Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Autosugesce ?

Goto down 
AutorZpráva
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

Autosugesce ? Empty
PříspěvekPředmět: Autosugesce ?   Autosugesce ? Icon_minitimeThu Dec 06, 2012 8:58 pm

Čau, za poslední dva měsíce se mi tak trochu nechtělo do školy ( samé nudné předměty a ani jeden nijak moc důležitý) no a tak jsem si prostě nahřál teploměr o lampičku. Když jsem říkal rodičům, že jsem nemocný tak jsem se tak snažil ze všech sil i vypadat, no a když jsem byl sám doma a ležel v posteli "nemocný", tak sem si jen tak ze srandy změřil teplotu a měl jsem ji zvýšenou.
Myslel jsem si, že to byla jenom pouhá shoda náhod, ale včera se mi zase nechtělo do školy (pořád ty samé předměty Sad ) a když jsem si zase změřil teplotu, tak byla zase zvýšená a to už podle mě náhoda být nemůže... Myslíte, že jsem svoje tělo donutil pomocí autosugesce, aby se chovalo jako bych byl nemocný ?
Btw měl jsem úplně stejné příznaky jako u normální nemoci, potil jsem se, cítil jsem ostrou zimu a štípaly mě oči...
Návrat nahoru Goto down

Autosugesce ?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: O foru :: Ostatní-
Přejdi na: