| Léčení bolesti hlavy | |
|
+5Frayer Mort Evangelin Martin Maudica (Darken) 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Maudica (Darken)
Poeet p?íspivku : 8 Schopnost : věštění, komunikace s duchy... Registration date : 02. 01. 08
| Předmět: Léčení bolesti hlavy Sat Jan 19, 2008 8:19 pm | |
| Místo celé dlaně použijete jen prsty: ukazováčky nebo prostředníčky- tentokrát obou rukou- nejčastěji na spáncích. Drobnými krouživými pohyby a slabým stiskem si vyhmátneme nejcitlivější místa- místa, jimiž energie bude proudit nejsnadněji. Potom stisk zesílíte a jako předtím po hlubokém nádechu ženete výdechem energii dovnitř vašeho těla. Dýchání nemusí být hluboké, jako při zahánění chřipky a právě proto může být několik za sebou. Provádíte-li to dobře, po pátém až desátém výdechu pocítíte, že se bolest zmírňuje. Když potom ruce oddálíte a setrváte chvíli v klidu, pravděpodobně zjistíte, že pominula docela. | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Léčba bolesti hlavy Sat Nov 29, 2008 2:06 pm | |
| Na bolení hlavy často pomůže sníst něco sladkého, protože cukr mozku dost prospívá. A pokud jde o studenty, tak u nich vzniká bolest hlavy nejčastěji z nedostatku cukrů, které by zásobovaly mozek, protože mozek jich během učení spotřebovává ohromný kvanta. | |
|
| |
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Re: Léčení bolesti hlavy Sun Nov 30, 2008 8:48 pm | |
| - Martin napsal:
- Na bolení hlavy často pomůže sníst něco sladkého, protože cukr mozku dost prospívá. A pokud jde o studenty, tak u nich vzniká bolest hlavy nejčastěji z nedostatku cukrů, které by zásobovaly mozek, protože mozek jich během učení spotřebovává ohromný kvanta.
Konečně si pronesl něco prospěšného, gratuluji. | |
|
| |
Mort
Poeet p?íspivku : 16 Schopnost : Jasnozřivost, vidění aury Registration date : 14. 11. 08
| Předmět: Re: Léčení bolesti hlavy Mon Dec 01, 2008 11:29 pm | |
| Ale i tak, nejlepší je kombinace. Jak magickou cestou, tak již zmíněnou návštěvou cukrárny | |
|
| |
Frayer
Poeet p?íspivku : 62 Age : 34 Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch Registration date : 04. 11. 08
| Předmět: Způsob pro maniaky Mon Dec 08, 2008 10:09 am | |
| Bolest hlavy se dá také vyléčit hraním nějaké hry, která vás baví. (Na tento způsob jsem přišel asi o dva roky dříve než vědci, když jsem hrával jednu hru která mě moc bavila, nechtělo se mi od ní odcházet.) Všechno je propojeno s myslí, když na to zapomeneš, tak to pomine. | |
|
| |
konopik
Poeet p?íspivku : 36 Age : 27 Schopnost : práce s energií Registration date : 18. 06. 09
| Předmět: nápisy za textem Thu Jun 18, 2009 10:02 pm | |
| | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Léčení bolesti hlavy Thu Jun 18, 2009 10:14 pm | |
| | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Léčení bolesti hlavy Thu Jun 18, 2009 10:16 pm | |
| A "Vivere militare est" se dá přeložit jako "Žít znamená bojovat." | |
|
| |
kinez
Poeet p?íspivku : 18 Age : 28 Schopnost : Aerokoneze Registration date : 23. 05. 09
| Předmět: Re: Léčení bolesti hlavy Mon Aug 31, 2009 3:32 pm | |
| - Frayer napsal:
- Bolest hlavy se dá také vyléčit hraním nějaké hry, která vás baví.
(Na tento způsob jsem přišel asi o dva roky dříve než vědci, když jsem hrával jednu hru která mě moc bavila, nechtělo se mi od ní odcházet.) Všechno je propojeno s myslí, když na to zapomeneš, tak to pomine. Zkratka musite podobne zamestnat mozek aby to nevnimal | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Léčení bolesti hlavy Tue Sep 01, 2009 8:16 pm | |
| je to znamy a vedecky dolozeny fakt, ze clovek s edokaze psychicky od bolesti odpojit
tuto schopnost ma kazdy clovek, pokud je bolest prilis velka muze mu zpusobit budto ztratu vedomi a nebo pouze castecnou ztratu vedomi behem ktere se odpoji npriklad od nejvetsi bolesti
ale zcela ucelne navozovat tuto schopnost to je jina vec... me to nejde, ale nemel jsme zatim ani moc prilezitosti to zkouset | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Příspěvek Sat Sep 22, 2012 2:49 pm | |
| Hmm.. zní to zajímavě .. uvidíme až mě hlava opět rozbolí .. trpím migrénami takže nevím jestli to vyjde.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Léčení bolesti hlavy | |
| |
|
| |
| Léčení bolesti hlavy | |
|