Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Co to je!

Goto down 
+7
PHANTEO
FlameThrower
Martin
Tithanus
david107
míš@
Evangelin
11 posters
AutorZpráva
Evangelin

Evangelin

Poeet p?íspivku : 72
Schopnost : Zatím naznámá
Registration date : 28. 12. 07

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeSun Dec 30, 2007 8:45 pm

Telekineze je vedle telepatie asi nejznámější z takzvaných „PSIonických“ schopností.
Jako všechny „podobné“ schopnosti ji mohou ovládat všichni. I tato schopnost je součástí „Pokladu Nibelungů“, který byl podle pověsti před dávnými časy ztracen.
Je to schopnost pomocí vůle ovlivňovat objekty na fyzické úrovni. Nejde pouze o pohybování s objektem (jak se někde uvádí), ale také o jeho deformaci.
Teorií telekineze je mnoho, ale ve skutečnosti nikdo neví jak to vlastně funguje. Pokud tedy máte nějakou svoji vlastní teorii a pokud Vám pomáhá – mějte si ji.

Je zde ještě pár věcí, která chci říct:...
Telekineze je schopnost, která musí mít solidní základ aby se dále rozvíjela. Tím základem myslím hlavně řízení toku energie a její směřování na jedno místo.
Další věc je, (a to se stává naprosté většině lidí, kteří telekinezi trénují) že při delším a usilovném tréninku se stane, že Vás začne bolet hlava a nebo se Vám udělá nevolno. Je to pravděpodobně způsobeno (dosti) náhlým odchodem většího množství energie.
Pokud se Vám to stane, na nějakou dobu si od cvičení odpočiňte a dejte tělu i své mysli čas na regeneraci.
Návrat nahoru Goto down
http://evangelin.ic.cz
míš@

míš@

Poeet p?íspivku : 33
Schopnost : telekineze a zacinam s astrtalnim cestovanim:-)
Registration date : 13. 07. 08

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeSun Aug 10, 2008 11:55 am

telekineze byla i vyskrtnuta ze seznamu mítů
Návrat nahoru Goto down
david107

david107

Poeet p?íspivku : 17
Schopnost : trochu telekeze
Registration date : 07. 04. 09

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeWed May 20, 2009 6:03 pm

ahoj tu už umím je to lehké jen musíte pravidelně trénovat ale nevíe co je todle : kámošum sem schopnej zvednout ruce když je maj podel těla uvolnění já mislím že je to trochu telepatie a trochu telekineze
Návrat nahoru Goto down
Evangelin

Evangelin

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeWed May 20, 2009 9:36 pm

david107 napsal:
ahoj tu už umím je to lehké jen musíte pravidelně trénovat ale nevíe co je todle : kámošum sem schopnej zvednout ruce když je maj podel těla uvolnění já mislím že je to trochu telepatie a trochu telekineze

Na to znam hru: dotyčný si poslaví obět ke zdi, obět se musí úplně uvolnit a dotyčný začne tleskat, leskat nebo jinak vydávat zvuky, které obět poslouchá. Pokud je obět dostatečně uvolněná a soustředí se jen na zkuky tak když ten, co pokus provádí utichne a začne např.20cm od ruky předvádět, že tahá za ruku pomocí šnůrek, ruka se oběti nevědomky sama zvedne - jde za zvukem :-D

nekecam, vážně jsem to viděla na vlastní oči a funguje to a ještě je to zabav, když obět neví, co se bude dít :-D
Návrat nahoru Goto down
david107

david107

Poeet p?íspivku : 17
Schopnost : trochu telekeze
Registration date : 07. 04. 09

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeWed May 20, 2009 9:51 pm

Evangelin napsal:
david107 napsal:

Na to znam hru: dotyčný si poslaví obět ke zdi, obět se musí úplně uvolnit a dotyčný začne tleskat, leskat nebo jinak vydávat zvuky, které obět poslouchá. Pokud je obět dostatečně uvolněná a soustředí se jen na zkuky tak když ten, co pokus provádí utichne a začne např.20cm od ruky předvádět, že tahá za ruku pomocí šnůrek, ruka se oběti nevědomky sama zvedne - jde za zvukem :-D

nekecam, vážně jsem to viděla na vlastní oči a funguje to a ještě je to zabav, když obět neví, co se bude dít :-D

jj to sem taky skoušel klidně si to skus nejdřív tleskej kolem kolem hlavy toho dotičného pak jakoby šoupej rukama taky kruh a pak luskej taky kruch a pak mu vem ruce a zvedni je a pust a proved to stima kruhama etě jednou pak dělej jako bys tahala za provaz ale nejvedší sranda je že to de neakym spusobem i bez toho tahání takže zvedá ruuce jen tak Laughing Very Happy Smile Laughing Very Happy Smile
Návrat nahoru Goto down
Evangelin

