|
| Co to je! | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Co to je! Sun Dec 30, 2007 9:06 pm | |
| Je velice potřebná v práci v magii, dá se říct, že celé magické umění na ní závisí jako lidé na vzduchu. Je to schopnost představit si a vidět tu věc jako kdyby nebyla v představě ale přímo před vámi. | |
| | | Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Co to je! Sat Oct 02, 2010 2:11 am | |
| Tomu se říka spíše Optalmokineze | |
| | | PHANTEO
Poeet p?íspivku : 22 Age : 29 Schopnost : ,maditace.PSI Registration date : 02. 07. 10
| Předmět: Re: Co to je! Sat Dec 18, 2010 2:15 pm | |
| podle mne se to ani kinezí nazvat nedá | |
| | | Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Co to je! Mon Jan 10, 2011 10:33 pm | |
| Bohužel už to tak je ,ale každýmu se nějaká kineze možná kinezí nezdá..... | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Co to je! Mon Jan 10, 2011 11:21 pm | |
| - TITHANUS napsal:
- Bohužel už to tak je ,ale každýmu se nějaká kineze možná kinezí nezdá.....
Smím se zeptat jestli je kinezí i okusování si nehtů na nohách? Protože aby bylo obyčejné představování si něčeho kinezí... to je opravdu kravina. Je ovlivněno takovými deficity jako absence 3D představivosti apod., tak mi tu netvrďte, že schopnost si něco představit a udržet to v hlavě dlouho je kineze. | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Co to je! Mon Jan 10, 2011 11:22 pm | |
| Je to obyčejná psychická vlastnost, schopnost, stejně jako třeba paměť. | |
| | | Tithanus
| Předmět: Re: Co to je! Tue Feb 08, 2011 5:00 pm | |
| Možná se ti nelíbí můj názor ,ale to není můj problém ,já jen napsal ,jestli jsi to pochopil ,že už to tak hold je že je to kineze ,alespoň to má ve jméně ,s tím prostě nic neuděláš.... | |
| | | FlameThrower
| Předmět: Re: Co to je! Fri Feb 11, 2011 7:11 pm | |
| - TITHANUS napsal:
- Možná se ti nelíbí můj názor ,ale to není můj problém ,já jen napsal ,jestli jsi to pochopil ,že už to tak hold je že je to kineze ,alespoň to má ve jméně ,s tím prostě nic neuděláš....
Podle mě tu děláš z komára velblouda protože kineze je v podstatě manipulace prostřednictvím energie. Dále tu jsou psychické schopnosti a vlastnosti, které s energií nemají nic společného, ne s PSI jak ji známe. | |
| | | Tithanus
| Předmět: Re: Co to je! Mon Feb 14, 2011 9:59 pm | |
| Já vím ,takhle jsem to také myslel | |
| | | Tithanus
| Předmět: Re: Co to je! Fri Apr 01, 2011 1:33 am | |
| Sorry ,to jsem minule blbě chápal ,já tu mlel o něčem jiným | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Co to je! | |
| |
| | | | Co to je! | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |