Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Cvičení se sirkami

Goto down 
+3
Frayer
FlameThrower
Evangelin
7 posters
AutorZpráva
Evangelin

Evangelin

Poeet p?íspivku : 72
Schopnost : Zatím naznámá
Registration date : 28. 12. 07

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitimeSun Dec 30, 2007 8:59 pm

Budete potřebovat krabičku sirek, nebo svíčku (Je těžké se rozhodnout, protože při držení sirky se můžete spálit a navíc nehoří moc dlouho. To sice u svíčka nedělá, ale hořící vosk se pravděpodobně bude hůře zhášet.)
Taky tedy… ujištěni, že Vás nikdo a nic nebude rušit zaujměte sobě příjemnou polohu (dbejte však na bezpečnostní opatření při práci s ohněm) - nejlépe ve vzpřímené poloze u psacího stolu. Chvíli relaxujte a snažte se oprostit se od věcí všedního dne.
Když jste uvolněni, zapalte svíčku a nebo vezměte do ruky sirku. Připravte se škrtněte. Nyní, když oheň hoří se s ním snažte spojit. Vytvořit spojení (jakýsi datový kabel) mezi Vámi a plamenem. Snažte se sním spojit a když si myslíte, že je spojení dostatečné – vydejte myšlenkový příkaz, aby plamínek zhasl. Prostě na to ze všech sil myslete. Může to vizualizovat. Představujte si, jak plamínek vyhasíná až nakonec zhasne úplně. Pokud cvičíte sirkou, nechci Vám kazit radost, ale je možné, že sirka prostě zhasla sama od sebe. Pokud cvičíte se svíčkou a tohle se Vám povede, je to s největší pravděpodobností Váš pyrokinetický úspěch. Po nějaké době cvičení můžete pozvolna zkoušet něco obtížnějšího – oheň zapálit.
Zprvu se spokojte s tím, že se Vám podaří mírně rozžhnout uhlíky na právě zhaslé sirce, ale budete-li trpěliví…
Návrat nahoru Goto down
http://evangelin.ic.cz
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitimeSat Oct 25, 2008 8:11 pm

Jen bych rad odporoval zaujmuti polohy za psacim stolem. pyrokineze muze byt extremne nebezpecna, ne pro vas, ale pro vase okoli, zvlast pokud vyvolate prilis velke sili a neudrzite je na uzde. Rozhodne nedoporucuji zkouset pyrokinezi v budove, a uz vubec ne za drevenym stolem.
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
Frayer

Frayer

Poeet p?íspivku : 62
Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch
Registration date : 04. 11. 08

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Zapalovač   Cvičení se sirkami Icon_minitimeMon Nov 24, 2008 9:26 am

Taky byste to mohli zkusit se zapalovačem, ten můžete držet v ruce. Jen si vezměte nějaký s tlačítkem ne s kolečkem, díky kolečku se můžete spálit. Já takhle taky cvičím, ale spíš než aby plamen zhasl tak se zvětší, a to dokonce víc než by měl. Může se taky stát, že bude jiskřit, což se mi vlastně jednou tak stalo.
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Spojení   Cvičení se sirkami Icon_minitimeSat Sep 19, 2009 2:19 pm

Ahoj,
Nemohl by tady někdo lépe popsat to, jak se spojit s tím předmětem ? Ten datový kabel mi nějak nejde. confused
Návrat nahoru Goto down
Tithanus

Tithanus

Poeet p?íspivku : 79
Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota,
Registration date : 01. 10. 10

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitimeSat Oct 02, 2010 12:01 am

mě se povedlo akorát ho ovládat pomocí prstu---- Cool
Návrat nahoru Goto down
zelvan

zelvan

Poeet p?íspivku : 15
Schopnost : PSI-ball,Atmokineze,Lucidní snění,Astrální cestování
Registration date : 19. 12. 09

