Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Martin

Goto down 
AutorZpráva
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

Martin Empty
PříspěvekPředmět: Martin   Martin Icon_minitimeTue Oct 25, 2011 4:25 pm

Ahoj, jmenuji se Martin a je mi 23 let. O magii jsem se začal zajímat někdy kolem roku 2003. Zhruba o 2-3 roky později jsem se dostal k buddhismu. Přečetl jsem si několik knížek, které se tou dobou daly snadno sehnat v každém knihkupectví a v roce 2006 jsem navštívil první veřejnou přednášku o buddhismu na západě. Ta mě natolik oslovila, že jsem se mu rozhodl plně věnovat. Začal jsem sběrem informací, návštěvami buddhistického centra a když jsem si vybudoval základy, pustil jsem se do konkrétních praxí, které mi tento systém nabízí. A to už jsme v přítomnosti.

Na tohle fórum jsem se dostal náhodou, když jsem zahlédl odkaz na jednom internetu. Jsem zvyklý si věci osahat, prověřit a pokud obstojí ve zkoušce osobního prožitku, pak je přijímám. Jsem docela veselý člověk se smyslem pro humor, ale pokud to situace vyžaduje, zapojím se do věcí naplno a v tom případě nechávám humor spíš pro chvíle, kdy není potřeba věnovat tomu 100% pozornosti.

Doufám, že pro vás bude moje přítomnost zde nějak přínosná a že si budeme rozumět.
Návrat nahoru Goto down

Martin
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: O foru :: Vizitka-
Přejdi na: