Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Cvičení s hodinami

Goto down 
+10
tany
Hatt
lupa54
Dizzie
FlameThrower
kinez
Mikyy
david107
Frayer
Evangelin
14 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Evangelin

Evangelin

Poeet p?íspivku : 72
Schopnost : Zatím naznámá
Registration date : 28. 12. 07

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeSun Dec 30, 2007 8:56 pm

Zde se asi přikloním ke známému cvičení s ručičkovými hodinami (jistě jste na něj narazili, pokud jste hledali na internetu heslo „Chronokineze“).
Tak tedy. Potřebujete pouze tikající hodiny a chvilku klidu.
Můžete cvičit venku i v uzavřené místnosti. Důležité je pouze to, abyste nebyli rušení lidmi, ani věcmi vašeho okolí. Zaujměte tedy sobě příjemnou polohu a uvolněte se. I když to není snadné, snažte se z hlavy dostat všechny myšlenky, které na Vás dotírají. Chvíli relaxujte. Můžete použít známou metodu scházení schodů, nebo cokoliv Vám vyhovuje. Důležité je abyste byli uvolnění, ale přesto bdělí.
Zavřete tedy oči (pokud chcete, můžete je mít otevřené, ale vizuální vjemy podporují tvorbu dalších otravných myšlenek) a soustřeďte se na tikot hodin. Úpěnlivě se soustřeďte na na každé tiknutí a hlavně na mezery mezi jednotlivými tiky. Soustřeďte se a představujte si, že mezery se buďto prodlužují a nebo zkracují. Musíte tomu věřit a představovat si to tak silně, až se to stane skutečností.

K tomuto cvičení není moc co dodat, ale možná ho můžete posílit, když budete třeba každý večer provádět ještě jedno menší cvičení. Můžete ho praktikovat večer před spaním, když už ležíte v posteli. Na rozdíl od toho předtím nevadí, když u něj usnete. Představte si tedy že jste v jakési vejcovité bublině a kolem Vás se míhají různé šmouhy (u mě mají modrou barvu různých odstínů, ale to je subjektivní věc).
Tyto šmouhy představují proudy času, to musíte mít při cvičení na vědomí.
Nyní si tedy představujte, že ty šmouhy (čas) mění rychlost podle toho, jak chcete. Buďto zrychlují a nebo zpomalují.
Návrat nahoru Goto down
http://evangelin.ic.cz
Frayer

Frayer

Poeet p?íspivku : 62
Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch
Registration date : 04. 11. 08

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Hra s čísly   Cvičení s hodinami Icon_minitimeFri Nov 28, 2008 9:37 am

V únoru 2006 jsem hrál asi půl roku před touto událostí travian, a hrával jsem, ho i potom.
Prostě, šel na mě útok, a já jsem se na jednou zamyslel, až se mi už začínal rozmázavat obraz.
Pak jsem se probral a zístil, že ten útok se ke mě blíží rychleji než před tím, a to přímo 2-násobně. Ze začátku jsem čas mohl jen zrychlit, zpomalit až časem. Teď to už dokážu i s ručičkovkama, ale musí tam být i vteřinovka. Asi o měsíc později jsem zjístil, že mohu urychlit/zpomali jakýkoliv proces, který probíhá na PC, pokuď tam probíhají čísla.
A k tomu mi stačí jen se soustředit.
Návrat nahoru Goto down
david107

david107

Poeet p?íspivku : 17
Schopnost : trochu telekeze
Registration date : 07. 04. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeFri Apr 24, 2009 7:46 pm

co když se mi stane že mi to nepude dát zpádky??? pale
Návrat nahoru Goto down
Mikyy

Mikyy

Poeet p?íspivku : 5
Schopnost : Téměř všechny druhy kynezí + práce s energiemi
Registration date : 12. 05. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeTue May 12, 2009 9:51 pm

david107 napsal:
co když se mi stane že mi to nepude dát zpádky??? pale

Jakože bys to vnímal pořád třeba dvojnásoobně? Ujišťuju tě zhe tohle se nestane...mno s určitostí to říct sice nemůžu, ale pokud se přestaneš soustředit na posouvání času tak se vrátí do normálu....budeš ho vnímat jako každý okolo tebe
Návrat nahoru Goto down
kinez

kinez

Poeet p?íspivku : 18
Schopnost : Aerokoneze
Registration date : 23. 05. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: frayer   Cvičení s hodinami Icon_minitimeSat May 23, 2009 10:10 pm

frayere kdyz dokazes zrychlit čas na počítači zrychlí se i v realu Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
Návrat nahoru Goto down
Frayer

Frayer

Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeSun May 24, 2009 4:33 pm

kinez napsal:
frayere kdyz dokazes zrychlit čas na počítači zrychlí se i v realu Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

V reálu zrovna ne, jen to že ho vnímám rychleji, ale pracuji na tom.
Návrat nahoru Goto down
david107

david107

Poeet p?íspivku : 17
Schopnost : trochu telekeze
Registration date : 07. 04. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeSun May 24, 2009 7:34 pm

Frayer napsal:
kinez napsal:

V reálu zrovna ne, jen to že ho vnímám rychleji, ale pracuji na tom.

počkat to jako de zrychlit ho v realu??????????
Návrat nahoru Goto down
kinez

kinez

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeFri Jun 05, 2009 2:22 pm

no to nevim ale zajimalo by me jestli to vnimani casu neslo zmenit i u jinejch lidí
Návrat nahoru Goto down
Evangelin

Evangelin

Poeet p?íspivku : 72
Schopnost : Zatím naznámá
Registration date : 28. 12. 07

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeFri Jun 05, 2009 3:30 pm

čas běží pořád stejně ale s touto schopností ho jenom vy sami vnímáte jinak
Návrat nahoru Goto down
http://evangelin.ic.cz
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeSat Jun 20, 2009 11:41 pm

to je jako kdyz se nudite.... cas plyne pro vas silene pomalu, kdyz s edobre bavite, tak utece jako voda

cas je 4. rozmer vesmiru, jak chces zmenit rozmer a tim padem oucast samotny podstaty sveta ve kterym existujes? ale muzes zmenit svuj zpusob vnimani, cas pro tebe tedy plyne pak pomaleji nebo rychleji dokud se dostatecne soustredis

jde vlastne vice o psychickou nez vylozene energetickou(tedy magickou) schopnost, ale je rozhodne uzitecna, i kdyz me osobne nikdy nesla
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
Dizzie

Poeet p?íspivku : 1
Schopnost : ...
Registration date : 28. 08. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Sen   Cvičení s hodinami Icon_minitimeFri Aug 28, 2009 11:43 pm

Já vždycky mívala sen, že vidím prázdnotu, prostě nic nevidim... jen hnědo a nekonečno, z ničeho nic jsem začala slyšet zvuk tikajících hodinek doprovázený nějakou zvláštní a zárověň děsivou melodií... pak jsem uviděla velké provazce spojených jdoucích hodinových ozubených koleček... ty provazce byly nekonečné a bylo jich čím dál víc... zvuk tikotu a té děsivé melodie se stále více zesiloval a já se vždy z tohoto snu probudila celá vyděšená, srdce mi bylo tak rychle, jako nikdy (ano píšu vždycky, protože se mi to zdálo nejmíň 7x... poprvé v 5ti letech, pak 3x v 7mi letech a jinak někdy kolem 9 - 11 , pak už se mi to do teď nezdálo a jakoby od té doby chybí kus mě, chybí mi ten sen, i když jsem z něj vždy byla v šoku)... ale to není to, kvůli čemu jsem se rozhodla odpovědět. Jde o to, že když jsem se probudila, vnímala jsem čas buďto neuvěřitelně rychle nebo neuvěřitelně pomalu. Jednou jsem se vzbula opět z téhle "noční můry" a šla jsem si zapnout notebook na uklidnění, ( tehdy už dost starý a zavirovaný notebook, který se vždy zapínal 15 minut bez přehánění )... v tu noc jsem ale všechno vnímala neuvěřitelně rychle, vždyť já ani nepostřehla, že by se něco načítalo, prostě se zapnul hned do vteřiny... jindy, když jsem zase po probuzení vnímala čas pomalu, jsem šla vzbudit matku, protože se mi to tehdy zdálo potřetí a opět jsem byla z toho snu v šoku... říkala počkej chvíli, hned budu u tebe... viděla jsem jí jak vstává z postele a jde za mnou, ale když jsem došla do pokoje, čekala jsem na ni minimálně 10 minut, kdy jsem se jí zeptala kde se tak zdržela, seřvala mě, že jsem drzá a že šla hned za mnou, že jsem to přece viděla... Teď už ten sen 4 roky nemám, často na něj vzpomínám a teď když jsem narazila na tohle téma, odepsala jsem Smile.

Já vím, je divné mít nepříjemný pocit z takových snů, neznám nikoho kdo by ho měl, takže bych byla i hodně ráda, kdyby se někdo takový našel Smile... Je sice možné, že to mé vnímání času bylo jiné jen kvůli nadměrnému rozrušení, ale třeba to má nějakou spojitost s chronokinezí Smile
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 8:23 pm

chm, s podobnym pripadem jako je ten tvuj jsme s ejeste nidky nesetkal... zvlastni, zjevne to chronokineze je, ale zcela neumyslna a navic velmi silna, nwm co s tim ani jak ti poradit, a to ze jsi z tech snu v soku, to neni nic za co by ses mela stydet nebo cemu bych se divil
Návrat nahoru Goto down
Frayer

Frayer

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: UPOZORNĚNÍ   Cvičení s hodinami Icon_minitimeWed Sep 02, 2009 8:42 am

Možná bych vás měl ještě varovat, před následky. Od chvíle co jsem prvně zrychlil čas,
se mi dny zdají delší. Asi to může mít i stejný nebo podobný účinek na kohokoli jiného,
podle toho jestli bude dříve nebo častěji čas zrychlovat/zpomalova, tak se mu dny budou pravděpodobně zdát delší/kratší.
Návrat nahoru Goto down
lupa54

Poeet p?íspivku : 14
Schopnost : Momentálně pracuji na PSI kouli
Registration date : 18. 10. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Budík   Cvičení s hodinami Icon_minitimeThu Oct 22, 2009 6:53 pm

Mám otázku jestli můžu cvičit místo hodinek s budíkem. a taky jestli ho musim drzet v ruce Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
Návrat nahoru Goto down
Hatt

Hatt

Poeet p?íspivku : 6
Schopnost : Léčení, práce s energií
Registration date : 20. 10. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeThu Oct 22, 2009 7:24 pm

IvounCZ napsal:
Mám otázku jestli můžu cvičit místo hodinek s budíkem. a taky jestli ho musim drzet v ruce Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

Teoreticky nemusis cvicit s zadnejma hodinkama, takze klidne muzes s budikem, v ruce ho drzet nemusis Wink
Návrat nahoru Goto down
lupa54

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeThu Oct 22, 2009 7:31 pm

Hatt napsal:
lupa54 napsal:
Mám otázku jestli můžu cvičit místo hodinek s budíkem. a taky jestli ho musim drzet v ruce  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question

Teoreticky nemusis cvicit s zadnejma hodinkama, takze klidne muzes s budikem, v ruce ho drzet nemusis Wink
Dík za radu  Wink  taky bych se ještě chtěl zeptat jestli nevadí když cvičim i PSI kouli tak jestli by nevadilo k tomu i cvičit chronokinezi  Wink

Naposledy upravil lupa54 dne Sun Jun 30, 2013 11:21 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Hatt

Hatt

Poeet p?íspivku : 6
Schopnost : Léčení, práce s energií
Registration date : 20. 10. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeThu Oct 22, 2009 7:46 pm

IvounCZ napsal:
Hatt napsal:
IvounCZ napsal:

Dík za radu Wink taky bych se ještě chtěl zeptat jestli nevadí když cvičim i PSI kouli tak jestli by nevadilo k tomu i cvičit chronokinezi Wink

Jsem zacatecnik stejne jako ty Smile... podle me by ses mel soustredit jen na jednu vec. Kdyz budes delat 2 najednou tak se ti to bud nepovede nebo to bude hodne spatny Very Happy ...
Návrat nahoru Goto down
lupa54

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeThu Oct 22, 2009 8:00 pm

Hatt napsal:
lupa54 napsal:
Hatt napsal:
lupa54 napsal:
Mám otázku jestli můžu cvičit místo hodinek s budíkem. a taky jestli ho musim drzet v ruce  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question  Question

Dík za radu  Wink  taky bych se ještě chtěl zeptat jestli nevadí když cvičim i PSI kouli tak jestli by nevadilo k tomu i cvičit chronokinezi  Wink

Jsem zacatecnik stejne jako ty Smile... podle me by ses mel soustredit jen na jednu vec. Kdyz budes delat 2 najednou tak se ti to bud nepovede nebo to bude hodne spatny Very Happy...
Dík žes mi opět poradil  Wink  Wink  Wink
ale pokusim se to utáhnout oboje ale mel bych si vybrat jednu hlavní věc kterou chci dělat.

