Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Jak si vzpomenout i když jste už na sen zapomněli?

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Sakura Sayuri Midori

Poeet p?íspivku : 10
Schopnost : tak trochu skouším všechno a trochu se mi projevuje PSI Ball a Wheel
Registration date : 29. 12. 11

Jak si vzpomenout i když jste už na sen zapomněli? Empty
PříspěvekPředmět: Jak si vzpomenout i když jste už na sen zapomněli?   Jak si vzpomenout i když jste už na sen zapomněli? Icon_minitimeThu Jun 07, 2012 9:22 am

Tak, chtěla bych se zeptat na to jak pomocí třeba cvičení uvolnit vzpomínky na plný průběh snu, který se Vám zdál, ale třeba jste na něj zapomněli i před delší dobou? Mě se zdál krásný sen a chtěla bych o něm přátelům napsat, ale na některé části sem zapomněla. Přemýšlela sem jak by šlo abych si třeba i po měsíci vzpomněla když mám většinu střepů ale do skládačky mi furt pár částí chybí... Chtěla bych si ho klidně znovu i nechat zdá... Jediný co mě napadlo bylo přes AC, tak co myslíte?
Návrat nahoru Goto down
karel99

Poeet p?íspivku : 6
Schopnost : Okultista
Registration date : 08. 12. 12

Jak si vzpomenout i když jste už na sen zapomněli? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak si vzpomenout i když jste už na sen zapomněli?   Jak si vzpomenout i když jste už na sen zapomněli? Icon_minitimeSat Dec 08, 2012 7:10 pm

Zjistil jsem, že pro pamatování snů pomáhá vysoká teplota v místnosti, nicméně jsou pak velice často děsivé a proto se raději smiřuji s tím, že si na ně nevzpomínám.
Návrat nahoru Goto down

Jak si vzpomenout i když jste už na sen zapomněli?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: OBE, LD a jiné :: Lucidní snění-
Přejdi na: