Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

východní "umění"

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

východní "umění" Empty
PříspěvekPředmět: východní "umění"   východní "umění" Icon_minitimeWed Apr 13, 2011 5:22 pm

Čau,
už dost dávno jsem na netu narazil na věci jako je rei-ki, tantra, čakry, chi kung a ostatní takovéhle věci pocházející z východu, ale teprve teď jsem se o to začal zajímat... Máte s tím tady někdo nějaké zkušenosti ?
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

Poeet p?íspivku : 128
Schopnost : meditace
Registration date : 23. 11. 08

východní "umění" Empty
PříspěvekPředmět: Re: východní "umění"   východní "umění" Icon_minitimeWed Apr 13, 2011 8:15 pm

Ahoj Konopiku,
já mám v rámci buddhismu zkušenosti s čakrami. Dost jsem toho slyšel o Reiki, ale používám jinou metodu k léčení. Tantru bych přenechal lidem na podstatně vyšší úrovni realizace a co se chi kungu týče, tam nemám zkušenosti žádné. Smile
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

východní "umění" Empty
PříspěvekPředmět: Re: východní "umění"   východní "umění" Icon_minitimeThu Apr 14, 2011 2:10 pm

o chi kungu už jsem si pujčil knihu v knihovně ale spíše mě zajíma to léčení. Jakou metodu používáš ?
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

východní "umění" Empty
PříspěvekPředmět: Re: východní "umění"   východní "umění" Icon_minitimeThu Apr 14, 2011 4:07 pm

konopik napsal:
o chi kungu už jsem si pujčil knihu v knihovně ale spíše mě zajíma to léčení. Jakou metodu používáš ?

Používám meditaci na Buddhu medicíny. Ale na tu je potřeba obdržet odkaz od učitele.
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

východní "umění" Empty
PříspěvekPředmět: Re: východní "umění"   východní "umění" Icon_minitimeThu Apr 14, 2011 7:53 pm

aha... a to s tim budhismem se učíš kde ? To jsi jel do číny nebo ses to naučil sám z internetu ( o tom druhem dost pochybuji)
Návrat nahoru Goto down
Martin

Martin

východní "umění" Empty
PříspěvekPředmět: Re: východní "umění"   východní "umění" Icon_minitimeThu Apr 14, 2011 8:32 pm

konopik napsal:
aha... a to s tim budhismem se učíš kde ? To jsi jel do číny nebo ses to naučil sám z internetu ( o tom druhem dost pochybuji)

Chodím na přednášky do buddhistického centra. Tam mi vysvětlili ty praxe. Škoda, že píšeš až teď. V byl v ČR můj učitel a měl tady perfektní přednášku. Kdybys měl zájem o víc informaci, pošlu ti je přes vzkaz.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

východní "umění" Empty
PříspěvekPředmět: Re: východní "umění"   východní "umění" Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

východní "umění"
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: O foru :: Ostatní-
Přejdi na: