|
| Optalkineze | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Frayer
Poeet p?íspivku : 62 Age : 34 Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch Registration date : 04. 11. 08
| Předmět: Optalkineze Mon Dec 01, 2008 9:38 am | |
| Co to je? - Sledování vzdáleného předmětu
Cvičení - Postav se před plakát, tak daleko, abys neviděl co je na něm napsáno. Nyní se soustřeď na text, snaž se ho zvětšit.
Naposledy upravil Frayer dne Tue Dec 09, 2008 9:09 am, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Mort
Poeet p?íspivku : 16 Schopnost : Jasnozřivost, vidění aury Registration date : 14. 11. 08
| Předmět: Re: Optalkineze Fri Dec 05, 2008 9:31 pm | |
| Sledování vzdáleného předmětu? To mě spíš připomíná jednu vlastnost z jasnozřivosti. | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Optalkineze Sat Jun 20, 2009 9:29 pm | |
| taky myslim ze to je soucast jasnozrivosti Frayere | |
| | | Frayer
Poeet p?íspivku : 62 Age : 34 Schopnost : Atmokineze, (Auto)sugesce, Electrokineze, Chronokineze, Oheň, Regenerace, Telepatie, Vzduch Registration date : 04. 11. 08
| Předmět: DRZOST Tue Jun 23, 2009 1:20 pm | |
| - FlameThrower napsal:
- taky myslim ze to je soucast jasnozrivosti Frayere
Myslím, že se trochu opakuješ, tuto informaci napsal Mort nad tebe. A vůbec skoro každá z tvých připomínek, směřující mím směrem mi přišla trochu oprsklá. Já se jen snažím poskytnout nějakými informacemi, těm kteří o tomto světě mají minimum informací. | |
| | | FlameThrower
Poeet p?íspivku : 230 Age : 31 Schopnost : Prace s PSI energii Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Re: Optalkineze Thu Jun 25, 2009 9:40 pm | |
| frayere frayere..... precti si tu zpravu znovu TAKY myslim..... tzn. ze s mortem souhlasim a proc jsou moje komentare k tobe tak ,,oprskly,,? je to jendoduchy: oba mame uplne jina stanoviska k magii, uplne jiny zdroje informaci, jine nazory a jine zkusenosti.... pochbuju ze s enekde skutecne 100%ne shodnem | |
| | | Frayer
| Předmět: Ostatní Thu Jun 25, 2009 10:02 pm | |
| Tak jako, že tahle zrovna oprsklá není, ale ty ostatní mi přišli jako kdyby v nich byla špetka drzosti, a ten můj text byl jako hromadná odpověď k těm ostatním. | |
| | | FlameThrower
| Předmět: Re: Optalkineze Fri Jun 26, 2009 12:12 pm | |
| drzosti? a to jako myslis jak mi vysvetli
jak na tebe ja muzu bejt drzej kdyz pro me nejdi v nicem zadna autorita, a fakt sorry, kdyz ti je 19 a me 16 tak bych jakekoliv jednani prohlasoval za cokoliv jen ne za drzost
a vyjadrtovani vlastnich nazoru neni drzost, to si pamatuj | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Optalkineze | |
| |
| | | | Optalkineze | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |