moriana
Poeet p?íspivku : 1 Schopnost : Vnímání nadřirozena,proměna atmosfery Registration date : 09. 05. 11
| Předmět: potřebovala bych pomoct Mon May 09, 2011 7:50 pm | |
| Dobrý den, potřebovala bych pomoct začínám být velkem zoufalá.... Bydlím v domě,který s nechali postavit babi s dědou před 40-ti lety.Tohle je semnou už strašně dlouho ,už 5X jsem se stěhovala a je to to samé.Poslední pulrok se to nejvíce projevuje,už rok bydlím v tom baráku s babi a dědou dřív jsem bydlela v panelácích.. u Schodů jsem viděla stát ženu byla v bílém,hlavu sklopenou vlasy v obličeji dívala se na mě a přitom z okna,tělo strnulé...o dva týdny později jsem viděla u svoji postele holčičku kolem asi sedmi let...taky strnulá postava,vlasy v obličeji dlouhé ale dívala se na mě..nejsem si jistá jestli měla něco v ruce ale možná nějakou hračnu nebo tak...to jsem se posadila mrkla a byla pryč....pak o tři týdny později jsem viděla projít muže,byla jsem v pokoji a viděla jsem nohy jak prošli jako by někdo spěchal,myslela jsem že je to děda nebo babi ale ti se dívali v obýváku na tv.nebo nedávno se stalo to že jsem se v noci probudila a viděla jsem ducha,přimo jeho obličej,přitahovala sem se k němu a on zase ke mě nevím co se stalo ale najednou jsem se zasekla schovala pod peřínu a chvilku jsem se klepala vubec nevím proč.Včera jsem měla pověšenou ruži na skříni na truslém provázku...najednou jsem večer vzhledla a ona se točila...neměla jak okna i dveře byli pozavírané.Každý večer se mi stává že vidím projít zdí nějaký stín bud býlí něbo častěji spíš černý.nebo proletet jen tak.Občas se mi pohne i nějaká věc,pastelky spadne ze stolu na zem když byla daleko od kraje nebo v kelímku se pohnou pastelky najednou.jednou jsem přišla a perníkové srdce jsem měla na zemi,pritom bylo pod šperkovnicí a ta byla tam kde byla.Slyším dost hlasité kroky v pokoji,praskání nábitku,televize,slyším pláč dítěte.cítím oči,cítím dost často že za mnou něco stojí nebo dokážu vycítit kde to zrovna v místnosti je.někdy slíším i hlasy jako by někdo něco řekl ale v tu chvíly si neuvědomím co,vždycky se přitom zarazím.Občas cítím dotek v mojem pokoji je dost zima a když tu bydlel strejda než se odstěhoval tak tam nikdy zima nebyla. vše se děje po celém domě i ve sklepe uplně všude jen když jsem sama doma a nebo všichni spí až na mě.Začínám mít panckou hruzu ze svých očí,nebo se koukat do zrcadla tuším že v nich něco je nebo prostě na druhé straně.Snad si o mě nebudete myslet že jsem blázen... Mužou duchové ublížit? nevíte co to muže znamenat? od tiřnácti se toho nemužu zbavit,at už sem kdekoliv,jde to semnou... | |
|
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: potřebovala bych pomoct Tue May 10, 2011 12:41 pm | |
| Duchové většinou neubližujou, jen se zjevují, protože jim někdo ublížil (myšleno smrtí - vražda..) takže toho se vážně bát nemusíš, je možný že ti chtějí něco sdělit, když je máš při sobě skoro pořád... | |
|
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: potřebovala bych pomoct Tue May 10, 2011 12:43 pm | |
| mohla by jsi se s nima spojit tzv. vyvoláváním duchů aby jsi to zjistila, ale to moc nedoporučuju, protože je to za A funkční a za B by tě to mohlo vyděsit | |
|
Arroz
Poeet p?íspivku : 13 Schopnost : To opravdu nevím.. zatím :) Registration date : 26. 12. 10
| Předmět: Re: potřebovala bych pomoct Mon May 16, 2011 10:24 pm | |
| Muj ''ucitel'' mi rekl : Vetsina lidi je privolava tim,ze na ne pouze mysli.. Proč myslíte že se stávají případy,že když někomu umřel člen rodiny,že se ostatní báli.. protože toho člověka strádají furt na nej myslí a tím mu dávají ten prostor ocitnout se v jejich myšlenkách... a když za pár let přestanou na to myslet tak se to uklidní.. do te doby nez clovek zacne zase moc premyslet ... | |
|
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: potřebovala bych pomoct Tue May 17, 2011 1:41 am | |
| - Arroz napsal:
- Muj ''ucitel'' mi rekl : Vetsina lidi je privolava tim,ze na ne pouze mysli.. Proč myslíte že se stávají případy,že když někomu umřel člen rodiny,že se ostatní báli.. protože toho člověka strádají furt na nej myslí a tím mu dávají ten prostor ocitnout se v jejich myšlenkách... a když za pár let přestanou na to myslet tak se to uklidní.. do te doby nez clovek zacne zase moc premyslet ...
Kdo je tvůj učitel? | |
|
Arroz
Poeet p?íspivku : 13 Schopnost : To opravdu nevím.. zatím :) Registration date : 26. 12. 10
| Předmět: Re: potřebovala bych pomoct Tue May 17, 2011 7:18 am | |
| Jeden chlap co uci kung fu,tam duchovno hraje taky velkou roli,jen se tomu říká trochu jinak... dělá to neco pres 30 let a docela dost mi pomohl po psychické stránce.. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: potřebovala bych pomoct | |
| |
|