Naposledy upravil lupa54 dne Sun Jun 30, 2013 11:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
kinez

kinez

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: chronokineze   Cvičení s hodinami Icon_minitimeSat Oct 31, 2009 4:03 pm

jestli chces cvicit chronokinezi tak potrebujes jenom ukazatel casu ne digitalni
hlavne menis jenom tvoje vnimani casu
Návrat nahoru Goto down
lupa54

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeSat Oct 31, 2009 4:22 pm

kinez napsal:
jestli chces cvicit chronokinezi tak potrebujes jenom ukazatel casu ne digitalni
hlavne menis jenom tvoje vnimani casu
A je lepší to cvičit se zavřenýma očima?
Návrat nahoru Goto down
tany

Poeet p?íspivku : 10
Schopnost :
Registration date : 04. 09. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeSat Oct 31, 2009 9:31 pm

můžeš cvičit jak ti to vyhovuje

já jsem cvičil tak že jsem si vduchu pořát dokola říkal : 1,2,3,1,2,3,1,2,3,1,2,3 a tak pořát jsem takto počítal od 1 do 3 a zase dokola ale pravidelně a žádné proměnlivé mezery dyštak můžeš cvičit na PC je na to supr program http://dl1.upnito.sk/download.php?dwToken=54a4bac2e50babb9ae7b02f6ba17d107 (doufam ze nevadi ze jsem sem dal odkaz) Smile
Návrat nahoru Goto down
lupa54

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeTue Nov 03, 2009 6:31 pm

jo dík ale tá stránka ti nějak nefunguje Smile
Návrat nahoru Goto down
tany

Schopnost :

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeWed Nov 04, 2009 7:54 pm

musis pockat par vteřin a pak se ti objeví stáhnout a je to - mně to jede bez problémů
Návrat nahoru Goto down
lupa54

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeWed Nov 04, 2009 9:53 pm

me to vzdy napise spojeni preruseno nemas jinej odkaz?
Návrat nahoru Goto down
Ekrazit

Poeet p?íspivku : 4
Schopnost : kvantová fyzika
Registration date : 09. 11. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeMon Nov 09, 2009 8:31 pm

Takže pokud vnímáš čas dejme tomu dvakrát pomaleji znamená to, že taky hlasy a zvuky vnímáš zpomaleně? A dokážeš se tedy pohybovat dvakrát rychleji? A pokud mluvíš ty, který má vnímaní času zpomalené, musíš mluvit přirozeně, zčehoš vyplývá, že když na někoho mluvíš, on vnímá tvůj hlas dvakrát zrychleně? To mi teda vysvětlete Smile
Návrat nahoru Goto down
tany

Schopnost :

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeTue Nov 10, 2009 9:10 pm

divej, zažil jsi nekdy že odnekud jdes treba z prace a tu cestu znas fakt dobre, nekdy ti pripada ze jsi z prace doma uplne brzo (jako ze ti cesta rychle ubehla) to je chronokineze nevedomá. vědomá je ta, že to tokážeš ovlivnovat
Návrat nahoru Goto down
Ekrazit

Schopnost : kvantová fyzika
Registration date : 09. 11. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeWed Nov 11, 2009 12:26 am

Cesta ti uběhne rychle jen proto že zabavíš mozek určitou myšlenkou, pokud se mozek baví, čas plyne "rychleji", pokud prožíváš nudné chvíle, čas se "táhne" protože mozek neprovádí žádnou činost. Jak se říká, zabávou se krátí chvíle. V tom případě se ale přece nejedná o nadpřirozenou schopnost.
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitimeWed Nov 11, 2009 5:12 pm

tve vnimani casu je zpomalene, ale pohybovat rychleji s e nedokazes, pouze v ramci moznosti tveho tela, ale z pohledu ostatnich mas napriklad mnohem rychlejsi reakce atd.... a cvicit to muzes jak s otevrenyma tak s ezavrenyma ocima, podle toho co ti vic vyhovuje
Návrat nahoru Goto down
Tomik

Schopnost : tochu chronokineze
Registration date : 05. 07. 10

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Tomik   Cvičení s hodinami Icon_minitimeWed Jul 07, 2010 6:31 pm

Jednu se mi stalo tohle byl jsem na kompu asi po 10 min se vratil tata a rekl ze si mam udelat ukoly a odesel do prace kdyz sem delal ty ukoly chtel jsem je mit co NEJRYCHLEJI za sebou byli lehky delal jsem je obycejnym tempem asi jeden priklad za minutu ale kdyz jsem mel 1éty priklad tak jsem se podival na hodiny ubehlo 54 minut nebo asi 56 ja uz nevim takze jsem delal priblizne tempem 1 priklad za 10 min. a to jsem se ani necim nezdrzoval fakt nevim jestli to souvisi s chronokinezii pls poradte scratch
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: gxg   Cvičení s hodinami Icon_minitimeWed Jul 07, 2010 10:04 pm

nepodival ses spatne na hodiny ? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Cvičení s hodinami Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cvičení s hodinami   Cvičení s hodinami Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Cvičení s hodinami
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: Schopnosti :: Chronokineze-