| Byla to aura? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Byla to aura? Fri Mar 18, 2011 4:09 pm | |
| Docela často se mi ve škole poslední hodinu stává,že když koukám na učitele tak je kolem něj za čas takovej bílej obrys, je to aura nebo jen nějakej klam? či snad tim že nevidim do dálky bez brejlí ? | |
|
| |
TheMikycz
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : Ovládání PSI-Energie,Telekineze,Chronokineze Registration date : 03. 01. 11
| Předmět: Re: Byla to aura? Thu Mar 24, 2011 11:12 pm | |
| No možné je vše, co jsi tu řekl. Auru vidět můžeš , ale zase pokud dlouho koukáš na jedno místo, tak můžeš mít i slabé vidiny.Ale mohla to být i aura, přeci jen, aura není nic neviditelného. | |
|
| |
Arroz
Poeet p?íspivku : 13 Schopnost : To opravdu nevím.. zatím :) Registration date : 26. 12. 10
| Předmět: Re: Byla to aura? Mon May 16, 2011 6:05 pm | |
| Hehe mě se to stává docela často u učitelů,zvláště je li za nimi bílá stěna... to je hodne zajimave.. | |
|
| |
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Byla to aura? Mon May 16, 2011 7:56 pm | |
| to mě právě taky, ale aura je přeci barevná, sice se říká ,že začátečník jí vidí tak neutrálně, ale nevim no :? minule jsem viděla i takovou tyrkysovou auru ale myslim že to bylo ovlivněný oblečenim, a nebo už sem měla halušky | |
|
| |
Arroz
Poeet p?íspivku : 13 Schopnost : To opravdu nevím.. zatím :) Registration date : 26. 12. 10
| Předmět: Re: Byla to aura? Mon May 16, 2011 8:03 pm | |
| Ja to vidim takovy svetle modry,ale je to podobná barva co ty říkáš,ale nez sem se o to zacal zajimat tak sem si toho vsiml poprvy kdyz sem dostal ''zásek'' ale když sem se o to zacal zajimat tak sem si rikal ze by to mohlo mit nakou souvislost... | |
|
| |
Sea
| |
| |
Sea
| Předmět: Re: Byla to aura? Mon May 16, 2011 8:23 pm | |
| Tak dobrý, už sem to našla, akorát že to se mnou tak nějak podle mě nesouhlasí, ale kdo ví jestli to na tom netu píšou dobře | |
|
| |
Arroz
| Předmět: Re: Byla to aura? Mon May 16, 2011 8:27 pm | |
| Nejsem chytrej co to povídáš?? tak se jen snažím pomoct né? jinak hranolky jsem pred chvili dodelal... a k tomu vajicka xD | |
|
| |
Sea
| Předmět: Re: Byla to aura? Mon May 16, 2011 8:29 pm | |
| tak máš aspoň lepší znalosti v tomhle jak já tak dobrou chuť, já je udělat nemohla jelikož nemáme a ségra už je nechce | |
|
| |
Arroz
| |
| |
Sea
| Předmět: Re: Byla to aura? Mon May 16, 2011 8:33 pm | |
| Ohledně nadpřirozena chodim jen na tohle fórum, přijde mi nejlepší a že se tu dozvim všechno co potřebuju, beru tu ostatní jako moje řekněme "učitele" či zasvěťovatele | |
|
| |
Arroz
| Předmět: Re: Byla to aura? Mon May 16, 2011 8:38 pm | |
| Tady se učí jeden od druhýho... kazdej ma s tim naky zkusenosti ktere pak muze predat dal.. =) | |
|
| |
Sea
| Předmět: Re: Byla to aura? Mon May 16, 2011 8:40 pm | |
| to je na tom to dobrý, a tak to má bejt | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Byla to aura? | |
| |
|
| |
| Byla to aura? | |
|