Evangelin

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeWed May 20, 2009 10:32 pm

david107 napsal:
Evangelin napsal:
david107 napsal:

jj to sem taky skoušel klidně si to skus nejdřív tleskej kolem kolem hlavy toho dotičného pak jakoby šoupej rukama taky kruh a pak luskej taky kruch a pak mu vem ruce a zvedni je a pust a proved to stima kruhama etě jednou pak dělej jako bys tahala za provaz ale nejvedší sranda je že to de neakym spusobem i bez toho tahání takže zvedá ruuce jen tak Laughing Very Happy Smile Laughing Very Happy Smile

a když se někdo vážně uvolní tak má potom ruce v pravym uhlu a je vtipná jeho reakce, když si toho všimne
Návrat nahoru Goto down
Tithanus

Tithanus

Poeet p?íspivku : 79
Schopnost : Okultismus, Thelema, Mytologie, Rituály, Temnota,
Registration date : 01. 10. 10

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeSat Oct 02, 2010 2:10 am

Telepatie je komunikování s druhou osobou pomocí pouhé mysle,takže mohl bych se zeptat jak je to možné?? Smile
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeSat Oct 02, 2010 10:28 am

TITHANUS napsal:
Telepatie je komunikování s druhou osobou pomocí pouhé mysle,takže mohl bych se zeptat jak je to možné?? Smile

Zeptat se samozřejmě můžeš, ale pochybuju o tom, že tu kdokoliv má vůbec páru o tom, jak to funguje. Samozřejmě Flamethrower přijde se svými teoriemi a reklamou na blog. Ale jinak šul nul Smile)
Návrat nahoru Goto down
Tithanus

Tithanus

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeSat Oct 02, 2010 5:33 pm

Telepatii umím ;-) Smile a děkuji za odpověď ;-) Smile
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeSun Oct 03, 2010 3:47 pm

Na telepatii teorii nemám, pro mě to je záhada .)
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
PHANTEO

PHANTEO

Poeet p?íspivku : 22
Schopnost : ,maditace.PSI
Registration date : 02. 07. 10

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeMon Oct 04, 2010 8:02 pm

s TITHANUSEM se nam parkrad povedla ale ne jen zvukovje ale i obrazovje bylo to fakt zajmaví drunken
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeMon Oct 04, 2010 8:47 pm

Už mi vyprávěl... Mluvil o něčem co by se dalo nazvat spojujícím tunelem. Ale nimrat se v tom nebudu, už jsem zkoušel telekinezi apod nějak prozkoumat a vzhledem k tomu že mi ani moc nejde jsem o vzdal. Tohle není zrovna můj obor.
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
Tithanus

Tithanus

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeSun Oct 17, 2010 7:34 pm

souhlasím s Phanteem opravdu se nám to už kolikrát povedlo Very Happy Smile
Návrat nahoru Goto down
kentury

Poeet p?íspivku : 5
Schopnost : levitováni s věcma(lehkýma)a posouvání a otáčení věcí pouhou myslí
Registration date : 08. 02. 11

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeTue Feb 08, 2011 10:37 pm

Evangelin napsal:
david107 napsal:
Evangelin napsal:
david107 napsal:

a když se někdo vážně uvolní tak má potom ruce v pravym uhlu a je vtipná jeho reakce, když si toho všimne

to umí kazdý za zvukem to nejde de to jen za statickou elektrinou!!!! takze to neni zadna schopnost jen fizikalni a telesny jev!!!skuste se postavi doprostred dverí a tlacte o futra co nejvic asi 30s. a pak se puste a ruce vam budou litat!! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Tithanus

Tithanus

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeWed Feb 09, 2011 10:55 pm

Telepatie je lehká ,stačí jen se soustředit a mít vyčištěnou hlavu :-)
Návrat nahoru Goto down
Luc

Luc

Poeet p?íspivku : 4
Schopnost : telepatie
Registration date : 27. 02. 11

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeSun Feb 27, 2011 3:07 pm

Telekineze mě facinuje asi nejvíc, protože mi taky nejvíc nešla...
Ale po čase em to začala trénovat a mohu říct že když budete hlavně VĚŘIT tak to půjde.... I mě to trochu začíná jít... Smile)
Návrat nahoru Goto down
standaedl

Poeet p?íspivku : 5
Schopnost : Telekineze
Registration date : 13. 08. 11

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitimeSun Aug 14, 2011 10:07 am

Telekineze je moje nejoblíbenější kineze a jde mi Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mag133

mag133

Poeet p?íspivku : 11
Schopnost : psi ball
Registration date : 18. 06. 12

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: vitakineze   Co to je! Icon_minitimeWed Jun 20, 2012 4:40 pm

prosimvas potrebuji vědet co to je vitajinze Question Question dekuji za odpověd

Naposledy upravil mag133 dne Sun Jul 22, 2012 3:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: -   Co to je! Icon_minitimeWed Jun 20, 2012 5:31 pm

Lukáši, všímáš si, že to co sem překopírováváš je doslovný překlad a dost často moc nedává smysl? Je to i ve vláknu o neviditelnosti.

Mimochodem nejde o návody z wingmakers?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Co to je! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co to je!   Co to je! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Co to je!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: Schopnosti :: Telekineze-
Přejdi na: