zelvan
Poeet p?íspivku : 15 Schopnost : PSI-ball,Atmokineze,Lucidní snění,Astrální cestování Registration date : 19. 12. 09
| Předmět: únava Fri Apr 15, 2011 11:47 am | |
| Tak jo ted jsem trchu zmatenej ...je možné že energie může vyprchávat nebo ji má každý neomezeně?.......např. pokusil jsem se před chvíli udělat psi-bally ...dělal jsem podle návodu (dělám je dýl , takže se trošku vyznám....)ale po asi 4 ballech jsem byl takovej znavenej..to samý při Astrálním cestování hodně se v tom snažím zlepšit protože vždycky se zaseknu na vršku lana.nebo na dně studně ,kde mě rozbrní celej člověk mám pocit jakoby mě nic v těle nedrželo ...ale potom se nic nestane,normálně otevřu oči a jsem pořád ve svým těle a jsem strašně unevenej a sotva se můžu zvednout. nemůže to být tím že už na to třeba nemám energii? nebo tím že si obrazy nemůžu líp vizualizovat?prosím pomoc | |
|
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: únava Fri Apr 15, 2011 3:07 pm | |
| To s tim AC se mi stává taky a nikdy sem ještě nevycestovala, řekla bych že je to spíš tim že se člověk nesoustředí dostatečně a je dotoho ještě málo vžitej. Ohledně vyčerpání energie, když sem dělala psi ball a wheel bolela mě pak strašně hlava a neměla sem energii... Možná je to tím že do těchto věcí posíláš a používáš vlastní energii kterou musíš dobít odpočinkem, běhat taky nemůžeš nekonečně | |
|
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: únava Sat Apr 16, 2011 10:53 am | |
| Představ si sebe jako nádobu na energii. Nějakou energii využiješ, a pak musíš počkat, než do té nádoby doteče nová. Je to stejné jako klasická energetická zásoba z jídla, tělo si musí po práci odpočinout, nejlépe během spánku. To samé platí o PSI. | |
|