Nadpřirozeno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nadpřirozeno

Forum o všech nadpřirozených věcech kolem nás a vašich schopnostech je ovládat!

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

vidění budoucnosti

Goto down 
+2
Frayer
konopik
6 posters
AutorZpráva
konopik

konopik

Poeet p?íspivku : 36
Schopnost : práce s energií
Registration date : 18. 06. 09

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitimeMon Aug 03, 2009 11:25 am

Nemohl by tady někdo napsat jak vidět budoucnost ( pokud to jde ) ?Question?
Návrat nahoru Goto down
Frayer

Frayer

Poeet p?íspivku : 62
Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch
Registration date : 04. 11. 08

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 11:49 am

Jasně mohl. Sedni si a zavři oči, a soustřeď se na to co chceš vidět. Když uvidíš něco co se ti nebude líbit,
můžeš to změnit, ta aby se ti to líbilo, ale asi tě z toho bude bolet hlava.
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

Poeet p?íspivku : 230
Schopnost : Prace s PSI energii
Registration date : 25. 10. 08

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 8:05 pm

tim si ale jen neco predstavujes, nevidis budoucnost ne?
Návrat nahoru Goto down
http://www.magus.wgz.cz
Frayer

Frayer

Poeet p?íspivku : 62
Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch
Registration date : 04. 11. 08

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Skutečnost   vidění budoucnosti Icon_minitimeWed Sep 02, 2009 8:35 am

FlameThrower napsal:
tim si ale jen neco predstavujes, nevidis budoucnost ne?

Pokuď to bereš jen jako představu, tak asi ano. Ale pokud tomu budeš věřit tak se to stane.
Návrat nahoru Goto down
kinez

kinez

Poeet p?íspivku : 18
Schopnost : Aerokoneze
Registration date : 23. 05. 09

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitimeSat Nov 07, 2009 12:54 am

Návrat nahoru Goto down
elmen

elmen

Poeet p?íspivku : 1
Schopnost : telekineze,vidění do budoucnosti,další se učím :D
Registration date : 27. 04. 10

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitimeTue Apr 27, 2010 11:52 pm

konopik napsal:

opravdu nevím jestli ti to půjde nebo komukoliv jinému. já to dělám tak že zavřu oči a nemyslím v podstatě na nic, soustředím se na prostor mezi očima a v tom se jakoby snažím přes něj dívat.

a až něco uvidíš a nebude to tvá představa tak to je skoro ono. protože abys viděl svou vlastni musí být vyvolaní paradox " uvědomění si toho že si to viděl v minulosti".(možná že ne ale mne to tak funguje,většinou.ten "ruch"jiných vizí je podle mého způsobený budoucnosti ostatních )ale to nejsou všechna "ale" protože tím vidíš jenom svou vlastni(nikdy se mi nepodařilo vidět cizí nebo sem si to nemohl ověřit ) a sou to pouhé útržky.málo kdy to trvá díl než 2 sekundy.

doufám že to bude fungovat i ostatním, já už to taký neovládám tak bravurně mam asi tak jednu vizi do měsíce(jako malí sem měl jednu denně a dokázal sem říct třeba nějakou situaci ze příštího dne).
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 3:55 pm

elmen napsal:
konopik napsal:

opravdu nevím jestli ti to půjde nebo komukoliv jinému. já to dělám tak že zavřu oči a nemyslím v podstatě na nic, soustředím se na prostor mezi očima a v tom se jakoby snažím přes něj dívat.

a až něco uvidíš a nebude to tvá představa tak to je skoro ono. protože abys viděl svou vlastni musí být vyvolaní paradox " uvědomění si toho že si to viděl v minulosti".(možná že ne ale mne to tak funguje,většinou.ten "ruch"jiných vizí je podle mého způsobený budoucnosti ostatních )ale to nejsou všechna "ale" protože tím vidíš jenom svou vlastni(nikdy se mi nepodařilo vidět cizí nebo sem si to nemohl ověřit ) a sou to pouhé útržky.málo kdy to trvá díl než 2 sekundy.

doufám že to bude fungovat i ostatním, já už to taký neovládám tak bravurně mam asi tak jednu vizi do měsíce(jako malí sem měl jednu denně a dokázal sem říct třeba nějakou situaci ze příštího dne).

Ja jsem budoucnost dokazal vzdycky vnimat jen formou predtuchy v podvedomi, ale zato jsem si byl vzdy jisty, ze se to tak stane, jeste jsem se nezmylil. Ale stava se mi to jen nahodne jednou za cas, cca 1x za mesic.
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: ......a......   vidění budoucnosti Icon_minitimeFri Jun 18, 2010 7:42 pm

A existuje něco jako sledování křišťálové koule ? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitimeFri Jun 18, 2010 11:47 pm

Zajimavy napad... Very Happy

Po pravde tohle me nikdy nenapadlo zkoumat. Kazdopadne jsem posledni dobou prisel na par mensich obevu ktere zcela prehodnotuji muj postoj k magii i vysvetleni sveta, jeste budu chvili pozorovat a experimentovat(nic me nebezpecneho) a pokud dojdu k nejakym dokazatelnym zaverum kterymi si budu jisty, vytvorim novy web pojednavajici o me nove teorii sveta a magie v nem.
Návrat nahoru Goto down
konopik

konopik

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: novy web   vidění budoucnosti Icon_minitimeSat Jun 19, 2010 1:53 pm

tak ať se ti daří

PS: jestli ten web uděláš, dej sem odkaz
Návrat nahoru Goto down
FlameThrower

FlameThrower

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitimeSun Jun 20, 2010 10:39 pm

Určitě sem dám link. Vše začínám u elementů, protože kruh oheň-voda-vzduch-země-(sem dává každý něco úplně jinýho) je podle mě blbost. Je tu hmota a energie, a energie, ať už je to PSI, elektrická, mechanická nebo tepelná, se dá přetvářet na energii jiného typu. Ovládáte energii, dokážete ji přeměňovat a tím ovládáte i hmotu, tím dokážete ovládat už cokoliv. Žádné elementy, pyrokineze prováděná představováním si ohně apod. Z takovýchto postupů jsou jen náhodné úspěchy, které i když se u někoho stanou pravidelnými, jsou jen cestou kolem skutečného řešení. Na to jsem přišel už dávno, akorát musím ještě pár maličkostí dopracovat a pak se vrhnout na skutečné možnosti magie.
Návrat nahoru Goto down
Cerberus

Cerberus

Poeet p?íspivku : 2
Schopnost : Nováček
Registration date : 14. 02. 11

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitimeSat Feb 26, 2011 12:31 pm

já mám menší dotaz
je normální, že jsem měl asi před měsícem krátký sen a ten se včera dokonale vyplnil?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

vidění budoucnosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: vidění budoucnosti   vidění budoucnosti Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

vidění budoucnosti
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nadpřirozeno :: O foru :: Co tu chybí?-
Přejdi na: