|
| Magické svitky | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Fungus
Poeet p?íspivku : 42 Age : 31 Schopnost : PSI koule,některé typy prokletí Registration date : 01. 05. 09
| Předmět: Magické svitky Thu May 28, 2009 10:33 pm | |
| no kdo mi poví něco o svitcích,zdali je možné je použíti např. s runovým písmem-máte něaké zkušenosti? | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Magické svitky Sat Jun 20, 2009 9:10 pm | |
| Magicke svitky nemusi byt nutne psany runovym pismem, runovych pisem je cela rada typu a vsemi psali germanske kmeny, teda zadne magicke pismo, pouze znaky. Nektere se podarilo rozlustit, nektere ne. Ve skutecnosti je dulezite pouhe zaklinadlo, ktere je na svitku libovolnym zpusobem zapsano, klidne si muzes vynaleznout sve vlastni pismo kterym jej napises, nebo muzes svitek napsat v libovolnym kodu. Zaklinadlo musi vyjadrovat to, co delas s energii. je jedno jestli zapalujes sirku nebo rozsvicujes zarovku. Proud energie ktery na to utvaris a zpusob, kterym s nim manipulujes se da vyjadrit vetou, na kterou musis sam prijit experimenty s energii. Je to fuska a prace na cela leta, ja se o to pokousel jen parkrat a pokazde bez uspechu. Pokud s eti podari sestavit zaklinadlo, zapis jej na svitek, a to pismem, ktere uznas za vhodne. Jak uz jsem rekl, to pismo si muzes sam vymyslet.
Precteni svitku je jeste problematictejsi. Musis ta slova precist presne tak, jak jsi je zapsal a citi je tak, jak jsi je zapisoval. Zaroven s emusis soustredovat na svou energii. A musis mit talent pro schopnost, kterou zaklinadlo na svitku vyuziva. Pak je zaklinadlo provedeno, ale pouze na predmet na ktery se soustredis. Precist magicky svitek je schopnost kterou zvladne pouze skutecny mistr. Navic je temer nemozne vnimat slova svitku(pokud je vubec dokazes spravne precist) stejne jako zapisovatel, svitky jsou proto k uzitku vesme pouze lidem, kteri je sami napsali a i ti mivyji problemy je dokazat pouzit.
Na druhou stranu precteni svitku, pokud jej zvladnes, ma i sve vyhody. Pokud dokazes dobre pracovat s energii a bez problemu se soustredit, coz s eda oboji nacvicit, muzes zaklinadlo jen precist, soustredit se na energii a na predmet a tvuj zamer se povede. Cely tento proces trva par vterin, zatimco koncentrace a vysilani energie u normalnich kouzel trva mnohem dele. | |
| | | Fungus
Poeet p?íspivku : 42 Age : 31 Schopnost : PSI koule,některé typy prokletí Registration date : 01. 05. 09
| Předmět: Re: Magické svitky Sun Jun 21, 2009 11:04 am | |
| jj,a pecka, každému prstu dej něakou schopnost,a na druhé ruce něaký živel-např. levá: palec-oheň,ukazov.-vzduch,fak*č,neboli prostředníček-akaša(universální energie,nahrazuje ty zbylé živly-může být kterýkoli z nich) , prsteníček zem, a malíček voda......................a na pravé např. palec telekineze................ asi chápete jak to myslím,toto si i při meditaci,i v astrálu několikrát řekněte,a občas si na to vzpomeňte-a poté můete,i když se to nemusí zdát, i psi kouli vyslat téměř mávnutím ruky,ale POZOR!! varuji,že při léčení se toto nedává k prstu či gestu,neboť vás může mavnutí ruky totalně vysát!!!!!!! | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Magické svitky Thu Jun 25, 2009 10:56 pm | |
| jsi do toho nejak moc zazranej mi pripada ale napady mas dobry, zatim zkousim co se da | |
| | | Fungus
| Předmět: Re: Magické svitky Fri Jun 26, 2009 7:51 am | |
| jo,sem do toho hodně zažrany,a kdybys prožil to co ja,asi bys taky.........tak dopadl....... ja magii daavam velkou vahu, protože mě baví, a zjistil jsem,že si s ni mohu ulehčit každodenní život. Pokud vím,vynálezce=lenoch -vyrábí vynálezy,aby ulehčil namahavou část života | |
| | | FlameThrower
| Předmět: Re: Magické svitky Fri Jun 26, 2009 12:33 pm | |
| soude podle tvyho veku bych netvrdil ze toho mas za sebou o moc vic nez ja
magie je fajn, ale nesmis se do toho moc zazirt, sam jsi napsal ze se ti lidi smeji, kazdy potrebuje pratele a kdyz jsi mezi vsemi za exota tak se jen tezko schani holka, kamaradi nebo ucta, ja mam vsechno, po tom co jsem se vycvicil v karate se mi budto nikdo nestavi do cesty, nebo s e se mnou kamaradi a nebo ze me ma panickou hruzu...
to ze se venuju magii... o tom skoro nikdo nevi a mam klidnej zivot mezi lidma, ne uplne mimo ne | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Magické svitky | |
| |
| | | | Magické svitky | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |