|
| Cvičení s krajinou | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Cvičení s krajinou Sun Dec 30, 2007 8:48 pm | |
| I trénink aerokineze je možné a snad i vhodné prokládat večerními cvičeními. Představte si že se nacházíte v krajině vzduchu. Pod vašima nohama je tráva, jejíž listy jsou větrem vybroušeny jako břitvy. Rostliny a stromy jsou zmítány věčným větrem. Občas jsou mezi vegetací ostrůvky pouště, jejichž duny se neustále přesýpají a zrníčka písku jsou silným větrem unášena daleko od svého původního místa. Nad Vaší hlavou jsou po šedém nebi rychle unášeny mraky. Chladný vítr se mísí s teplým a tím vznikají mohutné bouře a vichřice. Na vodních hladinách se neustále tvoří nové a nová vlnky a vlny, které se rozbíhají vstříc svému osudu. Uprostřed toho všeho stojíte Vy, jako zázrakem nedotčeni chladným větrem. Pozvedněte tedy ruce a myšlenkou přikažte větru aby vanul tím směrem, který zvolíte. Proudy větru okamžitě reagují na vaše přání a změní svůj směr. Stojíte tu a máte moc ovládat vítr – největší sílu tohoto světa. Pouhou myšlenkou můžete stvořit hurikán, nebo dopřát odpočinek od bičujícího větru všemu živému… | |
| | | Frayer
Poeet p?íspivku : 62 Age : 34 Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch Registration date : 04. 11. 08
| Předmět: Vyvolání tornáda Mon Nov 24, 2008 9:17 am | |
| Aerokinezi umím ovládat snad už od svých desíti let. Dokážu zatím pouze otočit směr větru proti sobě, tak aby mi vískal ve vlasech. Dlouho jsem si neuvědomoval, že mě vítr vlastně poslouchá, na to jsem přišel asi v šestnácti. Poslední dobou soustředím svou mysl především na vyvolání malého a v podstatě neškodného tornáda, snažím se o to už alespoň dva roky. Díky za typ, určitě to vyzkouším.
Naposledy upravil Frayer dne Wed Nov 26, 2008 9:14 am, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Re: Cvičení s krajinou Mon Nov 24, 2008 10:24 pm | |
| jooo v podstatě neškodného... tak ho toč opatrně nerada bych videla tornádo v čechách. | |
| | | míš@
Poeet p?íspivku : 33 Schopnost : telekineze a zacinam s astrtalnim cestovanim:-) Registration date : 13. 07. 08
| Předmět: Re: Cvičení s krajinou Mon Nov 24, 2008 10:29 pm | |
| alespon bys vedela ze se tady nekdo uci ovladnout lepe aerokinezi :-) | |
| | | Frayer
Poeet p?íspivku : 62 Age : 34 Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch Registration date : 04. 11. 08
| Předmět: Minulost Wed Nov 26, 2008 9:13 am | |
| - Evangelin napsal:
- jooo v podstatě neškodného... tak ho toč opatrně nerada bych videla tornádo v čechách.
Já jsem už v Čechách tornádo viděl, ale to už je dávno, asi šest let zpátky. Ne, že by jako bylo nějak velké, ale, že by bylo malé, to se zase říct taky nedá, bylo velké asi jako dospělý člověk, to je pro mě přibližná velikost. | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Cvičení s krajinou Sun Jun 21, 2009 7:52 am | |
| tvoreni tornad neni zadna sranda, je nutne pohybovat velkou masou vzduchu a tu roztocit dalsi moznosti je vyvolat 2 proudy vzduchu ktere jdou proti sobe(takto vznika tornado prirozenou cestou) kazdopadne je nutne pohybovat velkym mnozstvim vzuchu a velkou rychlosti, myslim ze s eevangeline nemusis bat.... malokdo dokaze manipulovat se vzduchem tak dobre aby z nej vytvoril tornado a tornado ktere by dokazalo za sebou zanechat skutecnou pust by musel vytvorit skutecny aeorokyneticky mistr | |
| | | Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Cvičení s krajinou Wed Feb 09, 2011 11:07 pm | |
| Tornáda se ovládají velmi těžce | |
| | | Luc
Poeet p?íspivku : 4 Age : 28 Schopnost : telepatie Registration date : 27. 02. 11
| Předmět: Re: Cvičení s krajinou Sun Feb 27, 2011 3:50 pm | |
| Já sem popravdě ani nevěděla co to je , ted už to vím a pravdou je že taky ovládám tak nějak vítr vždyc proti sobě a by mi lítali vlasy nebo aby naopak vůbec nefoukal , zajímavé je že mi to vždy vyšlo , jako vždycky říkám potřeba je veřit | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Cvičení s krajinou | |
| |
| | | | Cvičení s krajinou | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |