| Dotaz | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
far4all
Poeet p?íspivku : 7 Schopnost : Telekineze Registration date : 10. 01. 11
| Předmět: Dotaz Mon Jan 10, 2011 8:12 pm | |
| No dostal jsem takový nápad, co udělat jedno Velké Forum na tuto tématiku ??? neříkám že toto forum je špatné ale prostě udělat jednu velkou komunitu a sepsat všechny poznatky,taky by se mohly dělat srazy a mnoho dalšího. Probíhá komunikace s více než 5ti forumy a weby které by se převedly na toto nové.No adresa by byla něco.cz,vlastní hosting a doména. U nás ve škole se plno lidí učí Telekinezi a tak Děkuji za odpověd
Naposledy upravil far4all dne Mon Jan 10, 2011 8:18 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Dotaz Mon Jan 10, 2011 8:15 pm | |
| | |
|
| |
far4all
| Předmět: Re: Dotaz Mon Jan 10, 2011 8:19 pm | |
| Do Týdne se to rozeběhne jen jde o to jestly by pak bylo možné aby všichni uživatelé tohoto fora přešly tam a někteří pomáhaly s sepisováním | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| |
| |
far4all
| Předmět: Re: Dotaz Tue Jan 11, 2011 9:21 am | |
| Aspoň nějaká podpora A co ti na tom forum založit speciální sekci ?? Jo a nebyl by někdo kdo by přispěl na Hosting 80 % už máme | |
|
| |
neo
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : elektrokineze a energie psi Registration date : 13. 12. 10
| Předmět: Re: Dotaz Wed Jan 12, 2011 5:09 pm | |
| - FlameThrower napsal:
- far4all napsal:
- Do Týdne se to rozeběhne jen jde o to jestly by pak bylo možné aby všichni uživatelé tohoto fora přešly tam a někteří pomáhaly s sepisováním
Asi se vám tam budu chodit koukat a komentovat, ale sepisovat své poznatky tam asi nebudu (v případě, že byste o to stáli). Jednak z důvodu nedostatku času, jednak z důvodu, že mám vlastní blog a nechci veškerou práci, kterou jsem do něj vrazil, jen tak dát někomu jinému. mohl bych se zeptat FlameThrowere jakou máš toho netu adresu ? far4all až ju budete mít tak mě pošli adresu | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| |
| |
far4all
| Předmět: Re: Dotaz Wed Jan 12, 2011 9:19 pm | |
| Samozdřejmě Takže tam nebudeš chtít vytvořit Sekci. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Dotaz Thu Jan 13, 2011 12:56 am | |
| - far4all napsal:
- Samozdřejmě Takže tam nebudeš chtít vytvořit Sekci.
Minimálně zatím ne | |
|
| |
far4all
| Předmět: Re: Dotaz Thu Jan 13, 2011 8:36 am | |
| Ok,Dobře Zatím jde Forum Podle plánů do týdne hosting a doména a jeto jo jinak vyvíjíme nové použití Kinéze | |
|
| |
neo
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : elektrokineze a energie psi Registration date : 13. 12. 10
| Předmět: Re: Dotaz Thu Jan 13, 2011 8:12 pm | |
| mohl bych se zeptat FlameThrowere jakou máš toho netu adresu ? far4all až ju budete mít tak mě pošli adresu[/quote] www.magus.wgz.cz, jen chci připomenout zákon o autorských právech která si na články tam psané vyhrazuji.[/quote] máš dobrý stránky a taky dobrej pohled na magii | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Dotaz Thu Jan 13, 2011 8:51 pm | |
| Poměrně mě překvapila návštěvnost. Je vidět, že webů o magii je buďto málo, nebo je o ní velký zájem. Každopádně když jsem dělal web s recenzemi her apod nikdo tam nechodil. | |
|
| |
neo
| Předmět: Re: Dotaz Fri Jan 14, 2011 3:47 pm | |
| - FlameThrower napsal:
- Poměrně mě překvapila návštěvnost. Je vidět, že webů o magii je buďto málo, nebo je o ní velký zájem. Každopádně když jsem dělal web s recenzemi her apod nikdo tam nechodil.
spíš nikde není vysvětlena energie PSI a na všech webech je to samý | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dotaz | |
| |
|
| |
| Dotaz | |
|