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitimeThu Apr 14, 2011 9:57 pm

je to úžasný ..když dám prsty vlevo...plamen jde vlevo...když vpravo...tak vpravo......když dám dva prsty mezi plamen ...plamen se začne chvět Very Happy je to úžasný........bohužel nikdo mi to nevěří Sad
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitimeThu Apr 14, 2011 11:14 pm

zelvan napsal:
je to úžasný ..když dám prsty vlevo...plamen jde vlevo...když vpravo...tak vpravo......když dám dva prsty mezi plamen ...plamen se začne chvět Very Happy je to úžasný........bohužel nikdo mi to nevěří Sad

Jsem zvídavý a tak mě zajímá. Pokud ti to funguje, proč potřebuješ, aby ti to kdokoliv věřil?
Návrat nahoru Goto down
zelvan

zelvan

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitimeFri Apr 15, 2011 8:49 am

Martin napsal:
zelvan napsal:

Jsem zvídavý a tak mě zajímá. Pokud ti to funguje, proč potřebuješ, aby ti to kdokoliv věřil?
nwm vkládám do toho takovou snahu a když se mi to povede , všichni mě hned schoděj že jsem blázen.chtěl bych jim dokazát že nejsem blázen a že magie doopravdy existuje. jde o to že např. se mi podařilo přivolat bouřku...ale tím že mě už nějakou dobu lidi shazujou co se týče magie ..přestávám věřit že jsem za t opravdu mohl já.
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitimeFri Apr 15, 2011 10:41 am

zelvan napsal:
Martin napsal:
zelvan napsal:

nwm vkládám do toho takovou snahu a když se mi to povede , všichni mě hned schoděj že jsem blázen.chtěl bych jim dokazát že nejsem blázen a že magie doopravdy existuje. jde o to že např. se mi podařilo přivolat bouřku...ale tím že mě už nějakou dobu lidi shazujou co se týče magie ..přestávám věřit že jsem za t opravdu mohl já.

Zelvan: Jde zhruba o tohle. Pokud ti to funguje, pak to splňuje svůj pravý účel. To o co jde tobě je jenom na někoho dělat dojem. Lidé, kteří by to chtěli umět se o tom snaží přesvědčovat ostatní a neustále usilují o uznání. Lidé, kteří to umí, nepotřebují komukoliv dokazovat, že to tak je. Jednoduše jsou si toho vědomi a v případě potřeby to používají. Wink
Návrat nahoru Goto down
zelvan

zelvan

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitimeFri Apr 15, 2011 11:15 am

Ok máš pravdu Smile.....btw vypadá to že se vyznáš ..kam až to můžu s pyrokinezí atp. dotáhnout?zaseknul jsem se u toho zhasnutí svíčky...jde to hodně težce, chtěl bych v tom pokračovat ale nevím co dělám špatně že mi pořád nejde pokročit.
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitimeFri Apr 15, 2011 12:49 pm

zelvan napsal:
Ok máš pravdu Smile.....btw vypadá to že se vyznáš ..kam až to můžu s pyrokinezí atp. dotáhnout?zaseknul jsem se u toho zhasnutí svíčky...jde to hodně težce, chtěl bych v tom pokračovat ale nevím co dělám špatně že mi pořád nejde pokročit.

Teoreticky bys mohl naprosto ovládnout celý ten živel. Na praktické úrovni to funguje tak, že v okamžiku kdy bys toho byl schopen už budeš naprosto jasně prožívat snovou podstatu reality, že nebudeš mít vůbec důvod něco takového dělat. Obvyklou motivací pro to naučit se podobné věci je Ego. V okamžiku plně chápeš, jak tyhle mechanismy fungují, tak už jsi ego rozpustil a tudíž to používáš (pokud vůbec) tak ve prospěch ostatních. Ale vážně to není tak jako v televizních seriálech, kdy ti hrdinové nemají celé dny nic jiného na práci, než jen dělat "nadpřirozené" věci. Realita je zcela jiná. Čím vyšší je realizace lidí, tím více používají prosté formy manipulace s okolím, které jsou dostupné naprosto každému.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Cvičení se sirkami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení se sirkami   Cvičení se sirkami Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Cvičení se sirkami
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: Schopnosti :: Pyrokineze-
Přejdi na: