|
| černokněžník | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Fungus
Poeet p?íspivku : 42 Age : 31 Schopnost : PSI koule,některé typy prokletí Registration date : 01. 05. 09
| Předmět: černokněžník Sun May 03, 2009 2:13 pm | |
| ahoj všichni,mám problém...já mám jaksi sklony k spíše magii zastrašující,ne-li rovnou i ničivé,a bohužel jsem došel do chvíle,kdy jsem si vytvořil na plátně jakési vyvolávací pole, je jedno jak vypadá,prý může být jakékoli,ale jeho tvůrce a majitel ho musí považovat a používat jako vyvolávací kruh/pole. no a tak se ptám,je možné vyvolat něakého duchovně slabého tvora/démona,který by se dal zviditelnit a dočasně: 1)převtělit se do něj(přes astrál,tedy mé tělo by spalo) 2)ovládnout, že by mě poslechl na myšlenku či slovo 3) jaksi ho ...vlastnit aby mi stál po boku když např. pujdu po ulici nebo kdekoli jako pejsek jestli nje neco z toho possible, budu vděčný,když mi to někdo přiblíží | |
| | | Martin
Poeet p?íspivku : 128 Age : 36 Schopnost : meditace Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: černokněžník Sun May 03, 2009 6:54 pm | |
| - Jetel napsal:
- ahoj všichni,mám problém...já mám jaksi sklony k spíše magii zastrašující,ne-li rovnou i ničivé,a bohužel jsem došel do chvíle,kdy jsem si vytvořil na plátně jakési vyvolávací pole, je jedno jak vypadá,prý může být jakékoli,ale jeho tvůrce a majitel ho musí považovat a používat jako vyvolávací kruh/pole.
no a tak se ptám,je možné vyvolat něakého duchovně slabého tvora/démona,který by se dal zviditelnit a dočasně: 1)převtělit se do něj(přes astrál,tedy mé tělo by spalo) 2)ovládnout, že by mě poslechl na myšlenku či slovo 3) jaksi ho ...vlastnit aby mi stál po boku když např. pujdu po ulici nebo kdekoli jako pejsek
jestli nje neco z toho possible, budu vděčný,když mi to někdo přiblíží To asi jen v čarodějkách na TV prima. | |
| | | Fungus
Poeet p?íspivku : 42 Age : 31 Schopnost : PSI koule,některé typy prokletí Registration date : 01. 05. 09
| Předmět: Re: černokněžník Sun May 03, 2009 9:06 pm | |
| - Martin napsal:
- Jetel napsal:
- ahoj všichni,mám problém...já mám jaksi sklony k spíše magii zastrašující,ne-li rovnou i ničivé,a bohužel jsem došel do chvíle,kdy jsem si vytvořil na plátně jakési vyvolávací pole, je jedno jak vypadá,prý může být jakékoli,ale jeho tvůrce a majitel ho musí považovat a používat jako vyvolávací kruh/pole.
no a tak se ptám,je možné vyvolat něakého duchovně slabého tvora/démona,který by se dal zviditelnit a dočasně: 1)převtělit se do něj(přes astrál,tedy mé tělo by spalo) 2)ovládnout, že by mě poslechl na myšlenku či slovo 3) jaksi ho ...vlastnit aby mi stál po boku když např. pujdu po ulici nebo kdekoli jako pejsek
jestli nje neco z toho possible, budu vděčný,když mi to někdo přiblíží To asi jen v čarodějkách na TV prima. promiň,ale ja tak něak.......telku nesleduju...........ale segra mi tu říká že to prý někdy davaji.......jako demon neni jen jako clovek,ja myslsim,ze muze vypadat ruzne. no ja tedy to nikde neokoukavam(snad jen z WoWka) ale ono se mi to často zjevuje ve snu a tak něak........ myslím,že by to mohlo fungovat . | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: černokněžník Sun Jun 21, 2009 7:51 pm | |
| dej si pozor aby te vlastni demon nerozthal na kusy nez s eo neco dalsio pokusis
pochybuju ze by se jim libilo ze je chces ovladnout, nebo ze by se neubranili | |
| | | Fungus
| Předmět: Re: černokněžník Sun Jun 21, 2009 8:44 pm | |
| tak to pozor,jako ja nejdu přímo po démonech,ale ono je možné vytvořit v astrálu Elementála, který je.....uposlechne tě, ale má omezenou životnost-a pokud vim a co sem viděl,když mu dáš dobu trvání např. než zneškodní satana,nebo kohokoli jiného,nesmíš ho tam nechat jít,a zavolat jej k sobě-on pak s tebou je třeba i 2-3 hodiny,ale jen par prvnich minut je hmotny............. i tak je dobrý jako obrana. | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: černokněžník Thu Jun 25, 2009 9:48 pm | |
| hmmm, zajimavy.... ale ja to zkouset nebudu
astral ani ostatni jiny dimenze a svety mi moc nejdou a mam z nich zakoreneny i trochu strach, nevis co z toho ve finale vytahnes.... mozna jsme moc opatrny, ale to je mozna jeden z duvodu proc jsem pri pokusech s magii nikdy nikomu neublizil ani nic neposkodil, pokud to nebylo moje prani...
strach je mocnejsi nez jakakoliv jina emoce, to je muj nazor
i laska je vlastne na strachu trochu zavisla, bojis se o toho druhyho, o jeho zdravi a blaho, o jeho stesti.... strach te dozene k cemukoliv, a me zene k nepovolavani bytosti odjinud | |
| | | Fungus
| Předmět: Re: černokněžník Thu Jun 25, 2009 10:40 pm | |
| hele,laska..........jako cit lasku neuznávám, jediné city/emoce,které nejsou jen biologické,ale i duševní jsou podle mě strach ,spokojenost,a závist-to je to,co je vždy,bez ohledu na to,zda maš/nemaš ruku v sadře atd.........
jakmile zvládneš toto, a jako ja to celkem umím tlumit,tak zjistíš,že láska je....nic moc.
k věci. ja sám taky magii přistupuji opatrně,a myslím,že to není jen strach,ale u většiny z nás spíše obava ze selhání. ale je fakt,že demona kdybych si vytahl a vypustil,asi bych se sakra bál. ovšem pokud si selhání nepřipustíš,a děláš vše "v mezích" tak si v poho. | |
| | | FlameThrower
| Předmět: Re: černokněžník Fri Jun 26, 2009 12:55 pm | |
| mno, nakonec jsem toho demona zkousel ale ne sam bracha se snazil navazat kontakt, na astral je lepsi nez ja a nema z nej strach, a ja tam stak s pripravenym PSI ballem.... nwm jestli by mi pomohl, ale napumpoval jsem ho natolik ze bych s nim vyrazil diru do zdi..... demona se nam ale nepodarilo vyvolat vubec
nejaky zarucenejsi naod jak na to? | |
| | | FlameThrower
| Předmět: Re: černokněžník Fri Jun 26, 2009 1:00 pm | |
| jo a k ty lasce..... nestran se ji tolik
to jsi na nejlepsi ceste skoncit celej zivot sam jako podivin ktery veri na magii...
magii si nechavej pro sebe, vyhledavej vztahy, nadherne te uvolni a dosahnes urcity formy klidu
laska je cit ktery se nikomu nepodarilo plnohondotne dokazat a definovat, je to emoce ktera cerpa z rady dalsich emoci a to z ni dela budto prizivnika ktery je na ostatnich emocich zavisly, nebo neco co je mnohem vic.... vzhledem k tomu ze jsem tak trochu romantik tak se priklanim jako vetsina ostatnich lidi k druhy moznosti | |
| | | FlameThrower
| Předmět: Re: černokněžník Mon Feb 07, 2011 12:41 am | |
| Rok výzkumu je za mnou a lituji ho. Démoni jsou éterické v astrálu přebývající bytosti často velké moci. Při toulkách ve vyšších sférách astrálu riskujete setkání s nima. A ne vždy se vám podaří před nimi úplně utéct. Někeří můžou vaši astrální existenci pronásledovat ještě dlouhou dobu po opuštění astrálního světa a působit negativně na vaši smysl. Dlouho jsem měl s jedním problémy, často na mě dotíral a zjevoval se mi ve snech. Bránil jsem se, snažil jsem se v mysli utíkat a výjevy vždy odezněly a mě se nic nestalo, až na to, že jsem byl slušně vyděšený. Nemůžu s jistotou říct, kolik z těchto výjevů byly noční můry, ale toho démona mám dodnes vypáleného v paměti a stále mám ještě pocit, že mě sleduje. Ve vyšších sférách astrálu jsem ho už nepotkal, ale jakmile do nich vstoupím, cítím jeho přítomnost, pořád mě nepříjemně mrazí v zátylku a nikdy v astrálu nepřebývám zbytečně dlouho. Až se budete pouštět do astrálu, buďte opatrní a nezacházejte nikdy zbytečně daleko, můžete se za chvíli vrátit znovu a teprve pak se porozhlédnout o kousek jinde, než předtím. Přetrvávání ve vyšších sférách astrálu po delší dobu se vám nemusí vůbec vyplatit.
A co se týče samotných démonů. Nikdy nevíte, jak velkou mají moc. Každopádně v astrálu jsou oni ty doma, a pokusy "ochočit" si nějakého je zahrávání si s pořádně velkým ohněm. Za návaly pocitů úzkosti a vize, které vás nutí utíkat o život to nestojí. A jen tak zůstat stát a ignorovat démona s tím, že vám stejně nic neudělá... To není o odvaze ale o šílenství, strach je při setkání s démonem vždy příliš mocný soupeř. A démon nemusí být jen strašák svědomí a snů ve spánku, může mít moc i v materiálním světě, pokud se do něj dokáže alespoň myslí dostat tak, jako my do astrálu. | |
| | | TheMikycz
Poeet p?íspivku : 18 Schopnost : Ovládání PSI-Energie,Telekineze,Chronokineze Registration date : 03. 01. 11
| Předmět: Re: černokněžník Thu Apr 07, 2011 11:08 pm | |
| Zdravím, v AC jsem poměrně amatér, byl jsem tam jen párkrát. Ale chtěl bych ho rozvinout ale moc toho o něm nevím. A tak se chci zeptat, co to jsou ty vyšší sféry a jak se jim vyhnout. Nerad bych se tam s nějakým démonem střetnul. Jednou jsem měl nějakou dobu s s jedním démonem problém a už bych si to nerad zopakoval., takže budu rád za každou radu jak se jim vyhnout.
A stou láskou plně souhlasím s Flamethrowerem. A já i zastávám názor, že ti v magii může pomoct. Protože tě ladí na pozitivní myšlení, tak by ti pak všechno mělo jít snáz. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: černokněžník | |
| |
| | | | černokněžník | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |