| Magus | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Magus Fri Jun 25, 2010 12:32 am | |
| Magii se věnuji už téměř 8 let. I po tak dlouhé době narážím na nové poznatky a zkušenosti. Jedním z mých takových snů bylo vysvětlit magii vědeckou cestou, žijeme v 21. století, v racionálním vědou vysvětlitelném světě v kterém prostě neexistuje nic paranormálního. Jak tedy vědecky vysvětlit magii? Co vlastně děláme, když myslíme vší silou na oheň a pak najednou něco doopravdy vzplane? Na tyto a mnohé další otázky se mi už podařilo nalézt odpovědi, a nebo se k odpovědím blížím. Veškeré své studie, závěry z nich vyvozené a veškeré mé znalosti nabyté za 8 let hodlám shrnout na svém vlastním webu o magii. Počítejte jen s tím, že konec školního roku a začátek prázdnin mi prakticky nedávají možnost na webu pracovat, takže jeho rozvoj bude chvílemi dost pomalý, ale pak na tom zamakám. Do konce prázdnin budu rozhodně hotov. URL: www.magus.wgz.cz(pozn.: to www. tam není nutné) | |
|
| |
FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Magus Sun Jun 27, 2010 7:17 pm | |
| Pridan prvni velky clanek obsahujici me pojeti magie a vysvetleni. zapracuju v brzke dobe na nejakem malem forku a navodech na jednotlive schopnosti. | |
|
| |
konopik
Poeet p?íspivku : 36 Age : 27 Schopnost : práce s energií Registration date : 18. 06. 09
| Předmět: enrgie Mon Jun 28, 2010 3:51 pm | |
| Jestli lze energii PSI přeměnit na jakoukoliv jinou energii, šlo by třeba dodat elektrickému přístroji energi na spuštění ? Jestli ano, dokázal by člověk dodávat energii přístroji aspoň 30 sekund ??? | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Mon Jun 28, 2010 6:01 pm | |
| To, o cem mluvis, spada do elektrokineze. Zalezi na pristroji. Nektere maji malou spotrebu, a na ty by nase energie urcite stacila. Zarovce bys dokazal dodavat energii ke sviceni velmi dlouho. Na druhou stranu sporak nebo trouba... to by te vycerpalo velmi rychle, navic tu je problem se silou elektrickeho naboje. Kdyz do neceho pustis malo proudu, ani to nevadi, ale kdyz moc, muze ti to vyhoret. Je to vec dlouhodobeho cviku. | |
|
| |
konopik
Poeet p?íspivku : 36 Age : 27 Schopnost : práce s energií Registration date : 18. 06. 09
| Předmět: ....a.... Tue Jun 29, 2010 1:53 pm | |
| aha ale k tomu zlatu a železu, tobě se to povedlo nebo co ? Sám píšeš že člověk nemá tolik PSI energie aby to dokázal a tak to nikdo asi ani nedokázal, tak jak víš že by to šlo s více energií když nejsou žádné fakta ?? | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Tue Jun 29, 2010 6:55 pm | |
| Pomocí energie správně použité přeměníš atomy železa na atomy zlata odštěpením patřičného množství elektronů, protonů a neutronů... Má to problém, nevím, kolik by to sežralo energie, ale hlavně by vzniklo pravděpodobně radioaktivní záření a hlavně by to chtělo neskutečnou koncentraci... to člověk podle mě nemůže dokázat, alespoň ne zrovna obyčejný člověk, představ si jak je malilinkatý jeden atom a teď že bys v něm měl něco přeskupovat nebo odštěpovat... | |
|
| |
konopik
| Předmět: neco Tue Jun 29, 2010 7:28 pm | |
| no jo, ale jak víš že to půjde když to ještě ( asi ) nikdo nedokázal. Věda se přece zabývá fakty a tady žádné fakta nejsou ( kromě atomů ). | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Tue Jun 29, 2010 9:47 pm | |
| Faktem je ze jednotlive atomy se rozlisuji na prvky podle urciteho zakladniho kriteria, a tim je pocet protonu v jadre. Kdyz treba heliu odeberes jeden proton z jadra, vznikne ti vodik. Budes samozrejme must odebrat i elektrony, protoze pak by molekula budto se snazila si proton nekde sehnat, nebo by se rozpadla, kazdopadne se tomuto postupu rika jaderne stepeni a je u uranu bezne pouzivan, konkretne v atomobych elektrarnach. Uran se tak postupne meni na dalsi mene radioaktivni prvky az se zmeni na finalni produkt, kterym je olovo. Pri tomto postupu se uvolnuje velke mnozstvi energie. Rozstepit jadro se da u jakehokoliv prvku, ale nepouziva se to v praxi, proc, to bych musel hledat v knihach nebo na netu, pravdepodobne je to ekonomicky naprosto nevyhodne vedle tezby z prirodnich zrdoju nebo ziskavani pomoci beznych chemickych reakci. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Tue Jun 29, 2010 10:48 pm | |
| Provedena korekce predchozich textu, pridan clanek o manipulaci s PSI energii, tvorbe PSI ballu, cviceni koncentrace a hledani svych primarnich schopnosti, dale pridany diskuze ke kazdemu clanku | |
|
| |
konopik
| Předmět: gjfgj Wed Jun 30, 2010 5:35 pm | |
| aha, uz tomu rozumim diky
| |
|
| |
Demon
Poeet p?íspivku : 6 Schopnost : zatim v nicem ale snazim se to dohnat Registration date : 24. 04. 10
| Předmět: Re: Magus Wed Jun 30, 2010 9:08 pm | |
| Ja mam takovou otazku. Co se stane kdyz pouziju magii ktera mi vezme vic energie nez mam v tele??? Co se stane pak??? | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Wed Jun 30, 2010 9:56 pm | |
| Clovek ma jen omezene mnozstvi PSI energie ktera je pravidelne behem odpocinku doplnovana. Neni mozne pouzit vic PSI energie, nez kolik mas. Navic jsem zjistil, ze pri malem mnozstvi PSI energie mam problemy s koncentraci a jsem pomerne vycerpan, nikoliv fyzicky, ale psychicky a potrebuju se odreagovat, na chvili vypnout mozek. Pochybuju, ze by nekdo dokazal ze sebe vydat veskerou svou PSI energii.
kdyby se to presto stalo, nevim po pravde co by z toho bylo. Smrt asi tezko, protoze PSI energie by nemela mit vliv na zadne zivotni funkce. Ale prislo by urcite naproste vycerpani a mozna i ztrata vedomi. Ale jak uz jsem rekl, pri nizke hladine PSI energie ztracis schopnost se soustredit a magii tak uz prakticky nedokazes vykonavat. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Wed Jun 30, 2010 11:21 pm | |
| Budu pokracovat v pravidelnych reportech:)
Dokoncen vzhled, pridan clanek o pouzivani PSI ballu v praxi | |
|
| |
konopik
| Předmět: gxhc Thu Jul 01, 2010 10:01 am | |
| a jde nějak zvětšovat svou kapacitu pro PSI ? kolik ji mohu mít v tele ? To je jako cele tělo plné PSI nebo je to jen na jednotlivých místech ? | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Thu Jul 01, 2010 11:32 pm | |
| Tomu se rika dobra otazka PSI energie je energie psychicka, tim padem souvisi s mozkem a nervovou soustavou. Takze v podstate je po celem tele, ale vesmes je rizena nervy (nevim jiste, jestli se nachazi pouze v nervove soustave, nebo i mimo ni). Kapacita PSI energie byla u vsech lidi, ktere jsem zatim zkoumal, priblizne stejna. Pokud ji lze nejak zvysovat, nevim jak, ale rozhodne se da zvysovat efektivita jejiho vyuziti. Napriklad na vytvoreni PSI ballu spotrebuje pokrocily uzivatel magie priblizne o polovinu mene energie nez zacatecnik, protoze ji dokaze mnohem lepe drzet pod kontrolou a neunika mu tolik, jeji ztraty jsou pri kouzleni minimalni. Takze by se dalo rict, ze mas nejake urcite mnozstvi energie, ktere pravdepodobne nemuzes zvysit, ale muzes az nekolikanasobne zvysit jeji efektivitu v praktickem vyuziti. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Wed Aug 25, 2010 10:00 am | |
| | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Magus Tue Aug 31, 2010 11:26 pm | |
| - FlameThrower napsal:
- Pyrokineze dokončena.
