Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Léčení bolesti hlavy

Goto down 
+5
Frayer
Mort
Evangelin
Martin
Maudica (Darken)
9 posters
AutorZpráva
Maudica (Darken)

Maudica (Darken)

Poeet p?íspivku : 8
Schopnost : věštění, komunikace s duchy...
Registration date : 02. 01. 08

Léčení bolesti hlavy Empty
PříspěvekPředmět: Léčení bolesti hlavy   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeSat Jan 19, 2008 8:19 pm

Místo celé dlaně použijete jen prsty: ukazováčky nebo prostředníčky- tentokrát obou rukou- nejčastěji na spáncích. Drobnými krouživými pohyby a slabým stiskem si vyhmátneme nejcitlivější místa- místa, jimiž energie bude proudit nejsnadněji. Potom stisk zesílíte a jako předtím po hlubokém nádechu ženete výdechem energii dovnitř vašeho těla. Dýchání nemusí být hluboké, jako při zahánění chřipky a právě proto může být několik za sebou. Provádíte-li to dobře, po pátém až desátém výdechu pocítíte, že se bolest zmírňuje. Když potom ruce oddálíte a setrváte chvíli v klidu, pravděpodobně zjistíte, že pominula docela.
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

PříspěvekPředmět: Léčba bolesti hlavy   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeSat Nov 29, 2008 2:06 pm

Na bolení hlavy často pomůže sníst něco sladkého, protože cukr mozku dost prospívá. A pokud jde o studenty, tak u nich vzniká bolest hlavy nejčastěji z nedostatku cukrů, které by zásobovaly mozek, protože mozek jich během učení spotřebovává ohromný kvanta. Smile
Návrat nahoru Goto down
Evangelin

Evangelin

Poeet p?íspivku : 72
Schopnost : Zatím naznámá
Registration date : 28. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Léčení bolesti hlavy   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeSun Nov 30, 2008 8:48 pm

Martin napsal:
Na bolení hlavy často pomůže sníst něco sladkého, protože cukr mozku dost prospívá. A pokud jde o studenty, tak u nich vzniká bolest hlavy nejčastěji z nedostatku cukrů, které by zásobovaly mozek, protože mozek jich během učení spotřebovává ohromný kvanta. Smile

Konečně si pronesl něco prospěšného, gratuluji.
Návrat nahoru Goto down
http://evangelin.ic.cz
Mort

Mort

Poeet p?íspivku : 16
Schopnost : Jasnozřivost, vidění aury
Registration date : 14. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Léčení bolesti hlavy   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeMon Dec 01, 2008 11:29 pm

Ale i tak, nejlepší je kombinace. Jak magickou cestou, tak již zmíněnou návštěvou cukrárny Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Frayer

Frayer

Poeet p?íspivku : 62
Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch
Registration date : 04. 11. 08

PříspěvekPředmět: Způsob pro maniaky   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeMon Dec 08, 2008 10:09 am

Bolest hlavy se dá také vyléčit hraním nějaké hry, která vás baví.
(Na tento způsob jsem přišel asi o dva roky dříve než vědci,
když jsem hrával jednu hru která mě moc bavila, nechtělo se mi
od ní odcházet.)
Všechno je propojeno s myslí, když na to zapomeneš, tak to pomine.
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

PříspěvekPředmět: nápisy za textem   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeThu Jun 18, 2009 10:02 pm

Ahoj, co znamenají ty vaše nápisy za textem pod tou bílou čarou ??? Jako třeba toto : OM MANI PEME HUNG

nebo : Vivere militare est

Question Question Question Question Question Question
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

PříspěvekPředmět: Re: Léčení bolesti hlavy   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeThu Jun 18, 2009 10:14 pm

konopik napsal:
Ahoj, co znamenají ty vaše nápisy za textem pod tou bílou čarou ??? Jako třeba toto : OM MANI PEME HUNG

nebo : Vivere militare est

Question Question Question Question Question Question

OM MANI PEME HUNG je mantra soucitu. Pomáha v rozpouštění rušivých emocí, které vznikají v mysli následkem toho, že nevidímě věci takové, jaké skutečně jsou, ale přes filtry našich nálad. Je dokonce užitečné i jen to, když si ji přečteš. Zaseje ti to do podvědomí otisky tohoto typu a časem možná tyto otisky dozrají a ty se začneš zajímat o svůj rozvoj. Smile
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

PříspěvekPředmět: Re: Léčení bolesti hlavy   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeThu Jun 18, 2009 10:16 pm

A "Vivere militare est" se dá přeložit jako "Žít znamená bojovat."
Návrat nahoru Goto down
kinez

kinez

Poeet p?íspivku : 18
Schopnost : Aerokoneze
Registration date : 23. 05. 09

PříspěvekPředmět: Re: Léčení bolesti hlavy   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 3:32 pm

Frayer napsal:
Bolest hlavy se dá také vyléčit hraním nějaké hry, která vás baví.
(Na tento způsob jsem přišel asi o dva roky dříve než vědci,
když jsem hrával jednu hru která mě moc bavila, nechtělo se mi
od ní odcházet.)
Všechno je propojeno s myslí, když na to zapomeneš, tak to pomine.

Zkratka musite podobne zamestnat mozek aby to nevnimal
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Léčení bolesti hlavy   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 8:16 pm

je to znamy a vedecky dolozeny fakt, ze clovek s edokaze psychicky od bolesti odpojit

tuto schopnost ma kazdy clovek, pokud je bolest prilis velka muze mu zpusobit budto ztratu vedomi a nebo pouze castecnou ztratu vedomi behem ktere se odpoji npriklad od nejvetsi bolesti

ale zcela ucelne navozovat tuto schopnost to je jina vec... me to nejde, ale nemel jsme zatim ani moc prilezitosti to zkouset
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
Tithanus

Tithanus

Poeet p?íspivku : 79
Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota,
Registration date : 01. 10. 10

PříspěvekPředmět: Příspěvek   Léčení bolesti hlavy Icon_minitimeSat Sep 22, 2012 2:49 pm

Hmm.. zní to zajímavě .. uvidíme až mě hlava opět rozbolí .. trpím migrénami takže nevím jestli to vyjde..
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Léčení bolesti hlavy   Léčení bolesti hlavy Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Léčení bolesti hlavy
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: Schopnosti :: Léčení, regenerace...-
Přejdi na: