Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Houpací židle

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Sakura Sayuri Midori

Poeet p?íspivku : 10
Schopnost : tak trochu skouším všechno a trochu se mi projevuje PSI Ball a Wheel
Registration date : 29. 12. 11

Houpací židle Empty
PříspěvekPředmět: Houpací židle   Houpací židle Icon_minitimeSat May 26, 2012 10:59 am

Jedna slečna mi na fb skupině poradila tohle: Sedněte si do židle a uvolněte se a až budete jak hadrová panenka tak si představte jak se houpete na houpací židli (tak já teda budu potřebovat kolotoč, u nás je dneska pout tak si budu představovat Breakdance XD) a postupně by Vás to houpání mělo dostat z těla. Mně se zatím AC nepovedlo ale dneska se mi to z touhle novou technikou snad povede...

Naposledy upravil Martin dne Sat May 26, 2012 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : úprava překlepu v nadpisu)
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

Houpací židle Empty
PříspěvekPředmět: Re: Houpací židle   Houpací židle Icon_minitimeSat May 26, 2012 5:55 pm

Ahoj Sayuri, můžeš mi prosím napsat i název té skupiny? Rád bych se tam podíval.

O téhle technice jsem už taky slyšel. Pak nám sem dej vědět jak to dopadlo Smile
Návrat nahoru Goto down
Sakura Sayuri Midori

Poeet p?íspivku : 10
Schopnost : tak trochu skouším všechno a trochu se mi projevuje PSI Ball a Wheel
Registration date : 29. 12. 11

Houpací židle Empty
PříspěvekPředmět: Re: Houpací židle   Houpací židle Icon_minitimeFri Jun 01, 2012 10:20 pm

Martin napsal:
Ahoj Sayuri, můžeš mi prosím napsat i název té skupiny? Rád bych se tam podíval.

O téhle technice jsem už taky slyšel. Pak nám sem dej vědět jak to dopadlo Smile
tak má takoví strašně složitý jméno: Astrální cestování XD budu se snažit Martin-san
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Houpací židle Empty
PříspěvekPředmět: Re: Houpací židle   Houpací židle Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Houpací židle
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: OBE, LD a jiné :: Astrální cestování-
Přejdi na: