Sakura Sayuri Midori
Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : tak trochu skouším všechno a trochu se mi projevuje PSI Ball a Wheel Registration date : 29. 12. 11
| Předmět: Houpací židle Sat May 26, 2012 10:59 am | |
| Jedna slečna mi na fb skupině poradila tohle: Sedněte si do židle a uvolněte se a až budete jak hadrová panenka tak si představte jak se houpete na houpací židli (tak já teda budu potřebovat kolotoč, u nás je dneska pout tak si budu představovat Breakdance XD) a postupně by Vás to houpání mělo dostat z těla. Mně se zatím AC nepovedlo ale dneska se mi to z touhle novou technikou snad povede...
Naposledy upravil Martin dne Sat May 26, 2012 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : úprava překlepu v nadpisu) | |
|
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Houpací židle Sat May 26, 2012 5:55 pm | |
| Ahoj Sayuri, můžeš mi prosím napsat i název té skupiny? Rád bych se tam podíval. O téhle technice jsem už taky slyšel. Pak nám sem dej vědět jak to dopadlo | |
|
Sakura Sayuri Midori
Poeet p?íspivku : 10 Schopnost : tak trochu skouším všechno a trochu se mi projevuje PSI Ball a Wheel Registration date : 29. 12. 11
| Předmět: Re: Houpací židle Fri Jun 01, 2012 10:20 pm | |
| - Martin napsal:
- Ahoj Sayuri, můžeš mi prosím napsat i název té skupiny? Rád bych se tam podíval.
O téhle technice jsem už taky slyšel. Pak nám sem dej vědět jak to dopadlo tak má takoví strašně složitý jméno: Astrální cestování XD budu se snažit Martin-san | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Houpací židle | |
| |
|