Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

únava

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
zelvan

zelvan

Poeet p?íspivku : 15
Schopnost : PSI-ball,Atmokineze,Lucidní snění,Astrální cestování
Registration date : 19. 12. 09

únava Empty
PříspěvekPředmět: únava   únava Icon_minitimeFri Apr 15, 2011 11:47 am

Tak jo ted jsem trchu zmatenej ...je možné že energie může vyprchávat nebo ji má každý neomezeně?.......např. pokusil jsem se před chvíli udělat psi-bally ...dělal jsem podle návodu (dělám je dýl , takže se trošku vyznám....)ale po asi 4 ballech jsem byl takovej znavenej..to samý při Astrálním cestování hodně se v tom snažím zlepšit protože vždycky se zaseknu na vršku lana.nebo na dně studně ,kde mě rozbrní celej člověk mám pocit jakoby mě nic v těle nedrželo ...ale potom se nic nestane,normálně otevřu oči a jsem pořád ve svým těle a jsem strašně unevenej a sotva se můžu zvednout. nemůže to být tím že už na to třeba nemám energii? nebo tím že si obrazy nemůžu líp vizualizovat?prosím pomoc
Návrat nahoru Goto down
Sea

Sea

Poeet p?íspivku : 47
Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :)
Registration date : 02. 02. 11

únava Empty
PříspěvekPředmět: Re: únava   únava Icon_minitimeFri Apr 15, 2011 3:07 pm

To s tim AC se mi stává taky a nikdy sem ještě nevycestovala, řekla bych že je to spíš tim že se člověk nesoustředí dostatečně a je dotoho ještě málo vžitej. Ohledně vyčerpání energie, když sem dělala psi ball a wheel bolela mě pak strašně hlava a neměla sem energii... Možná je to tím že do těchto věcí posíláš a používáš vlastní energii kterou musíš dobít odpočinkem, běhat taky nemůžeš nekonečně Wink
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

únava Empty
PříspěvekPředmět: Re: únava   únava Icon_minitimeSat Apr 16, 2011 10:53 am

Představ si sebe jako nádobu na energii. Nějakou energii využiješ, a pak musíš počkat, než do té nádoby doteče nová. Je to stejné jako klasická energetická zásoba z jídla, tělo si musí po práci odpočinout, nejlépe během spánku. To samé platí o PSI.
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
Sponsored content

únava Empty
PříspěvekPředmět: Re: únava   únava Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

únava
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: O foru :: Otázky a odpovědi-
Přejdi na: