| Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku Sun Dec 30, 2007 8:49 pm | |
| Cílem tohoto cvičení je vyvolat alespoň drobnou, krátkodobou přeháňku. Vhodná doba pro pokus tohoto cvičení je, nehlásí-li předpověď počasí srážky v Vaší oblasti, alespoň na tři dny dopředu. Je-li ve Vaší oblasti oblačnost, je to samozřejmě snadnější. Proto nechám výběr na Vás. Pokud však srážky nejsou hlášené – můžete být s výsledkem více spokojeni. Ještě chci upozornit, že tohle cvičení není jednorázové. Pro účinek je důležité ho provádět alespoň dvakrát denně (čím víckrát, tím lépe). Dále chci říct, že při cvičení atmokineze je hodně ku pomoci vizualizace a imaginace. Samotné cvičení tedy bude vypadat asi takto : Zaujměte sobě příjemnou polohu, uvolněte se a chvíli relaxujte. Když jste uvolnění, soustřeďte se na déšť. Představujte si, jak venku prší a pokud možno do největších detailů. Vnímejte vůni zmáčené země, ochlazení vzduchu,… Přejte si, aby pršelo. Představte si, jak se obloha zatahuje a začínají padat kapky deště. Představte si třeba, že z Vás „vystřeluje“ k nebi modrozelený paprsek, který způsobuje déšť… Čím více kreativní budete – tím lépe. Představte si působení různých paprsků a vírů, které přitahují mračna… Zní to sice divně, ba dětinsky – ale funguje to. | |
|
| |
Nick May
Poeet p?íspivku : 15 Schopnost : Veštenie s Rún a iné Registration date : 29. 11. 08
| Předmět: Re: Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku Sun Mar 01, 2009 4:35 pm | |
| Sranda ja som prihnal mraky na cele mesto Funguje to naozaj ale neodporucam to skusat az tak kreativne ako hovori evangelin len si zoberte ze vdaka tej burke mozte dakomu ublizit alebo dat prirode nejaky zli chod.. ako no skusajte ale vyssie bytosti vas spacifikuju. | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku Sun Jun 21, 2009 6:41 pm | |
| ja naopak mraky rozhanim
na horach bylo letos halda snehu, ale kazdou chvili prselo takze to silene lezlo dolu a blbe se lyzovalo
sedl sme si do tureckeho sedu, zacal s meditaci a pak s esoustredil na mracna nad sebou. napojil jsme s ena energii a zacal jakoby rozhronovat rukama, joko kdyz bych plaval
stalo me to dost sil, byl jsme zadychany a zjistil jsem podle bratra ktery se magii take zajima a ktery me sledoval ze jsme mel ruce neustale temer v keci a uplne se mi trasly
v podstate jsem rozhrnul mraky od sebe a dalsi den bylo uplne krasne, pokazde kdyz jsme to zkousle znovu tak s emi podarilo zpusobi ze mraky s edo par hodin zcela roztrhaly a bylo nadherne | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku Sun Jun 21, 2009 6:43 pm | |
| a evangeline, tady krasne narazis na mou teorii o magii... prehanku neytvorime tim ze ji jen tak z niceho vycarujeme, ale proste si prejeme aby prselo a predstavujeme si pochody, ktere shaneji destove mraky dohromady, tyto pochody vytvorime, mraky se daji dohromady a prsi... | |
|
| |
Nick May
Poeet p?íspivku : 15 Schopnost : Veštenie s Rún a iné Registration date : 29. 11. 08
| Předmět: Re: Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku Mon Aug 03, 2009 8:30 pm | |
| Ja som toto dokázal do polhodiny urobiť si aké chcem počasie.. nuž anjeli mi to potom zatrhli lebo som do toho moc šprtal | |
|
| |
kinez
Poeet p?íspivku : 18 Age : 28 Schopnost : Aerokoneze Registration date : 23. 05. 09
| Předmět: Re: Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku Sat Nov 07, 2009 12:39 am | |
| - FlameThrower napsal:
- ja naopak mraky rozhanim
na horach bylo letos halda snehu, ale kazdou chvili prselo takze to silene lezlo dolu a blbe se lyzovalo
sedl sme si do tureckeho sedu, zacal s meditaci a pak s esoustredil na mracna nad sebou. napojil jsme s ena energii a zacal jakoby rozhronovat rukama, joko kdyz bych plaval
stalo me to dost sil, byl jsme zadychany a zjistil jsem podle bratra ktery se magii take zajima a ktery me sledoval ze jsme mel ruce neustale temer v keci a uplne se mi trasly
v podstate jsem rozhrnul mraky od sebe a dalsi den bylo uplne krasne, pokazde kdyz jsme to zkousle znovu tak s emi podarilo zpusobi ze mraky s edo par hodin zcela roztrhaly a bylo nadherne zkousel jsem to taky a povedlo se mi to zvladnu to i bez meditace | |
|
| |
Ekrazit
Poeet p?íspivku : 4 Schopnost : kvantová fyzika Registration date : 09. 11. 09
| Předmět: Re: Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku Mon Nov 09, 2009 9:12 pm | |
| musím vás zklamat ale atmokineze je pro jedhoho člověka téměř nemožná. Jeden člověk nemůže vyvinout tolik koncentrace aby sám přivolal déšť...rozánět mraky lze, ovšem za obrovzké spotřeby energie. | |
|
| |
tany
Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : Registration date : 04. 09. 09
| Předmět: Re: Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku Tue Nov 10, 2009 8:51 pm | |
| jednou jsem jel do školy a mely jsme prvni 2 hodiny telocvik, uplne strasne jsem si pral aby prselo abysme nemuseli jit behat, nez jsem prisel ke skole, rozprselo se, jak jsme tak cekali na učitele, tak jsem slysel jak se nekdo baví že si uplne moc přál aby pršelo a dalsi mu na to odpovedel "ja jsem si to pral taky" a jeste k tomu melo byt cely tyden hezky a tak si myslim ze atmokineze funguje | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku | |
| |
|
| |
| Cvičení s cílem vytvořit malou přeháňku | |
|