Přijde mi trochu neslušné , že využíváš prostor na tomto fóru pro reklamu na tvůj web. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Sun Sep 12, 2010 8:55 am | |
| Weby a pomocné stránky
K čemu jinému to tu je? Nebudu vypisovat veškeré své vědění na nějaké fórum, to by bylo nepřehledné a navíc to nemám pod kontrolou, takže mi to najednou může někdo jen tak smazat z řady důvodů. | |
|
| |
PHANTEO
Poeet p?íspivku : 22 Age : 29 Schopnost : ,maditace.PSI Registration date : 02. 07. 10
| Předmět: Re: Magus Mon Sep 13, 2010 8:07 pm | |
| Hmmmmmm na tom neco je | |
|
| |
Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Magus Mon Sep 20, 2010 12:14 am | |
| - FlameThrower napsal:
- Weby a pomocné stránky
K čemu jinému to tu je? Nebudu vypisovat veškeré své vědění na nějaké fórum, to by bylo nepřehledné a navíc to nemám pod kontrolou, takže mi to najednou může někdo jen tak smazat z řady důvodů. Myslím si, že by se sem měla napsat spíš jen adresa stránky a něco málo o ní a ne co je na ní nového atd. Od toho už jsou tvé stránky. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Mon Sep 20, 2010 5:16 pm | |
| To je asi celkem věc názoru... | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Magus Mon Sep 20, 2010 8:13 pm | |
| - FlameThrower napsal:
- To je asi celkem věc názoru...
Jde především o přehlednost. To, že si tady z toho uděláš prostor pro vlastní reklamu tomu moc nepřidá. Člověk co sem přijde a bude hledat nějaké zdroje tu uvidí jen tebe, tvé ego, tvé icq, tvé všudypřítomné nabídky rad a co máš nového někde na blogu. Přitom kdyby to někoho zajímalo, najde si u tvého nicku odkaz na www a je tam. Podle mého názoru by tu měl být co příspěvěk, to minimálně jeden odkaz na nějaký web k tématu, jeho krátký popis a hotovo. Pro nováčky by to bylo přehledné a jasné. | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Wed Sep 22, 2010 11:36 pm | |
| Jak jsem říkal, to je věc názoru. A myslím si, že reklama by mohla fungovat vzájemně, můj web může fungovat jako reklama tomuto fóru.
A k narážce na mé ego. Možná to tak vypadá, ale egoista už nějakou dobu nejsem. Můj cíl je pomáhat lidem, protože vím, že jim mohu dát něco ze svch znalostí, které oni nemají. To samé platí například na tréninkách karate kde pomáhám s výukou nižších technických stupňů. Nejde mi o to to je ten s vysokým páskem, to je ten co má na fóru nejvíc příspěvků a co o všem všechno ví. Mnoho informací musím dohledávat nebo alespoň doplňovat z relativně seriózních zdrojů. Nepovažuju se za vševědoucího, pouze jsem shledal svůj osobní náhled na magii trochu netradičním a chtěl jsem se o něj podělit.
Když vidím nový příspěvek na fóru, přečtu si ho a pokud možno na něj odpovím dle svého nejlepšího svědomí. Vidíš na tom něco špatného? | |
|
| |
Martin
| Předmět: Re: Magus Thu Sep 23, 2010 12:17 am | |
| - FlameThrower napsal:
- Jak jsem říkal, to je věc názoru. A myslím si, že reklama by mohla fungovat vzájemně, můj web může fungovat jako reklama tomuto fóru.
A k narážce na mé ego. Možná to tak vypadá, ale egoista už nějakou dobu nejsem. Můj cíl je pomáhat lidem, protože vím, že jim mohu dát něco ze svch znalostí, které oni nemají. To samé platí například na tréninkách karate kde pomáhám s výukou nižších technických stupňů. Nejde mi o to to je ten s vysokým páskem, to je ten co má na fóru nejvíc příspěvků a co o všem všechno ví. Mnoho informací musím dohledávat nebo alespoň doplňovat z relativně seriózních zdrojů. Nepovažuju se za vševědoucího, pouze jsem shledal svůj osobní náhled na magii trochu netradičním a chtěl jsem se o něj podělit.
Když vidím nový příspěvek na fóru, přečtu si ho a pokud možno na něj odpovím dle svého nejlepšího svědomí. Vidíš na tom něco špatného? Špatné je na tom to, že o tomhle jsem nemluvil. Ve skutečnosti jsem se v tom co jsem napsal o tvém egu zmínil jen dvěma slovy. "Tvoje ego" To bylo celé ) | |
|
| |
FlameThrower
| Předmět: Re: Magus Thu Sep 23, 2010 4:26 pm | |
| V kontextu to tak vyznělo. Omlouvám se že jsem tak vyjel ale včera jsem neměl zrovna dobrý den... | |
|
| |
neo
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : elektrokineze a energie psi Registration date : 13. 12. 10
| Předmět: Re: Magus Fri Jan 28, 2011 7:17 pm | |
| FlameThrower tobe se barevnej psi ball povedl ???
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Magus | |
| |
|
| |
| Magus | |
|