| Co to je! | |
|
+7PHANTEO FlameThrower Martin Tithanus david107 míš@ Evangelin 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Evangelin
Poeet p?íspivku : 72 Schopnost : Zatím naznámá Registration date : 28. 12. 07
| Předmět: Co to je! Sun Dec 30, 2007 8:45 pm | |
| Telekineze je vedle telepatie asi nejznámější z takzvaných „PSIonických“ schopností. Jako všechny „podobné“ schopnosti ji mohou ovládat všichni. I tato schopnost je součástí „Pokladu Nibelungů“, který byl podle pověsti před dávnými časy ztracen. Je to schopnost pomocí vůle ovlivňovat objekty na fyzické úrovni. Nejde pouze o pohybování s objektem (jak se někde uvádí), ale také o jeho deformaci. Teorií telekineze je mnoho, ale ve skutečnosti nikdo neví jak to vlastně funguje. Pokud tedy máte nějakou svoji vlastní teorii a pokud Vám pomáhá – mějte si ji.
Je zde ještě pár věcí, která chci říct:... Telekineze je schopnost, která musí mít solidní základ aby se dále rozvíjela. Tím základem myslím hlavně řízení toku energie a její směřování na jedno místo. Další věc je, (a to se stává naprosté většině lidí, kteří telekinezi trénují) že při delším a usilovném tréninku se stane, že Vás začne bolet hlava a nebo se Vám udělá nevolno. Je to pravděpodobně způsobeno (dosti) náhlým odchodem většího množství energie. Pokud se Vám to stane, na nějakou dobu si od cvičení odpočiňte a dejte tělu i své mysli čas na regeneraci. | |
|
| |
míš@
Poeet p?íspivku : 33 Schopnost : telekineze a zacinam s astrtalnim cestovanim:-) Registration date : 13. 07. 08
| Předmět: Re: Co to je! Sun Aug 10, 2008 11:55 am | |
| telekineze byla i vyskrtnuta ze seznamu mítů | |
|
| |
david107
Poeet p?íspivku : 17 Schopnost : trochu telekeze Registration date : 07. 04. 09
| Předmět: Re: Co to je! Wed May 20, 2009 6:03 pm | |
| ahoj tu už umím je to lehké jen musíte pravidelně trénovat ale nevíe co je todle : kámošum sem schopnej zvednout ruce když je maj podel těla uvolnění já mislím že je to trochu telepatie a trochu telekineze | |
|
| |
Evangelin
| Předmět: Re: Co to je! Wed May 20, 2009 9:36 pm | |
| - david107 napsal:
- ahoj tu už umím je to lehké jen musíte pravidelně trénovat ale nevíe co je todle : kámošum sem schopnej zvednout ruce když je maj podel těla uvolnění já mislím že je to trochu telepatie a trochu telekineze
Na to znam hru: dotyčný si poslaví obět ke zdi, obět se musí úplně uvolnit a dotyčný začne tleskat, leskat nebo jinak vydávat zvuky, které obět poslouchá. Pokud je obět dostatečně uvolněná a soustředí se jen na zkuky tak když ten, co pokus provádí utichne a začne např.20cm od ruky předvádět, že tahá za ruku pomocí šnůrek, ruka se oběti nevědomky sama zvedne - jde za zvukem :-D nekecam, vážně jsem to viděla na vlastní oči a funguje to a ještě je to zabav, když obět neví, co se bude dít :-D | |
|
| |
david107
Poeet p?íspivku : 17 Schopnost : trochu telekeze Registration date : 07. 04. 09
| Předmět: Re: Co to je! Wed May 20, 2009 9:51 pm | |
| | |
|
| |
Evangelin
| Předmět: Re: Co to je! Wed May 20, 2009 10:32 pm | |
| - david107 napsal:
- Evangelin napsal:
- david107 napsal:
- ahoj tu už umím je to lehké jen musíte pravidelně trénovat ale nevíe co je todle : kámošum sem schopnej zvednout ruce když je maj podel těla uvolnění já mislím že je to trochu telepatie a trochu telekineze
Na to znam hru: dotyčný si poslaví obět ke zdi, obět se musí úplně uvolnit a dotyčný začne tleskat, leskat nebo jinak vydávat zvuky, které obět poslouchá. Pokud je obět dostatečně uvolněná a soustředí se jen na zkuky tak když ten, co pokus provádí utichne a začne např.20cm od ruky předvádět, že tahá za ruku pomocí šnůrek, ruka se oběti nevědomky sama zvedne - jde za zvukem :-D
nekecam, vážně jsem to viděla na vlastní oči a funguje to a ještě je to zabav, když obět neví, co se bude dít :-D jj to sem taky skoušel klidně si to skus nejdřív tleskej kolem kolem hlavy toho dotičného pak jakoby šoupej rukama taky kruh a pak luskej taky kruch a pak mu vem ruce a zvedni je a pust a proved to stima kruhama etě jednou pak dělej jako bys tahala za provaz ale nejvedší sranda je že to de neakym spusobem i bez toho tahání takže zvedá ruuce jen tak a když se někdo vážně uvolní tak má potom ruce v pravym uhlu a je vtipná jeho reakce, když si toho všimne | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Co to je! Sat Oct 02, 2010 2:10 am | |
| Telepatie je komunikování s druhou osobou pomocí pouhé mysle,takže mohl bych se zeptat jak je to možné?? | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Co to je! Sat Oct 02, 2010 10:28 am | |
| - TITHANUS napsal:
- Telepatie je komunikování s druhou osobou pomocí pouhé mysle,takže mohl bych se zeptat jak je to možné??
Zeptat se samozřejmě můžeš, ale pochybuju o tom, že tu kdokoliv má vůbec páru o tom, jak to funguje. Samozřejmě Flamethrower přijde se svými teoriemi a reklamou na blog. Ale jinak šul nul ) | |
|
| |
Tithanus
Poeet p?íspivku : 79 Age : 26 Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota, Registration date : 01. 10. 10
| Předmět: Re: Co to je! Sat Oct 02, 2010 5:33 pm | |
| Telepatii umím ;-) a děkuji za odpověď ;-) | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Co to je! Sun Oct 03, 2010 3:47 pm | |
| Na telepatii teorii nemám, pro mě to je záhada .) | |
|
| |
PHANTEO
Poeet p?íspivku : 22 Age : 29 Schopnost : ,maditace.PSI Registration date : 02. 07. 10
| Předmět: Re: Co to je! Mon Oct 04, 2010 8:02 pm | |
| s TITHANUSEM se nam parkrad povedla ale ne jen zvukovje ale i obrazovje bylo to fakt zajmaví | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Co to je! Mon Oct 04, 2010 8:47 pm | |
| Už mi vyprávěl... Mluvil o něčem co by se dalo nazvat spojujícím tunelem. Ale nimrat se v tom nebudu, už jsem zkoušel telekinezi apod nějak prozkoumat a vzhledem k tomu že mi ani moc nejde jsem o vzdal. Tohle není zrovna můj obor. | |
|
| |
Tithanus
| |
| |
kentury
Poeet p?íspivku : 5 Schopnost : levitováni s věcma(lehkýma)a posouvání a otáčení věcí pouhou myslí Registration date : 08. 02. 11
| Předmět: Re: Co to je! Tue Feb 08, 2011 10:37 pm | |
| - Evangelin napsal:
- david107 napsal:
- Evangelin napsal:
- david107 napsal:
Na to znam hru: dotyčný si poslaví obět ke zdi, obět se musí úplně uvolnit a dotyčný začne tleskat, leskat nebo jinak vydávat zvuky, které obět poslouchá. Pokud je obět dostatečně uvolněná a soustředí se jen na zkuky tak když ten, co pokus provádí utichne a začne např.20cm od ruky předvádět, že tahá za ruku pomocí šnůrek, ruka se oběti nevědomky sama zvedne - jde za zvukem :-D
nekecam, vážně jsem to viděla na vlastní oči a funguje to a ještě je to zabav, když obět neví, co se bude dít :-D jj to sem taky skoušel klidně si to skus nejdřív tleskej kolem kolem hlavy toho dotičného pak jakoby šoupej rukama taky kruh a pak luskej taky kruch a pak mu vem ruce a zvedni je a pust a proved to stima kruhama etě jednou pak dělej jako bys tahala za provaz ale nejvedší sranda je že to de neakym spusobem i bez toho tahání takže zvedá ruuce jen tak a když se někdo vážně uvolní tak má potom ruce v pravym uhlu a je vtipná jeho reakce, když si toho všimne to umí kazdý za zvukem to nejde de to jen za statickou elektrinou!!!! takze to neni zadna schopnost jen fizikalni a telesny jev!!!skuste se postavi doprostred dverí a tlacte o futra co nejvic asi 30s. a pak se puste a ruce vam budou litat!! | |
|
| |
Tithanus
| Předmět: Re: Co to je! Wed Feb 09, 2011 10:55 pm | |
| Telepatie je lehká ,stačí jen se soustředit a mít vyčištěnou hlavu :-)
| |
|
| |
Luc
Poeet p?íspivku : 4 Age : 28 Schopnost : telepatie Registration date : 27. 02. 11
| Předmět: Re: Co to je! Sun Feb 27, 2011 3:07 pm | |
| Telekineze mě facinuje asi nejvíc, protože mi taky nejvíc nešla... Ale po čase em to začala trénovat a mohu říct že když budete hlavně VĚŘIT tak to půjde.... I mě to trochu začíná jít... ) | |
|
| |
standaedl
Poeet p?íspivku : 5 Schopnost : Telekineze Registration date : 13. 08. 11
| Předmět: Re: Co to je! Sun Aug 14, 2011 10:07 am | |
| Telekineze je moje nejoblíbenější kineze a jde mi | |
|
| |
mag133
Poeet p?íspivku : 11 Schopnost : psi ball Registration date : 18. 06. 12
| Předmět: vitakineze Wed Jun 20, 2012 4:40 pm | |
| prosimvas potrebuji vědet co to je vitajinze dekuji za odpověd
Naposledy upravil mag133 dne Sun Jul 22, 2012 3:07 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: - Wed Jun 20, 2012 5:31 pm | |
| Lukáši, všímáš si, že to co sem překopírováváš je doslovný překlad a dost často moc nedává smysl? Je to i ve vláknu o neviditelnosti.
Mimochodem nejde o návody z wingmakers? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Co to je! | |
| |
|
| |
| Co to je! | |
|