem uměl(a eště trochu umím) udělat bolehlav na 1-2 týdny,a můžu jej kdykoli zrušit či znova vyvolat,ale jak jsem zjistil to že se to 3X vrací........sakra...... no ale ono to neni vždy jednostranne
jehe tak to by si mohl rozvest :-D | |
|
| |
Fungus
Poeet p?íspivku : 42 Age : 31 Schopnost : PSI koule,některé typy prokletí Registration date : 01. 05. 09
| Předmět: Re: Kletba Sat May 09, 2009 5:23 pm | |
| a co konktretně chceš vědět?-jako toto se naučit chce zaklad telepatie,a aby člověk věděl jak na to,chce to hodně zlosti,pak se během 3-5minut po té,co tě tvuj cil nasral,snaž mu udělat bolehlav-ten ode mě je tak silný,že sem hned poznal když se to povedlo-tou zlostí roste síla.....a to ti pomůže zjistit jak na to-ale říkám,někdy se to nemusí podařit,a hlava bolí tebe......ale esi umíš léčit,není čeho se bát | |
|
| |
Nick May
Poeet p?íspivku : 15 Schopnost : Veštenie s Rún a iné Registration date : 29. 11. 08
| Předmět: Re: Kletba Mon Jun 01, 2009 3:22 pm | |
| - Jetel napsal:
- a co konktretně chceš vědět?-jako toto se naučit chce zaklad telepatie,a aby člověk věděl jak na to,chce to hodně zlosti,pak se během 3-5minut po té,co tě tvuj cil nasral,snaž mu udělat bolehlav-ten ode mě je tak silný,že sem hned poznal když se to povedlo-tou zlostí roste síla.....a to ti pomůže zjistit jak na to-ale říkám,někdy se to nemusí podařit,a hlava bolí tebe......ale esi umíš léčit,není čeho se bát
Jeden toto na mňa skúšal. Obranil som sa tak ze som pouzil voodoo magiu. obvykle nou liecim ale je to aj dobry obranny material | |
|
| |
Hrobař
Poeet p?íspivku : 22 Schopnost : Pregnostik Registration date : 19. 01. 12
| Předmět: Re: Kletba Thu Jan 19, 2012 2:28 pm | |
| Maudica: Tvrzení že nejsi zastáncem používání kleteb poněkud postrádá logiku když si jen tak vyvíjíš a pak dokonce zveřejňuješ útočná kouzla. Proč si lidé prostě nepřipustí že bez násilí to někdy nejde? To už je na svědomí každého jednotlivce jak moudře s násilím nakládat. | |
|
| |
karel99
Poeet p?íspivku : 6 Schopnost : Okultista Registration date : 08. 12. 12
| Předmět: Re: Kletba Sat Dec 08, 2012 7:06 pm | |
| - Hrobař napsal:
- Maudica: Tvrzení že nejsi zastáncem používání kleteb poněkud postrádá logiku když si jen tak vyvíjíš a pak dokonce zveřejňuješ útočná kouzla. Proč si lidé prostě nepřipustí že bez násilí to někdy nejde? To už je na svědomí každého jednotlivce jak moudře s násilím nakládat.
Což není lepší býti připraven a nepoužít, než neumět ale potřebovat ? Důležité je tyto kletby, využívat jen ve stavu úplné nutnosti a to za cílem poučení, nikoliv "jen tak", nebo z důvodů jako je žarlivost a podobně. Také nejsem zastáncem černé magie, ale znám několik černomagických rituálů. Pokud se někdy s černým mágem dostaneme do potyčky, měli bychom taktéž vědět, co proti nám může použít! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kletba | |
| |
|
| |
| Kletba | |
|