| Co to je! | |
|
+7filip212 Martin mysticgirl Evellynne Hadriel02 aviak Evangelin 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Co to je! Sat Dec 29, 2007 1:05 pm | |
| Co je to astrální cestování? Astrální cestování (někdy také OBE - Out of Body Expirience - Mimotělní zážitek) je vlastně neomezená forma cestování, jen ne ve světě fyzickém, ale astrálním. Jedná se o jev, kdy lidský duch spolu s duší opouští naše fyzické tělo.
Předpokládám, že každý ví, co je to zážitek blízký smrti neboli klinická smrt. V takovém případě také duch opouští tělo.V mnohých případech se tak stává po následku nějakého šoku, nehody, či operace. U astrálnímu cestování je tomu ale jinak, člověk nepotřebuje zažít nějaký šok, či nehodu, místo toho klidně leží na posteli a prostě si opustí tělo...
Základním předpokladem pro astrální cestování je věřit skutečnosti, že můžeme existovat nezávisle na svém těle. Jako každá živá osoba máte ducha (astrální tělo), který se může volně pohybovat zatímco vaše tělo spí. Je to něco jako sen, ve snu také nejste vy jako člověk, ale jakési 'zapůjčené' tělo.
Astrální cestování není žádná novinka. Starověcí šamani, kteří astrálně cestovali, aby se dozvěděli budoucnost či odpovědi na všemožné otázky. Své jednoduché metody samozřejmě drželi v tajnosti. Kdyby dokázal každý astrálně cestovat, jejich moc by vzala za své.
Astrální tělo Astrální tělo je kopie naší fyzické schránky, je však z mnohem jemnější hmoty a je jakoby 'průsvitné'. Má několikrát menší hustotu než fyzické, ale to prý také záleží na kvalitě astrálního dvojníka. Další rozdíl je v tom, že astrální tělo necítíte - připadáte si nehmotní, necítíte bolest, nemáte hlad, žízeň apod.
Stříbrné vlákno Teoreticky je nemožné, aby naše fyzické tělo žilo bez astrálního těla. Proto je tu takzvané stříbrné vlákno. Toto vlákno spojuje naše fyzické a naše astrální tělo. To znamená, že část naší mysli pořád zůstává ve fyzickém těle a je schopna kdykoliv stáhnout naše astrální tělo zpět a hned jednat. | |
|
| |
aviak
Poeet p?íspivku : 4 Schopnost : nenalezena Registration date : 02. 01. 08
| Předmět: zajímavé Wed Jan 02, 2008 10:22 pm | |
| o tom zvučným způsobu sem zatím nikde neslyšel | |
|
| |
Hadriel02
Poeet p?íspivku : 24 Schopnost : x Registration date : 01. 01. 08
| Předmět: Re: Co to je! Sat Jan 05, 2008 9:20 pm | |
| No ono jde cestovat i ve fyzickem svete ale jde to strasne spatne. Zalezi na jakou dimenzi se soustredis ale rikam ti ze jde cestovat i po fyzickem, sam jsem to jednou zazil. Bohuzel toho jde krasne zneuzit aby te nekdo smiroval... | |
|
| |
Evangelin
| Předmět: Re: Co to je! Sun Jan 06, 2008 1:35 pm | |
| Nj to potěší, ale fyzicky cestovat myslíš třeba autobusem? Protože to nni fyzikcý, pokud tam nejde tvoje tělo ale pokud jde, tak to zase enni psychycky takže něco mezi??? | |
|
| |
Hadriel02
| Předmět: Re: Co to je! Tue Jan 15, 2008 9:31 am | |
| No ono jde přes astralni cestovani navštěvovat mista na tomto světě a potkat tam lidi kteří tady žijí takže ano, je to něco mezi sám jsem to zkoušel takže vím že to de. samozdřejmě se dá dostat i do jiných dimenzí (astrál) atd... | |
|
| |
Evangelin
| Předmět: Re: Co to je! Tue Jan 15, 2008 9:39 pm | |
| aha, takže pokud si v astrálu, tak mužeš navštěvovat místa, ale lidi tě nevidí, ale tenhle "způsob je myšleno, je se s nimi můžeš sestakt, a oni tě vidí aniž by se odstali do astrálu? | |
|
| |
Evellynne
Poeet p?íspivku : 2 Schopnost : vizualizace Registration date : 25. 02. 08
| Předmět: Re: Co to je! Mon Feb 25, 2008 11:45 pm | |
| chcela by som zažiť astrálne cestovanie raz som ležala na posteli a z ničoho nič sa ma zmocnil pocit akoby som nebola vo svojom tele...akoby som bola..ako to povedať...skrátka som sa ocitla vo vzduchu? bolo to také čudné a príjemné.... | |
|
| |
Evangelin
| Předmět: Re: Co to je! Mon Mar 03, 2008 11:31 pm | |
| nj, to patříš k těm štastným, kterým se to povedlo, mě teda zatím jestě ne, ale pořád doufám :-( | |
|
| |
mysticgirl
Poeet p?íspivku : 9 Age : 30 Schopnost : věštění z tarotu Registration date : 25. 03. 08
| Předmět: Re: Co to je! Thu Mar 27, 2008 6:13 pm | |
| Mě se to zatím taky nepovedo ikdyž to pořád zkouším...Vyzkoušela sem hodně technik, ale neznáte nějakou která opravdu funguje? Mimochodem, jednou sem to zkoušela večer a nějak sem zapomněla sundat ze sebe peřinu. No a pak sem opravdu cítila, jak sem se pod tou peřinou posunula, ale pak sem zjistila že sem pořád na stejným místě. Nevíte co to bylo? Nepodařilo se mi to třeba, a pak to astrální tělo nemohlo vzlítnout??? Odpovězte pls | |
|
| |
Hadriel02
| Předmět: Re: Co to je! Fri Aug 15, 2008 4:30 pm | |
| No tos začala astrálně cestovat ale když máš něco na sobě tak je to těžký, prostě nejjednoduší varianta co existuje je svléknou se a potom použít nějakou jednoduchou metodu, třeba pád do studny | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Na co? Fri Nov 28, 2008 11:53 pm | |
| Zdravím, mám pro vás radu. Vykašlete se na nějaké astrální cestování. Nic přínosného z toho nezískáte. Jediné co to přináší je ztráta času. Celou Astrální rovinu vytváří vaše mysl. Dokud nebudete dokonale realizovaní, tak neuvidíte její pravou podstatu a budete se jen plácat v iluzi, kterou si sami vytváříte. Je to jako ztrácet čas ve virtuální realitě, zatímco venku čeká skutečný svět. | |
|
| |
filip212
Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : videnie nadprirodzených vecí Registration date : 29. 11. 08
| Předmět: Re: Co to je! Sat Nov 29, 2008 8:48 pm | |
| - Martin napsal:
- Zdravím,
mám pro vás radu. Vykašlete se na nějaké astrální cestování. Nic přínosného z toho nezískáte. Jediné co to přináší je ztráta času. Celou Astrální rovinu vytváří vaše mysl. Dokud nebudete dokonale realizovaní, tak neuvidíte její pravou podstatu a budete se jen plácat v iluzi, kterou si sami vytváříte. Je to jako ztrácet čas ve virtuální realitě, zatímco venku čeká skutečný svět. čo si ty za típka?Zato že ty nechceš alebo máš zlú skúsenosť s mágiou budeš odradzovať nováčikov?Ja môžem z vlastnej skúsenosti že nič lepšie ako mágia neni!!Kto má schopnosti vie o čom hovorím a určite si ich váži!!! | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Co to je! Sat Nov 29, 2008 9:22 pm | |
| - filip212 napsal:
- Martin napsal:
- Zdravím,
mám pro vás radu. Vykašlete se na nějaké astrální cestování. Nic přínosného z toho nezískáte. Jediné co to přináší je ztráta času. Celou Astrální rovinu vytváří vaše mysl. Dokud nebudete dokonale realizovaní, tak neuvidíte její pravou podstatu a budete se jen plácat v iluzi, kterou si sami vytváříte. Je to jako ztrácet čas ve virtuální realitě, zatímco venku čeká skutečný svět. čo si ty za típka?Zato že ty nechceš alebo máš zlú skúsenosť s mágiou budeš odradzovať nováčikov?Ja môžem z vlastnej skúsenosti že nič lepšie ako mágia neni!!Kto má schopnosti vie o čom hovorím a určite si ich váži!!! Hněv je jediný luxus, který si během praxe nemůžeme dovolit. Ničí všechny dobré dojmy, které jsme nashromáždili a nikdy z něj nevzejde nic dobrého. Zkus si to zapamatovat a praktikovat to. Moc Ti to v životě pomůže. Přeju krásný den na Slovensko | |
|
| |
filip212
Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : videnie nadprirodzených vecí Registration date : 29. 11. 08
| Předmět: Re: Co to je! Sat Nov 29, 2008 10:24 pm | |
| ja som to nepísal z hnevu mno len keby osm bol niekto kto o mágii nevie vôbec nič a prečítal si neiktoré tvoje príspevky tak by ma to od mágie odradilo a nepritiahlo.Písal si že s ac stratíme zbitočne čas ale nie každý musí byť len v svojej vlastnej realite.Môže sa dostať do ac a stratou času to určite neni a bolo to písané na rýchlo ospravedlňujem sa ak som ťa urazil fakt srry | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Co to je! Sat Nov 29, 2008 10:38 pm | |
| - filip212 napsal:
- ja som to nepísal z hnevu mno len keby osm bol niekto kto o mágii nevie vôbec nič a prečítal si neiktoré tvoje príspevky tak by ma to od mágie odradilo a nepritiahlo.Písal si že s ac stratíme zbitočne čas ale nie každý musí byť len v svojej vlastnej realite.Môže sa dostať do ac a stratou času to určite neni a bolo to písané na rýchlo ospravedlňujem sa ak som ťa urazil fakt srry
Neboj se Nebral jsem to jako urážku, ale na tom že je to ztráta času trvám. Neexistuje jediný důvod proč to dělat. Je to zajímává zkušenost, to je pravda, ale jakmile to jednou prožiješ, tak už nemá smysl se tam vracet. | |
|
| |
míš@
Poeet p?íspivku : 33 Schopnost : telekineze a zacinam s astrtalnim cestovanim:-) Registration date : 13. 07. 08
| Předmět: Re: Co to je! Thu Dec 18, 2008 10:00 am | |
| ahoj,sdeska rano jsem chtela normalne vstavat(klika ze ve ctvrtek mame skolu az od 10:00) a tak jako zvednu ruku pro brejle zejo(nojo detaily...)a proste jako moje fyzicka ruka proste nesla ovladat,zvedla sem ji jako zejo a najednou proste volnym padem padala na polstar(a jeste sem se majzla o stenu auau) ale pak najednou proste hejbu s ni,teda myslela sem si to,ale moje fyzicka ruka byla studena jako led a lezela na polstari a hejbala sem jakoby svou astralni rukou(hukot jako cestovani astralni rukou ...) jako nejdriv jenom od zapesti,ale pak az po rameno...no ale jak sem byla uplne vykulenna co se to deje(poprvy se mi to stalo)tak se zase dostala zpet...jako nezdalo se mi to.......... zajmavy co? | |
|
| |
Sidonius
Poeet p?íspivku : 6 Age : 32 Schopnost : vydění budoucnosti, rozmlouvání s přírodou Myšlenková projekce, biokineze, manipulece energie a jení tvarování(léčení, odsávání, psiball, štíty), hidrokineze Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: jak u koho Mon Apr 13, 2009 7:54 pm | |
| - Martin napsal:
- Zdravím,
mám pro vás radu. Vykašlete se na nějaké astrální cestování. Nic přínosného z toho nezískáte. Jediné co to přináší je ztráta času. Celou Astrální rovinu vytváří vaše mysl. Dokud nebudete dokonale realizovaní, tak neuvidíte její pravou podstatu a budete se jen plácat v iluzi, kterou si sami vytváříte. Je to jako ztrácet čas ve virtuální realitě, zatímco venku čeká skutečný svět. No já mám na cestu do astrálních sfér mírnej talent sám od sebe a i pár známých to má podobný párkrát sme se náhodně potkali na vzájem a pak sme si otom normálně řekli v naší sféře... mimo jiné si otam občas "promuvím" s patronem. | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Co to je! Sat Jun 20, 2009 11:54 pm | |
| astralni cestovani je kombinance iluze kterou si sami vytvorime(chceme videt loover, tak vidime loover) a meditace kdy prakticky ztratime spojeni s esvym telem, ale vzdy tady zustava to, co je v astralnim cestovani oznaceno jako stribrne vlakno, ktere existuje i v normalni meditaci(pokud se nechate uplne vtahnout do temnoty, vlakno se na chvili prerusi a vy dosahnete absolutni meditace, a ne, nepovedlo se mi to zatim ) kdyz nekoho potkate pri tomto druhu cestovani, normalne spolu mluvite a oba si rozhovor pamatujete vy chcete sdelit tomu koho jste potkali to, co prave rikate, podle me dochazi v tomto pripade k telepatii, i kdyz nevedomky zvlastni je ze vidite i veci, ktere jste driv nikdy nevdili a ani nevite jak vypadaji.... proc tomu tak je si nejsme jisty, stale na tom pracuji, stralnimu cestovani jsme se posledni dobou zacal ze zajmu venovat, spis ho zkoumam nez se opravdu ucim, souhlasim s martinem ze to je zajimava zkusenost ale jinak nic co by prinaselo skutecny uzitek | |
|
| |
Shur´tugal
Poeet p?íspivku : 4 Schopnost : sníva sa mi budúcnosť Registration date : 19. 09. 10
| Předmět: Re: Co to je! Sun Sep 19, 2010 1:30 pm | |
| Je podľa vás astrálne cestovanie keď sa ráno dostanem do akoby "polospánku" a uvedomujem si veci. Strašne mi trebalo na WC, ale nechcelo sa mi vstávať. Asi po pol minúte som sa konečne pozbieral, vstal som, išiel som na WC, vykonal potrebu, a keď som zatváral dvere, objavil som sa v posteli! Ležal som presne tak, ako pred tým než som vstal v... neviem čom, astrálnom svete? Keď som bol menší tak babka volala že už mám vstávať. Mne sa zas nechelo. Po minúte som vstal išiel som sa najesť, a keď som išiel povedať "ďakujem", objavil som sa znovu v posteli, a trhlo so mnou. Čo sa to preboha dialo???? | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Co to je! Sun Sep 19, 2010 6:06 pm | |
| To bylo lucidní snění, nikoliv astrální cestování. | |
|
| |
Shur´tugal
Poeet p?íspivku : 4 Schopnost : sníva sa mi budúcnosť Registration date : 19. 09. 10
| Předmět: Re: Co to je! Sun Sep 19, 2010 11:25 pm | |
| Ale myslím že nie priamo, pretože som si to neuvedomoval že snívam, vnímal som to ako skutočnosť. Keby to bolo lucídne snívanie, myslím že by som si to uvedomil a využil na niečo iné ako na potrebu Ale asi to bolo pre to, lebo som cítil to pálenie z malej potreby, a čítal som že musím byť v kľude aby prebehlo lucídne snívanie... Každopádne ďakujem za odpoveď | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Co to je! Mon Sep 20, 2010 5:18 pm | |
| Dělal jsi, co jsi zrovna chtěl dělat. Šel jsi se vymočit Buď rád, při podobných snech dochází i ke skutečnému pomočení | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Co to je! | |
| |
|
| |
| Co to je! | |
|