Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Problém Sat Feb 19, 2011 12:37 am | |
| Zkoušela jsem metodu s prstama jak je od sebe dávám a místo aury sem udělala psi energii, ale nechtěně čím to je? soustředim se na auru nějak špatně? čim to změnim? | |
|
Arroz
Poeet p?íspivku : 13 Schopnost : To opravdu nevím.. zatím :) Registration date : 26. 12. 10
| Předmět: Re: Problém Mon May 16, 2011 6:13 pm | |
| Kazdy to dělá jinak,ty pokročilejší predpokladam ze zpusobem ktery jim nejvic vyhovuje... ja to delam tak jak jsem tu nekde četl,stačí mi bílý pozadí a upřeně sledovat ruku... podobně jako při ''záseku'' jestli si zaznamenala něaký pokrok dej vědět | |
|
Sea
Poeet p?íspivku : 47 Age : 27 Schopnost : PSI wheel, PSI ball, trochec aura a pyrokineze :) Registration date : 02. 02. 11
| Předmět: Re: Problém Mon May 16, 2011 8:00 pm | |
| Jo záseky ty mi jdou dobře vyzkoušim a dám vědět ha, docela rychlost modrá aura kolem prstu, zajímavý že jí vidim barevnou, teď jen zjistit co ta modrá znamená | |
|
Arroz
Poeet p?íspivku : 13 Schopnost : To opravdu nevím.. zatím :) Registration date : 26. 12. 10
| |
Sea
| Předmět: Re: Problém Mon May 16, 2011 8:16 pm | |
| no že to prostě "naskočilo" hodně rychle takovou modrou ale ne tmavou ani světlou, prostě nevim takovou normální modrou | |
|
Arroz
| Předmět: Re: Problém Mon May 16, 2011 8:22 pm | |
| No vidíš tak to máš to samý co já... ) | |
|